bella_roza 24.10.12, 09:32 nie jestem co prawda Josefem ale zadam takie pytanie co o tym sądzicie? to dziś niecodzienny widok. mój mąż oszalał na punkcie wyglądu Dona Drapera i chce nosić fedorę, nawet nie wiem gdzie kupić, może ostały się jakieś kapeluszne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robitussin Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:36 bella_roza napisał: > nie jestem co prawda Josefem ale zadam takie pytanie co o tym sądzicie? Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Chociaż z dwojga złego wolałabym w kapeluszu niż w czapce z daszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:39 Mnie by się podobał facet w kapeluszu, choć nie każdy, bo do kapelusza to trzeba mieć wygląd. Kurdupel w kapeluszu nie będzie wyglądał ładnie. Kobieta zresztą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:43 jak mowi moja mama o swej nielubianej bratowej (ktora cale zycie w kapeluszu) - bo kazde pudlo musi mieć wieko. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 10:43 > Kurdupel w kapeluszu nie będzie wyglądał ładnie. Kobieta zresztą podobnie. a nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 12:33 Mów, co chcesz, do kapelusza to trzeba mieć słuszny wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 12:51 Mój Mąż nosi kapelusze i wygląda w nich bardzo dobrze.Ma do nich ogromną słabość. wysoki jest i jakoś dobrze w nich wygląda) Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 20:56 yul Brynner miał 173 cm, a Steve McQueen był o dwa centymetry wyższy. W sumie panowie nie za wysocy, ale doskonale wyglądali w kapeluszach. Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:42 Jak dotad w kapeluszu podoba mi sie tylko on: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d8/JohnnyDeppApr2011.jpg/220px-JohnnyDeppApr2011.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:48 Ostaly się, na pewno, w końcu starsi panowie i politycy gdzies je kupują Niech mąż sobie kupi, nie żałuj mu Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 09:52 Tukazdy lalus (homo oczywiscie) cos takiego nosi, a ze ich jest pelno to wszedzie mozna znalezc. Chyba jakas moda nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 10:16 www.witleather.pl/kapelusze-meskie-filcowe,6.html www.shop.melonik.eu/52-kapelusz-meski-m12m.html Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 10:33 jak miałam jakieś 17 lat i chodziłam do lo, to w przeciwną stronę podążał parę razy w tygodniu chłopak na praktyki do zakładu. miał w sezonie jesień/zima dlugi płaszcz, i kapelusz właśnie. niewiele go spod tego kapelusza dało się zobaczyć - ale gość zapadał w pamięć, robił wrażenie raczej pozytywne(choć że trochę świr, na tle rówieśników,statecznemu panu nikt by kapelusza nie wypominał) po paru(nastu?) latach spotkałam jakiegoś gościa, i z gadki wynikało, że on mnie kojarzy a ja jego kompletnie nie. i żeby mi się przypomnieć, powiedział - nie pamiętasz, to ja chodziłem w kapeluszu, płaszczu i kapeluszu na praktyki! i od razu go sobie przypomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 10:41 zależy od ogólnego looku, ale generalnie ejstem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 10:54 Żeby to wystarczyło kapelusz założyć, żeby wyglądać jak Don Draper to kupiłabym hurtem ze 100 szt. i rozdawała na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka do kapelusza trzeba mieć klasę 24.10.12, 10:59 czyli wygląd. Tak mawiała moja babcia,która całe życie chodziła w kalpelutkach i ślicznie w nich wyglądała, Moja teściowa w kapeluszu ma wygląd starej lamy z workiem jutowym na głowie więc jakaś cząstka prawdy jest w tym stwierdzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 11:15 mój mąż jest nawet podobny do DD tylko nie taki wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 11:30 pytanie jak sie ubiera i do czego ma ten kapelusz nosić? Mało komu ladnie w kapeluszu imho. Jak już to raczej panom 50+. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 20:34 niech jeszcze założy laczki, spinke do krawata i gajerek Elijaha Thompsona jak robić za pajaca to na całego Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 14:28 Wygląd trzeba mieć.. może, no całość musi robić wrażenie. Mamy takiego kierowcę w pracy, wygląda jak ekscentryczny dyplomata Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: facet w kapeluszu 24.10.12, 23:02 Widuje wielu mlodych mezczyzn/chlopakow w takich kapeluszach: Nie moge powiedziec zeby mnie jakos zachwycali ... ale ja w ogole uwazam kapelusz za wybitnie niepraktyczne nakrycie glowy - moze jest przydatne na safari? Ale poza tym to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: facet w kapeluszu 25.10.12, 00:30 te foty, widac ze robione u fotografa, czyli w załozeniu ci goscie maja wygladac lepiej niz w przypadkowej focie z telefonu a i tak wyglądają jak pajace. Nie no moim zdaniem większośc chłopów od fedory i (większości) innych kapeluszy powinna się trzymać z daleka. Do tego trzeba mieć odpowiedni styl i to jeszcze trzeba móc ten styl unieść. Jak się go nie ma to się wygląda tak: A jak się ma nawet jakąś tam świadomość tego stylu a nie umie się go użyć w codziennym ubiorze ( bo całą wiedzę czerpie się ze starych filmów) albo ten styl do nas nie pasuje to wygląda się tak: Odpowiedz Link Zgłoś