Dodaj do ulubionych

Głupiutka jestem

04.07.15, 17:08
Pomimo upału i pełni lata słynny, przemaglowany już na forum, śląski "ogień w tyłku " nie pozwolił mi siedzieć bezczynnie i wzięłam się za szafki kuchenne. Włączyłam sobie na YT jakiegoś składaka z new wave i poleciało to:
www.youtube.com/watch?v=uGDA0Hecw1k
Zawsze mnie ten kawałek ruszał i unikałam słuchania, ale teraz, z niewiadomych przyczyn, zalałam się łzami, siadłam na tarasie i puszczam na okrągło. Robota rozgrzebana, siedzę zaryczana i nie umiem się zmusić, żeby skończyć. Samej mi się chce z siebie śmiać, PMS-a nie mam, hormony, jak na mnie, w porządku. Napiszcie, żem głupia i mam sobie dać spokój.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 17:45
      Nie jesteś głupia. Nic a nic. Dobrze czasem popłakać, dobrze, jesli można.
    • peonka Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 18:04
      No, glupias.....jak kazdy smile
      Posiedz sobie, winka sie napij albo kawy, zrob sobie wakacje.
    • rosapulchra-0 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 18:11
      No to jest nas dwie. Po coś to puściła?
      Teraz moi mają przes..ne, bo siedzę i ryczę..
      A jeszcze dwa pomiary i dwie kolacje mam przed sobą. Jak znowu pójdę z czerwonymi oczami, to jak jej wyjaśnię, że to tylko z powodu piosenki? Pier..lę, nie odkurzam dziś!
      • gulcia77 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 18:23
        Rosa, mój chłop zapodał medykament. Na pół wsi ryczy New Order, a starzy koledzy z klasy właśnie wyciągają dwa piece, bas i klawisze. Obawiam się, że szafek nie sprzątnę, bo mi to pachnie imprezą i to solidną. Panowie, ja to poproszę coś Joy Division! "Warsaw" na przykład. Chyba się na dziś z wami pożegnam. Nanga, kochana, miałaś rację. Dobrze mi zrobiło, że sobie poryczałam, tylko wyglądam niewyjściowo. Ale balety na moim ogródku, więc mam to gdzieś.
        • mamolka1 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 18:45
          Gucia kofam 😉 cię za Joy-ów... Zgadnij co mi ryczy na fonie jak ktoś dzwoni 😁.. Udanej imprezy, u mnie też ogień się już pali a browar chłodzi
        • rosapulchra-0 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 18:53
          New Order, powiadasz?? Piece, bas i klawisze??! No żesz.. wamać!!! Dlaczego mnie tam nie ma??
          No to już teraz będę ryczeć do rana!
    • kota_marcowa Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 19:50
      Po prostu twoja podświadomość głośno woła "zostaw te szafki gupia" tongue_out
    • minor.revisions Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 20:19
      Ja chyba napisze jakaś prace doktorską czy coś na temat lasek, które zakładają wątki z apelem "powiedzcie mi, że jestem głupia", "kopnijcie mnie w dupę" itp. Co was do tego skłania?
      • rosapulchra-0 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 20:26
        No pewnie to, żebyś miała zagwozdkę tongue_out
      • priszczilla Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 21:53
        Ciężko hejtować, kogoś kto hejtuje sam siebie. Ale tobie się udało wink
        • minor.revisions Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 22:03
          ale ja nie chciałam hejtować, mnie to poważnie zastanawia od lat. Żaden facet nigdy w życiu czegoś takiego nie napisze, no chyba, że z pistoletem przy skroni. A na kobiecych forach to jest przecież klasyczniejsze wejście niż pytanie o obiad za 5 złotych.
          • angeika89 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 22:09
            Może dlatego że ktoś jest po prostu samokrytyczny. Jeśli kogoś denerwują takie wątki niech ich nie otwiera...

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
          • priszczilla Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 22:12
            No moja hipoteza jest taka właśnie, że to taka asekuracja - jak tu hejtować biednego głupiutkiego żuczka. Tak bezpieczniej jest o czymś napisać.
            • minor.revisions Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 22:20
              ha. No jest to jakieś wytłumaczenie, fakt.
    • angeika89 Re: Głupiutka jestem 04.07.15, 21:43
      Nie jesteś kochana głupiutka lecz wrażliwa. Na mnie takie rzeczy też działają jak wyciskacz łez. Dobrze czasem sobie popłakać i wyrzucić z siebie emocję,często duszone przez dłuższy czas... Udanej imprezy,pogoda dopisuje.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
      • gulcia77 Re: Głupiutka jestem 05.07.15, 10:50
        Dzień dobry, już jestem. Problem polega na tym, że specjalnie wrażliwa nie jestem, a tak mnie wczoraj dopadło, że nie wiedziałam o co chodzi. A może faktycznie czasem trzeba.
        Za to wieczorem okazało się, że panowie, którym bliżej do pięćdziesiątki niż czterdziestki, również ich żony/partnerki, mają jeszcze niezłą moc, no i przyjemnie było być najmłodszą, nieczęsto już mi się zdarza :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka