kina1 14.01.07, 12:42 Synek aż rwie mi się na dwór, słonce świeci, ale ten cholerny wiatr! No nic, trudno, siedzimy w domu. Pogoda nas nie rozpieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorpyp Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 14:28 hej. nawet nic nie mów. niedziela - wolne od pracy. chciałoby się wyjśc, żeby dziecko się przewietrzyło ale nie da rady, bo "głowy urywa". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 14:35 Ja wyszłam. Orkiestra i te sprawy, chciałam pojechać, pouczestniczyć gdzieś pod dachem. Zdezerterowałam jak mi wiatr wózkiem zaczął majtać na boki. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 14:47 No, cholerny. Depresję mam od tego gówna już którys dzień z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 14:49 Ja też mam go dosyć. Wczoraj poszedłem wyrzucić śmieci i wróciłem do domu dopiero dziś. Tak wiało, że znalazłem sie 45 km od miejsca zamieszkania. całą noc do domu na piechotę Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 15:03 hie hie hie To się naszedłeś biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 19:31 jak nie jak tak o tej potrze roku moglo byc bialego gówna po kolana -30 i tak az do maja cudna jest ta wiosna tej zimy Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Cholerny wiatr 14.01.07, 20:52 a ja chodze codziennie i wiatr i w deszcz (tylko jak bardzo leje i jest mróz powyzej -10 to sobie odpuszczam 1 godz musze byc przy nie pogodzie normalNIE JESTEM 2-3 GODZ LATEM DŁUZEJ ( DZIECI W WIEKU 3 LATA i 1 rok urodzone w zimie) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Cholerny wiatr 15.01.07, 00:00 U mnie też wieje ( Małopolska), pojechałam do sklepu bo mi się słodyczy zachciało i włosy mi rozczochrało. A mój pies wciąż podwija ogon, zeby mu do du.y nie nawiało. I jeszcze co? dachówka jakaś na dachu się telepie i nie mogę spać! Odpowiedz Link Zgłoś
hony Re: Cholerny wiatr 15.01.07, 00:19 A ja z Małopolski wyjechałam i w Pomorskie się udałam (udzielił mi się jakiś wątek chyba....) Tutaj wieje jeszcze bardziej! Jak ja z dziećmi jutro na spacer wyjdę? Córkę do szkoły chyba sama zaprowadzę bo mi ją wiatr porwie, a o małym już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
olushia Re: Cholerny wiatr 15.01.07, 00:22 pranie mi rozwiało po całej okolicy. psy mi majtki obsikują Odpowiedz Link Zgłoś