anna_sla 17.01.11, 20:40 osobiście nie kupiłabym ich, ale może gdybym miała kasę fajne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggy80 Re: jeszcze jedna fotka 17.01.11, 20:46 czworka wejdzie jak nic tylko kto to pociagnie Odpowiedz Link Zgłoś
kajasia5 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 21:23 świetne, my mamy takie ale bez środkowej "przerwy". te jednak sa fajniejsze a gdzie takie można nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś
nochalopagus82 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 22:50 Super rozwiązanie! Aż dziw, że wcześniej na to nie wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
nochalopagus82 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 22:51 * nikt na to nie wpadł miało być Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 23:00 znalazłam na allegro. Wpisz "sanki podwójne" Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 23:56 w życiu bym ich nie kupiła, z tego samego względu dlaczego nie brałam wózków 'obok siebie' pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdunia1979 Do S alander 18.01.11, 21:15 Ja miałam do 15 miesiąca życia dzieci wózek jeden za drugim a potem kupiłam szerokiego x- landera. I powiem Ci, że szeroki jest lepszy. Lepiej się prowadzi, szczególnie jeśli maluchy są już ciężkie, łatwiej jest kontrolować maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: Do S alander 18.01.11, 23:28 Zdunia pierwszy mój wózek to jeden za drugim, do kolejnego przymierzałam sie "obok siebie" i dla mnei to jest porażka, chłopcy mają teraz 21 miesięcy, ważą kazdy około 14kg a mojego jane powertwin 'jeden za dugim' nie zamieniłabym na żaden inny. Nie dość, że prowadzi się go bez najmniejszego problemu czy wysiłku to jeszcze wszędzie się z nim zmieszczę i przejadę Odpowiedz Link Zgłoś
zdunia1979 Re: Do S alander 19.01.11, 22:11 Witaj! Przymierzałaś się, ale nie kupiłaś . Ja myślałam tak samo jak ty, że tylko jeden za drugim,ale jak jak pojeździłam kilka miesięcy nie kupiłabym teraz "długasa". Też mieścimy się wszędzie , dzięki Bogu. Oczywiście to sprawa indywidualna, ale mi jest znacznie wygodniej. moje chłopaki mają 24 miesiące i ważą ok 12 i 11 kg. Z wagą ok 9 kg mi już było ciężko jeździć długim. Miałam ABC zoom. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: Do S alander 20.01.11, 16:54 i przymierzanie się z próbowaniem wystarczyło mi żeby całkowicie je skreślić z listy ale tak jak pisałaś to sprawa indywidualna i dla mnie osobiście wózkiem 'obok siebie' jeżdzi się beznadziejnie. Cytat> nie kupiłabym tera > z "długasa". Też mieścimy się wszędzie , dzięki Bogu. Oczywiście to sprawa in > dywidualna, ale mi jest znacznie wygodniej. moje chłopaki mają 24 miesiące i wa > żą ok 12 i 11 kg. Z wagą ok 9 kg mi już było ciężko jeździć długim. widocznie nigdy nie prowadziłaś powertwin i to z cięższymi dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
aga-g76 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 18.01.11, 10:29 Świetne! Wcześniej ich nie widziałam na allegro. Dzięki za cynk! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuleknj Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 19.01.11, 14:46 A ja je kupiłam niedawno. Tyle,. że teraz jest odwilż, śniegu ani na lekarstwo, więc jeszcze nie przetestowaliśmy (jedynie na dywanie). Dzieci zachwycone. Zalecam tylko ostrożność względem sprzedającego na allegro - wystawiają czasem aukcje nie posiadając sanek na stanie i powoduje to opóźnienia w wysyłce. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.bajkowe1 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 20.01.11, 14:48 Sanki fajnie wyglądają ale nie miałabym szansy przejechać nimi chodnikiem w zwałach śniegu.... Niestety u nas odśnieżają tylko ścieżkę na przejście jednej osoby ( Odpowiedz Link Zgłoś