Dodaj do ulubionych

patrzcie jakie ciekawe sanki:

17.01.11, 20:40
osobiście nie kupiłabym ich, ale może gdybym miała kasę big_grin fajne rozwiązanie smile
https://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/98/19/47/1398194714
Obserwuj wątek
    • anna_sla jeszcze jedna fotka 17.01.11, 20:41
      https://pramer.ogicom.pl/zdjecia/nowe%20kolory/fv%20011.jpg
      • aggy80 Re: jeszcze jedna fotka 17.01.11, 20:46
        czworka wejdzie jak nic smile tylko kto to pociagnie
    • kajasia5 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 21:23

świetne, my mamy takie ale bez środkowej "przerwy". te jednak sa fajniejsze smile
      a gdzie takie można nabyć?
      • nochalopagus82 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 22:50
        Super rozwiązanie!

Aż dziw, że wcześniej na to nie wpadł smile
        • nochalopagus82 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 22:51
          * nikt na to nie wpadł miało być smile
      • anna_sla Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 23:00
        znalazłam na allegro. Wpisz "sanki podwójne"
    • s_alander Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 17.01.11, 23:56
      w życiu bym ich nie kupiła, z tego samego względu dlaczego nie brałam wózków 'obok siebie' pod uwagę.
      • zdunia1979 Do S alander 18.01.11, 21:15
        Ja miałam do 15 miesiąca życia dzieci wózek jeden za drugim a potem kupiłam szerokiego x- landera. I powiem Ci, że szeroki jest lepszy. Lepiej się prowadzi, szczególnie jeśli maluchy są już ciężkie, łatwiej jest kontrolować maluchy.
        • s_alander Re: Do S alander 18.01.11, 23:28
          Zdunia pierwszy mój wózek to jeden za drugim, do kolejnego przymierzałam sie "obok siebie" i dla mnei to jest porażka, chłopcy mają teraz 21 miesięcy, ważą kazdy około 14kg a mojego jane powertwin 'jeden za dugim' nie zamieniłabym na żaden inny. Nie dość, że prowadzi się go bez najmniejszego problemu czy wysiłku to jeszcze wszędzie się z nim zmieszczę i przejadę smile
          • zdunia1979 Re: Do S alander 19.01.11, 22:11
            Witaj! Przymierzałaś się, ale nie kupiłaś smile. Ja myślałam tak samo jak ty, że tylko jeden za drugim,ale jak jak pojeździłam kilka miesięcy nie kupiłabym teraz "długasa". Też mieścimy się wszędzie smile, dzięki Bogu. Oczywiście to sprawa indywidualna, ale mi jest znacznie wygodniej. moje chłopaki mają 24 miesiące i ważą ok 12 i 11 kg. Z wagą ok 9 kg mi już było ciężko jeździć długim. Miałam ABC zoom.

pozdrawiam!
            • s_alander Re: Do S alander 20.01.11, 16:54
              i przymierzanie się z próbowaniem wystarczyło mi żeby całkowicie je skreślić z listy smile
              ale tak jak pisałaś to sprawa indywidualna i dla mnie osobiście wózkiem 'obok siebie' jeżdzi się beznadziejnie.

Cytat> nie kupiłabym tera
              > z "długasa". Też mieścimy się wszędzie smile, dzięki Bogu. Oczywiście to sprawa in
              > dywidualna, ale mi jest znacznie wygodniej. moje chłopaki mają 24 miesiące i wa
              > żą ok 12 i 11 kg. Z wagą ok 9 kg mi już było ciężko jeździć długim.

widocznie nigdy nie prowadziłaś powertwin i to z cięższymi dziećmi wink
    • aga-g76 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 18.01.11, 10:29
      Świetne! Wcześniej ich nie widziałam na allegro. Dzięki za cynk!
    • asiuleknj Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 19.01.11, 14:46
      A ja je kupiłam niedawno. Tyle,. że teraz jest odwilż, śniegu ani na lekarstwo, więc jeszcze nie przetestowaliśmy (jedynie na dywanie). Dzieci zachwycone. Zalecam tylko ostrożność względem sprzedającego na allegro - wystawiają czasem aukcje nie posiadając sanek na stanie i powoduje to opóźnienia w wysyłce.
      • mika.bajkowe1 Re: patrzcie jakie ciekawe sanki: 20.01.11, 14:48
        Sanki fajnie wyglądają ale nie miałabym szansy przejechać nimi chodnikiem w zwałach śniegu.... Niestety u nas odśnieżają tylko ścieżkę na przejście jednej osoby sad(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka