Dodaj do ulubionych

co dla blizniakow dla zwolenniczki gondoli?

15.03.11, 12:05
jak w tytule smile kolezanka wlasnie sie dowiedziala,ze spodziewa sie dwoch dziewczynek i potrzebuje porzadnego wozka z prawdziwa gondola. Kiedys Emmaljunga miala gondole i siedzisko dla blizniakow na normalnym klasycznym stelazu,ale od kilku dobrych lat juz nie ma w ofercie. Ona ma juz po starszym synu wyprobowany zestaw Peg Perego: Navette, Converse + oba stelaze: Caravell i Velo + Pliko Switch + fotelik - z tego zestawu byla i jest bardzo zadowolona;niestety na podwojna rame nie wejda dwie Navetty ( a moze jednak? nie mamy mozliwosci sprawdzic),bo jesli by weszly to problem by sie troche rozwiazal.... Prosze o rady smile
Obserwuj wątek
    • pamplemousse1 Re: co dla blizniakow dla zwolenniczki gondoli? 15.03.11, 21:00
      niech zadzwoni/pojedzie do sklepu z wózkami i zapyta czy dwienavetty nie zmieszczą się do PP, raczej powinny
      • ewa-krystyna Re: co dla blizniakow dla zwolenniczki gondoli? 16.03.11, 22:23
        mieszkamy w Kanadzie i tutaj Peg Perego od 2005 bodajze nie ma w ofercia ani Navetty ani gondoli tylko forteliki i siedziska spacerowe,wiec nie mamy szansy sprawdzic smile
        • gosiapal Re: co dla blizniakow dla zwolenniczki gondoli? 17.03.11, 14:16
          juz ci pisalam w innym watku. nie zmieszczą sie.
          kiedy kupowałam PP sprawdzalam w skelpie na wszelkie sposoby. nie udało sie.
          miałam wspomniane torby/nosidła.
    • witk-a77 Re: co dla blizniakow dla zwolenniczki gondoli? 07.04.11, 15:39
      mam Easywalker Duo i jak dla mnie jest rewelacyjny! Dwie spore gondole, bardzo łatwo się prowadzi i jest najlżejszy ze wszystkich bliźniaczych wózków. Gondole obok siebie, a jest na tyle wąski, że mieści mi się we wszystkich drzwiachsmile
      Przy pierwszej córce miałam PP i jakościowo Easywalker wydaje mi się o niebo lepszy.
      • ilovetwins teutonia 09.04.11, 22:32
        polecam teutonie.
        Najszersze gondole z dostępnych na polskim rynku (33 cm), porzadne, cieple, z materacykami, a jednoczesnie lekkie, z uszami, za ktore dasz rade przeniesc je obie na raz. Sory, ale 2 gondoli z easywalkera z 3-mies. bobasami nie wytachasz na raz np na 2 pietro, a te z teutonii tak. I są duuzo wieksze - mam porownanie, bo sasiadka ma easywalkera i prawie codziennie jestesmy razem na spacerach.
        • ilovetwins Re: teutonia cd. 09.04.11, 22:34
          nie dosc, ze gondole szerokie, to jeszcze długie. Dłuższe niż w niejednym pojedycznym wozku. Jak bedziesz miala chude a dlugie dzieci, to pojezdzicie do 8 mcy (tak jak my wink
          • agnrek ja mam teutonię 12.04.11, 18:03
            Moje córeczki mają już 3,5 roku,a ja ciągle nie mogę się zabrać za sprzedaż Teutonii Team Alu. Powiem tak - wózek wybrał mąż z moją siostrą i wybór był genialny! Mieszkamy lekko za miastem, często jeździmy po źwirowej drodze albo po piachu czy trawie. Sama jestem niska i drobna, a pchanie takiego wózka wychodziło mi jedną ręką smile Niesttey, moje córeczki nie lubiły wózków, jak tylko zaczęły chodzić (13 ,m-cy), to wózek poszedł w kąt.
            • ilovetwins agnrek ;-) 12.04.11, 23:03
              pamietam cie z forum slub i wesele wink Ja sie tam nie udzielalam, ale czytalam wiele i fotki twoje pamietam - piekne byly wink Milo czytac, ze tez masz dwie dziewczynki wink
              • agnrek Re: agnrek ;-) 15.04.11, 17:14
                Dzięki smile
                Wszystkiego dobrego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka