aglask 13.05.04, 23:06 Czy wózek ABC Tandem Air będzie odpowiedni dla 9 - miesięcznych bliźniaków? Czy któs z formumowiczów może podzielic się doświadczeniami z użytkowanie tego wózka? Ew. jakie inne spacerowe wózki warto wziąć pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.t Re: Wózek ABC Design Tandem Air - prosba o opinie 17.05.04, 13:03 Na temat tego wózka jest tu kilka wątków... a na mojej stronie piszę o nim bardzo bardzo dużo, zapraszam do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
aglask Re: Wózek ABC Design Tandem Air - prosba o opinie 18.05.04, 22:04 Dzięki za informacje. Stronę www.bliznieta.net znam już od dawna,właściwie od momentu kiedy dowiedzieliśmy się z mężem, że będziemy mieli bliźnięta i szukaliśmy wszędzie informacji na temat ciąży bliźniaczej, porodu itd. (a z tym był nie lada problem).Wówczas trafiliśmy na tę stronę, która wyjśniła mi kilka wątpliwości (była wtedy znacznie uboższa, niż jest teraz). Natomiast jeśli chodzi o wózek, to dużo informacji znalazłam na stronie o trójkołowcu (ABC Desing 3W Twin Air), a niewiele o tandemie (ABC Desing Tandem Air). Na forum dyskusyjnym również dyskutowano o tym pierwszym, na temat tandemu nikt się nie wypowiadał.Stąd moje pytanie.Jeszcze raz dzięki. Pozdrowienia dla Andrzejka i Kamilka od Ani i Jasia. Agnieszka,mama Ani i Jasia(17.08.2003) Odpowiedz Link Zgłoś