asiekk1 13.04.05, 11:25 Witam mam pytanko do tych , ktore juz urodzily; czy to prawda , ze trzebamiec w szpitalu te specjalne majtki poporodowe, które dostepne sa min. na Allegro??bardzo prosze o informację. Pozdrawiamy Asia i spółka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamix2 Re: MAJTKI POPORODOWE.. 13.04.05, 13:00 Hej! Ja miałam takie majtki zakupione w aptece, nie żadne tam Hartmany, ktore sprzedaja na allegro, tylko takie zwykłe. Są wygodniejsze, wyrzucasz je po prostu w przypadku zabrudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mlawryk Re: MAJTKI POPORODOWE.. 13.04.05, 14:17 nam na szkole rodzenia powiedzieli" broń Boże majtki jednorazowe", połozna powiedziała że trzeba mieć zwykłe bawełniane na dzień, a w nocy wietrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sula_i_komary Re: MAJTKI POPORODOWE.. 13.04.05, 20:13 Witam! Ja kupiłam i owszem ...tylko nie wiem po co?? Nie miałam ich nawet kiedy założyć, kazali wietrzyć ranę i tak robiłam.Jakoś nie wyobrażam sobie ubrania czegokolwiek na ranę po cesarce- tak było u mnie. pozdrawiam sula i chłopaki Jaś i Wojtuś (6 tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś