barbara_844 26.04.06, 08:58 Mam pytanie, czy wózek Roadster Duo nadaje się dla noworodków? Bardzo prosze o odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara_844 Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 09:48 ups, wlasnei znalazlam na forum informacje, ze wozek jednak nie nadaje sie dla niemowlat a juz tak sie na niego nastawilam. no nic, w takim razie prosze o pomoc: jaki wozek kupic aby mial nie wiecej niz 79cm szerokosci mial pompowane kola(slyszalam, ze najwygodniejsze) i cena nie byla zawrotna? z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 09:53 Cześć.Ja też jestem napalona na ten wózek.Z tego co czytałam to nadaje się on dla niemowlaczków.Trzeba tylko dokupić 2 usztywniane nosidła.Ja chyba go kupię, b.mi sie podoba.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienmaj Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 22:05 barbara, ja mam Mikado - miesci sie w standardowe drzwi i dla moich dzieci urodzonych pod koniec wrzesnia byl OK. Teraz jest juz im troche ciasno i zamierzam go wymienic na cos lzejszego. Ma pompowane kola i generalnie wg mnie idzie jak czolg, pokonuje nierowne chodniki, krawezniki a i po drodze piaszczystej tez da sie go spokojnie prowadzic. Niestety, poniewaz dzieci leza razem to gdy sa wieksze robi sie problem bo zaczynaja np. siegac do siebie raczkami i moga niechcacy trafic w oko drugiego dzieciaczka (ale dla malutkich niemowlakow sa takie specjalne gondolki - na zime super sprawa, bo w zasadzie nie trzeba nic wiecej oprocz kombinezonu i kocyka). Kosztowal 1 tys. zl. Odpowiedz Link Zgłoś