monikap31 02.11.06, 12:35 Słyszałyście?Pięcioraczki urodziły się rodzicom z okolic Środy Wielkopolskiej...3 chłopaczków+2 dziewuszki.Poród cc na Polnej w Poznaniu.Rodzice mają juz 5-letniego synka. Pozostaje życzyć DUUUUŻO zdrówka i wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Pięcioraczki! 02.11.06, 12:57 o kurcze... faktycznie, duzo wytrwalosci!! i chyba pieniazkow... ogromne gratulacje dla nich! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Pięcioraczki! 02.11.06, 13:11 O rany... Chyba sie ciesze ze ma TYLKO blizniaki )))) Ale oczywiscie rodzicom gratulacje naleza sie jak rzadko komu Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Pięcioraczki! 02.11.06, 13:18 Hej, Gratulowac, gratulowac i jeszcze raz gratulowac. Juz slysze, jakie komentarze od nieznajomych slysza rodzice tej gromadki I faktycznie wytrwalosci zyczyc do bolu i wsparcia finansowego skad sie da. U mnie wypatrywano czworaczkow, wiem jak to bywa z trojaczkami, wiec zycze Krajanom Wielkopolanom jak najlepiej. Pa, pozdrawiam, Karolcia z Zosia, Krysia i Natalka ur. 10.10.2005. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34599210 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2003 Re: Pięcioraczki! 02.11.06, 13:27 Ja również rodzicom gratuluję!!!!!!!! - a nie współczuję!!! Najważniejsze aby maluszki były zdrowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 linka wkleję 02.11.06, 16:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3714761.html potem na forum wejdzcie... czasem sie zastanawiam w jakim ja kraju zyje... at o kraj katolicki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: linka wkleję 02.11.06, 16:49 masz racje shemsi... w jakim kraju my zyjemy! takie dyskusje uswiadamiaja mi tylko ilu glupcow jest wokol nas smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 admin wykasował moja wypowiedź :( 02.11.06, 18:42 ale jego TEŻ wykasował I pomyśleć, że ludzie myślą tylko o zdrowiu swoich dzieci, a TACY się będą wypowiadać chamsko na taki temat!!! G.... ich to obchodzi! Zamiast gratulować komuś i pomóc w jakis sopsób, to jest chamski i wulgarny. Dupek. SORKI, ale się wkurzyłam. Sama będę mieć maleństwa i coś mnie bierze, jak takie COŚ widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaanna Re: admin wykasował moja wypowiedź :( 02.11.06, 20:38 Shemsi1 z pełni rozumiem twoja frustrację. Mi też podniosło się ciśnienie jak czytałam tych "mądrych" inaczej. Tylko żeby było wszystko dobrze... żeby były zdrowe... Boże miej je w swojej opiece. Niech szybciutko rosną na silne, zdrowe dzidzie A Ty Shemsi1 póki co nie denerwój się - w Twoim stanie to nie wskazane. I tak a pro po - co u Twoich kruszyneczek? Tam jest trzech chłopców i dwie dziewczynki. A u ciebie? Już wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Pięcioraczki! 02.11.06, 22:37 Hej Dziewczyny, Skorzystalam wlasnie z linku, dzieki za wklejenie. Mim zdaniem nie nalezy reagowac na wszystkie te chamskie odzywki. Dla mnie to prowokacje tych, ktorym sie nudzi lub pusto w glowie maja. A rodzicom piateczki raz jeszcze gratuluje. Pa, pozdrawiam, Karolcia z Zosia, Natalka i Krysia ur. 10.10.2005. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34599210 Odpowiedz Link Zgłoś