Dodaj do ulubionych

do Moniki25

IP: *.* 26.09.02, 07:51
Witaj!Moje dzieci dogadują sie ze sobą bardzo dobrze i tak samo dobrze wychodzą im kłótnie. Ale bez tego niestety się nie obejdzie jak jest czwóreczka w domu.Ponieważ jest dość mała różnica wieku między jednymi bliźniakami a drugimi to w zasadzie w tej chwili zachowuja się jak równolatki. Nawet jeżeli chodzi o wzrost to są prawie równi.Jak idę z całą czwórką to wyglądam jak bym miała czworaczki.Mamy radochę jak się na nas ludzie gapią.I w ogóle jest wesoło z taka gromadką.Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika25 Re: do Moniki25 IP: *.* 27.09.02, 10:56
      Witaj Aniu! Mojej 11 letniej córce najgorzej wychodzi dogadywanie się z 6 letnim bratem.Nie może przejść koło niego obojętnie.Dokucza mu okropnie, a on nie pozostaje dłużny. Koszmar! Niestety mają wspólny pokój i na razie nie można tego zmienić Ja nie mam rodzeństwa, więc nie jestem w stanie zrozumieć takich przepychanek,ale podobno to normalne i czasami z czasem mija. Mam nadzieję. Oboje przyjście na świat bliźniaków przyjęli w miarę naturalnie. Bardzo urośli w oczach kolegów, bo nikt nie ma bliźniaków w rodzinie. Pozdrawiam Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka