Dodaj do ulubionych

nie ma mnie

IP: *.* 14.02.03, 22:47
Słuchajcie dziewczyny, wyjeżdżamy z mężem na narty. Nie będzie nas przez najbliższy tydzień. Cały numer tkwi w tym, że jedziemy bez chłopców, których zostawiamy rodzicom męża.Proszę was bardzo, trzymajcie przez ten tydzień kciuki za mnie, żebym nie uschła z tęsknoty, za mojego męża, żeby miał do mnie cierpliwość i za moich teściów, zeby jakoś ten tydzień przeżyli.Co do chłopców, nie mam wątpliwości, oni tak czy siak dadzą sobie radę.Pozdrawiam was gorąco :benetton:Madzia
Obserwuj wątek
    • Gość: GabiG Re: nie ma mnie IP: *.* 15.02.03, 17:26
      oh, Madzia, ale Ci zazdroszcze!!!!!!!!!!ja tez bym chciala wyjechac ale strasznie sie boje , bo moje dzieci teraz tylko mama i mama , i musze z nimi spac, itd.Mam nadzieje, ze niedlugo im to przejdzie i ktos z rodziny odwazy sie z nimi zostac, choc to trudne bo musimy robic to kombinowanie - u nas w domu i obie babcie plus nianiaRaz juz wyjechalismy jak dziewczyny mialy rok, troche sie denerwowalam (budzilam sie w nocy bo "plakaly") ale bylo SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!na pewno wyjazd sie uda i wszystko bedzie ok.pozdrawiamgabi
    • Gość: kasienkkaa Re: nie ma mnie IP: *.* 16.02.03, 19:07
      Madziu, trzymam kciuki za was wszystkich ! :-) udanego urlopiku w sniegu!!!!!!! Kasienka
    • Gość: Agnieszka_J Re: nie ma mnie IP: *.* 18.02.03, 23:28
      Madziu trzymam kciuki za udany urlop! Bo dzieciaczkom to się chyba nic złego nie stanie, pewnie nawet nie odczują rozstania.Ja zostawiłam moje 18-mies. dziewczynki ostatnio na noc u babci (2 raz w ich życiu), wybraliśmy się z mężem na zabawę karnawałową, małe wcale się tym nie przejeły, no może na drugi dzień nieco "olały" mamusię - obie siedziały non stop na kolankach u babci, na mnie nawet nie chciały popatrzeC! Obrażone, czy co? BuuuuPozdrawiam, Agnieszka
    • Gość: madzia22 Re: nie ma mnie IP: *.* 24.02.03, 22:40
      I jest, proszę Państwa, udało się :hot:Adam Małysz został Mistrzem Świata, a ja przeżyłam rozstanie z moimi bąkami. Swoją drogą czemu mnie nikt nie dał za to medalu?O, przepraszam, dostałam medal od męża.Dziękuję wam bardzo, dziewczyny, za wsparcie psychiczne. Fajnie, że jesteście, na prawdę.PozdrawiamMadzia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka