Dodaj do ulubionych

impast spider niestabilny? Czy to prawda?

27.01.07, 21:04
Szykujemy sie do kupna wózka dla blizniakow ale we wszystkich hurtowaniach we
Wrocławiu mówią że jest niestabilny i odradzają... I jeszcze jedno chciałabym
przed zakupem zobaczyc ten wózek nie tylko przez internet czy ktoś wie gdzie
we Wrocławiu można go obejrzeć?
Obserwuj wątek
    • okularniczka Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 27.01.07, 23:06
      Według mnie-nie. Moje dziewczyny jeźdzą spiderem i bardzo go sobie chwalimysmile
      Gdybym miała drugi raz wybierać wózek- tez bym kupiła spidera. Polecam.
      • blizniaczki5 Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 27.01.07, 23:35
        ja również jestem bardzo zadowolona z implasta, nie mam mu nic do zarzucenia i
        napewno nie żałuję wyboru
        • izakun Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 28.01.07, 09:32
          Witaj, my też mamy implasta i jetesmy z niego zadowoleni, choc nasze
          dziewczynki nie maja sporo okazji, by nim jezdzic, czytaj czesto choruja. Jak
          na razie jednak dostrzegamy same zalety, zwlaszcza dwie osobne gondole. Tak
          wiec, polecamy!
          • 100ania Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 28.01.07, 09:54
            nie mam problemu z tym wózkiem
            • papasowa Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 28.01.07, 22:40
              ja tez mam implasta i poza waga jest super. a agowo i tak jest najlzejszy z
              blizniaczych. POLECAM!!!
              • wegen17 Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? 05.02.07, 23:33
                My też mamy SPIDERA,rewelacja.Używamy dopiero 2 m-ce ale jak narazie wszystko
                gra,problemu o którym piszesz nie zauważyłam.POLECAM
                • mewelinka Re: impast spider niestabilny? Czy to prawda? TAK 17.02.07, 21:06
                  Zalezy po czym jezdzisz my mielismy pare takich sytuacji ze sie wozek
                  niebezpiecznie przechylil-tam gdzie mieszkamy "chodniki" jesli wogole sa to sa w
                  okropnym stanie, no i gory. Roznica miedzy naszymi chlopakami wynosi 2 kg -co
                  tez sprzyja chwiejnosci. Raz nam sie wozek przewrocil, ale to wyjeciu jednej
                  spacerowki z dzieckiem. Niestabilnosc pojawia sie takze wtedy gdy przednie kolka
                  zablokuja sie (ustawia prostopadle do kierunku jazdy) np. na kamieniu, albo
                  kiedy sie jedzie po polnej drodze z koleinami to w zasadzie niesie sie wozek na
                  przednich kolkach jak taczki albo obciaza to z jednej to z drugiej strony zeby
                  sie nie przewrocil. Ogolnie :jest wywrotny, im chlopaki ciezsze tym trudniej
                  nad nim zapanowac.
                  • kaka154 szerokość???? 02.03.07, 10:57
                    Witam
                    przymierzam się do wózka choc jeszcze wcześnie, ale lepiej wiedzieć między czym
                    wybierać.
                    Mam pytanie czy IMPLAST SPIDER zmieści się w drzwi w bloku??? Na razie jeszcze
                    zostaniemy w bloku więc zalezy mi żebym w mieszkaniu nie musiala go skladać za
                    każdym razem. Moje drzwi mają szerokość 80cm, a wózek niby 79cm, ale czy to
                    jest realny wymiar z kólkami itp???
                    Proszę o odp posiadaczki takiego wózka.
                    Ewentualnie podanie alternatywy dla niego... ale zdecydowanie nie chce wózka
                    jeden za drugim
                    pozdrawiam
                    • lewana77 Re: szerokość???? 01.04.07, 10:16
                      Kaka i co kupilas go? Miesci sie?
                      • namad1 Re: szerokość???? 01.04.07, 10:30
                        Mieści się mieści, spokojnie, co prawda na styk, ale jak dobrze wycelujesz w drzwi to specjalnie nawet rama się nie podrapie,trzeba trochę pomanewrowac przy wchodzeniu, ale skrętne przednie koło bardzo w tym pomaga. Odnośnie stabilnośći, no cóż trójkołowcem po prostu trzeba umieć jeździć, moje panny mają 13 m-cy, ważą po 10 kg i przy wjeździe na krawęzniki uważam, wózek zawsze ustawiam prostopadle do krawężnika, nigdy pod skosem, to samo ze zjazdem. Jeżeli chodzi o nierównosci, polne drogi itp. zawsze blokuję przednie koło, wówczas to ja prowadzę wózek, a nie odwrotnie. Wózeczek zamierzam sprzedać ale tylko dlatego, ze moje panny się w nim tłuką,kupujemy jeden za drugim.
                      • kaka154 lewana 01.04.07, 11:09
                        ja kupię dopiero w czerwcu smile przeprowadzalam rozeznanie juz terazwink
                        Ale kupię wlaśnie implast spidera jako wózek glęboki i spacerówka na sluższe
                        wyjścai, i foteliki bebe confort plus stelaż twin club do auta.
                        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka