okularniczka 06.07.07, 13:11 Dziewczyny poradźcie gdzie można zamieścić ogłoszenie o sprzedaży wózka? Powiesiłam ogłoszenie na dwukropku, myślę jeszcze o allegro. Ale co poza tym? Macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaczki5 Re: jak sprzedać implasta- spidera? 06.07.07, 13:29 Witaj najlepiej ogolos sie na forach gdzie sa mamy blizniąt, ja swojego Implasta sprzedalam tu na naszym forum w zeszlym roku i to bardzo szybko a chetnych bylo kilka dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: jak sprzedać implasta- spidera? 06.07.07, 19:49 dzięki za szybką odpowiedź. Posłuchałam Twojej rady A tak wogóle ile miały Twoje Maluchy jak rozstałaś się z implastem? Zrezygnowałaś wogóle z wózka czy przesiadka na inny? Pozdrowionka od Trzech Bab Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: jak sprzedać implasta- spidera? 06.07.07, 20:14 zależy skąd jesteś, ale jeśli z Trójmiasta, to jeszcze możesz dać ogłoszenie w Anonsach- ja tak sprzedałam 3 wózki bliźniacze, a teraz właśnie sprzedaję czwarty Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczki5 Re: jak sprzedać implasta- spidera? 06.07.07, 20:33 my z Implastem rozstalismy sie w wieku 12m-cy i przesiedliśmy się do innego wózka pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś