laminja 18.09.07, 01:02 dziewczyny, piszę na prośbę znajomej, która spodziewa się trojaczków. Czy są wózki dla trojaczków? Jeśli nie to jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: wózek dla trojaczków? 18.09.07, 09:11 są wózki dla trojaczków, ale na zamówienie. Podam Ci adres do jednej stronki, z której nasza koleżanka forumowa skorzystała: bgr.magda.w.interia.pl/8.html P.S. A tak poza tym to sorry, że wcinam się w takie posty, ale normalnie mnie kusi )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pysia05 a może ubranka? 18.09.07, 09:36 Hej dziewczyny, w sprawie wózka nie pomogę niestety ale może przydadza się ciuszki, których na pewno będzie bardzo potrzeba. Sprzedaje mnóstwo ciuszków po swoich bliźniakach. Wszystkie ciuszki są bardzo zadbane:śpioszki, kaftaniki, pajacyki oraz body) Wiem ile tych ciuszków było mi potrzeba a w sklepach wszystko takie drogie, my musimy w końcu kupowac razy dwa. Jesli jesteście zainteresowane podaje linka www.allegro.pl/item245988503_ciuszki_dla_blizniakow_i_nie_tylko_ponad_50_szt.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: wózek dla trojaczków? 18.09.07, 11:26 jest, peg perego: calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_33&products_id=6426 ja mam taki, ale bliźniaczy Odpowiedz Link Zgłoś
zeb1 Re: wózek dla trojaczków? 18.09.07, 13:15 Pewnie ze sa wózki dla trojaczków, ale ja wybrałam opcje wózek bliźniaczy + pojedynczy. U nas sie sprawdziło bardzo dobrze. Pozdrowienia dla koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 a może ten ? 18.09.07, 13:52 calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=6426&osCsid=... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 kiedy dzieci rosna one sa ciezkie 18.09.07, 16:10 w prowadzeniu, bo to jest troje dzieci. masz namiar na forum trojaczkowe, tam wiele info jest trojaczki.net/forumnew/viewforum.php?f=4 a tu Kupie-sprzedam trojaczki.net/forumnew/viewtopic.php?t=54 bgr magda, ten wózek trójka jest szeroki moze nie wejsc w drzwi... raczej na pewno nie wejdzie, bo mi ledwo blizniak wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 a ja teraz patrze kto pyta :) a to ty Laminja :) 18.09.07, 20:55 ale swiat jest mały ) Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: a ja teraz patrze kto pyta :) a to ty Laminja 18.09.07, 22:37 no ja Liczyłam na to, że mi odpowiesz :p Odpowiedz Link Zgłoś
laminja :D 19.09.07, 12:00 rozważałam taką opcję Ale wiedziałam, że i tutaj zaglądasz, więc na tym forum takie pytanie wydawało mi się bardziej na miejscu :p I jak liczyłam dostałam odpowiedzi, które już przekazałam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 zapros ja do nas na forum trojaczkowe :)) 19.09.07, 17:05 mi ono bardzo pomogło D Odpowiedz Link Zgłoś