magdalen79 25.04.08, 12:45 czy jesteście zadowolone - jak dzieci się w nich czują- a jak w zimę czy nie jest za ciasny w ramionach ?? dzięki za Wasze opisy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkaad Re: chicco Key 1 - kto ma ? 25.04.08, 15:11 Witam, ja mam. Jakiś czas temu zakładałam wątek o tym właśnie foteliku, bo rozważałam zakup. Moim zdaniem b. fajny. Wygodny, odpowiednia tapicerka, ładny i w miarę niedrogi. ( kupowałam przez allegro w bardzo przystępnej cenie) . Mamy kolor czerwono/ kremowy i super wyglądają. Dla moich Dziewczynek nie są za wąskie : mają 1,5 roku i ważą ok 11 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: chicco Key 1 - kto ma ? 25.04.08, 19:00 cena przystepna, wloski, elegancki design, ale to waski fotelik, pewnie dla malych dzieci ok, ale osobiscie mysle, ze na zime dla moich (nie beda mialy jeszcze dwoch lat, naleza do duzych dzieci) beda juz za ciasne obawiam sie, ze bedziemy musieli kupic nowe... foteliki bardzo mi sie podobaja, szkoda bedzie... dodatkowo pasy ciagle gdzies "uciekaja", dosc ciezko zapina sie dziecko... aktualnie jestesmy za granica, maluchom kupilismy najtansze tutejsze foteli, ale sa duze i wyogdne, calkiem mozliwe, ze wezmiemy je ze soba do Polski i w nich beda jezdzily, a Chicco sprzedamy Odpowiedz Link Zgłoś