Dodaj do ulubionych

mam termin operacji i umieram ze strachu!

27.04.06, 11:04
Wiatm. wczoraj dowiedziałam się że 22 maja mam być już w szpitalu, moja córa
będzie miała zamykane ASDII. strasznie się boje i nie mogę sobie poradzić z
moimi nerwami. może ktoś poleci mi jakiś środek uspokajający ,który nie
ogłupia i po którym można normalnie funkcjonować. ja nie śpię w nocy nie jem
czuję ciągle "gule " w gardle i żołądku, więc nie jem. mrowieją mi ręce i
nogi Pomocy
Obserwuj wątek
    • aniurka Re: mam termin operacji i umieram ze strachu! 27.04.06, 12:02
      Witam
      Ja rok temu też to przeżywałam i wiem co czujesz. Dzisiaj już się denerwuje bo
      23 maja mam wizyte kontrolną u dr.Kordona w Krakowie. Jedyne leki uspakajające
      które mogę ci polecić to "nerwomix" tanie i nie usypiają. Wszystko będzie
      dobrze. Pozdrawiam.
      Ania mama Ali.
    • sikorkaptak Re: mam termin operacji i umieram ze strachu! 27.04.06, 12:12
      hej nas czeka to po dlugim wekendzie córcia ma 2latka i asdII- 14mm tak się
      denerwuje że znowu zaczęlam palic choc nie robilam tego 3lata rece mi sie
      trzesa jak pomysle ze serce jej nie bedzie biło a potem respirator i dreny.ale
      pociesza mnie fakt że duzo dzieci mialo tego typu operacje i wszystko sie udaję
      3tyg.temu córeczka jaśmin to przeszla i było ok.wiec moze u nas tez tak będzie
      lekarz powiedział że powiklania nawet nie liczy sie w procentach trzeba sie
      jakoś pocieszać napisz ile twoja córcia ma latek i gdzie macie operacje my w
      warszawie w czdz pozdrawiam pa
      • jasmin51 Re: mam termin operacji i umieram ze strachu! 27.04.06, 16:45
        Witaj Majeczko. Tak jak pisała anetka moja olcia trzy tygodnie temu
        miała,operację ASDII Wiem doskonale co przeżywasz i nie będę cię pocieszać że
        jest łatwo ale wierz mi nasze dzieci nasprawdę szybko z tego wychodzą u nas
        operacja była 4 kwietnia a już 9 kwietnia moja ola chodziła nie będę wam pisać
        o drenach itp ale wierzcie mi bedzie dobrze tylko to przeżyć mnie trzymała w
        pionie wiara że Matka Boska mi pomoże i będę modlić się żeby u was tak było bo
        napewno bedzie prof przed operacja powiedział że to prosta wada i tak ładnie i
        spokojnie się uśmiechną więc bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka