erka235 10.09.07, 17:05 mały od dzisiaj rano ma katar(nie cierpie katarów), dałam mu Bioaron C i czekam na działanie, no i zobacze co będzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbamama-ok Re: katar 11.09.07, 10:18 polecam, Fridę lub sopelek - jak zwał tak zwał chodzi o rurkę do odciągania katarków dla maluszków. Rurka jest plastikowa, ma na końcu mały filtr z gąbki i do tego miękką rureczkę. Rurkę plastikową przykłada się do noska malucha, miękką wkłada do ust i poprostu ciągnie. Bezpieczne, higieniczne, tanie. Nas uratowało wiele razy przy mega katarach. Można stosować już u noworodków. Nie zaszkodzi sprawdzić, kupuje się w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: katar 11.09.07, 11:05 Nas tez ratuje frida od dwoch lat. Niestety trzyletni syn tak sie przyzwyczail do czyszczenia nosa przez mame, ze nawet mu sie samemu wydmuchiwac nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
frog12 Re: katar 13.09.07, 17:36 czy BoiaronC mozna podawac 11miesiecznemu dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: katar 13.09.07, 17:38 Ja podawałam dla synka gdy miał roczek.Dawałam dwa razy dziennie po pół łyżeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
koral777 Re: Erka 14.09.07, 15:22 za szybko enter i jak minął katar od samego Bioaronu bo moje też miało biały i dawałam i bioaron i actifed i srteryd do nosa i rutinacee i w 2 dni się zwinęło tylko że aż ciężko uwieżyć aby bioaron sam mógł zdziałać cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Erka 14.09.07, 18:19 Ja podawałam sam bioaron, katar małemu się dużo zmniejszył , tylko dwa razy wycierałam mu dzisiaj nosa Bioaron podaje dalej,bo przez dwa tygodnie musi go pić Odpowiedz Link Zgłoś