eska19 21.02.06, 09:42 Czy ktos zna/uzywa tych chusteczek? SA niedrogie - ok. 4,5zl /80sztuk. Ja uzywam pieluch z rossmanna i sa fajne, i ciekawa jestem jak sie sprawdzaja ichnie chusteczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarta132 Znam - dla mnie za suche. 21.02.06, 10:00 Ja kupiłam parę razy ale jak dla mnie są za suche. Ale jak sama stwierdziłaś są niedrogie więc możesz sprawdzić czy Wam odpowiadają . pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 10:01 Chusteczki nam nie spasowały - zapach miały bardzo przykry. Kup paczkę na próbę - sama ocenisz. U nas żadnych dolegliwości alergicznych nie było, ale źle mi się ich używało głównie z uwagi na ten niby zapach. A z pieluch jestem bardzo zadowlona Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 10:02 Sa takie sobie te drozsze z kremem zdaje sie troche lepsze te zwykle wyrzucikllam bo byly suche i podraznialy pupe. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 10:13 Ja używam tych senitive.Są dość wilgotne i mają taką strukturę wytłoczoną jak Nivea.Nie uczulają i nie mają drażniącego zapachu.Wcześniej używałam Dzidziuś, ale teraz wolę Rossmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia.szuwar Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 10:13 A ja bardzo lubię te chusteczki, zwłaszcza te z tonikiem - wydaje mi się, że są nawilżone bardzo dobrze. My używamy tylko tych. Chociaż zapach rzeczywiście mają niezbyt przyjemny, ale można się przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 13:23 Dzieki za opinie. A ktore to sensitive ?? widzialm zielone i zolte.. Teraz kupilam Dzidzius sensitive(ale tez w rossmannie - niedrogo), zobaczymy jak te sie sprawdza, wczesniej uzywalam pampers sensitive i byly ok, teraz szukam dobrych a tanszych nieco, bo sporo ich zuzywamy. Dzidzius normalne tez sa dosc suche. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela93 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 16:10 witam ja polecam chusteczki johnson&johnson ponieważ są bardzo wilgotne i nawet niedrogie (2 paczki w tesco kosztują 11 zł). na poczatku mi troche zapach nie pasowal ale mozna sie przyzwyczaic. a jak nie ma ich w sklepue to kupujemy bambino bo tez sa dobrze nawilzone mi maja bardzo ladny zapach. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 14:27 ja od kilku miesięcy używam tych droższych -czyli tych zielonych. jestem bardzo zadowolona, nie uczulają, suche też nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
1monika Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 15:20 Mnie odrzucił zapach. Używamy tylko chusteczek Pampers Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Koszszszmarny zapach.... 21.02.06, 15:28 ...Mnie aż dusilo w gardle a co dopiero maluch ( Suche i wstrętne.Kupilam tylko raz i inigdy więcej ALE....teraz w Rossmanie są NOWE nazywają się Baby Dreams,produkowane w NIEMCZECH-co teraz jest żadkością,na opakowaniu kolorowy maluszek bawiący się klockami,kosztują 5,20 i są SUUUUPER wilgotne,zapach jak Nivea,ktore mnie najbardziej odpowiada... Pieluchy Rossman używam od początku i sa OK. Pozdr. Ewa i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
rivon Re: Koszszszmarny zapach.... 21.02.06, 15:56 właśnie jest na nie promocja 2x80 sztuk za 8,49 zł Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Tylko te jasne 21.02.06, 16:18 ja tych uzywam, te niebieskie normalnie smierdza, a ta biale z zoltym paskiem, ok. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga707 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 21.02.06, 23:10 Jesli masz gdzies w poblizu "Lidla" sprobuj chusteczki z firmy "Cień" .Maja wytlaczany wzorek jak "Nivea",sa dobrze nawilzone i maja przyjemny zapach.Kosztuja chyba 6 zl (80 szt).W "Lidlu" sa tez chusteczki w takich zoltych opakowaniach,sa jeszcze tansze (okolo 5 zl, 72 szt.) i sa tez swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 22.02.06, 07:19 Pieluchy bordowe super. Ale chusteczki do bani. Bardzo intensywny zapach. Wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka4 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 07.03.06, 17:20 A mnie ani pieluchy ani chusteczki nie odpowiadają. Pieluchy są sztywne i grube, wydaje mi się, że mała nie czuje się w nich swobodnie, a chusteczki śmierdzą i sa za suche. Odpowiedz Link Zgłoś
giedr Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 26.04.06, 14:19 rowniez polecam chusteczki z rossmana BABY DREAMS. uwazam, ze sa duuuzo lepsze niz pampers i j&j, a przy okazji i tansze. mojego dziecka nie podrazniaja i ladnie pachna. Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 26.04.06, 20:38 Strasznie suche, jak na mój gust. Wolę pampers sensitive. Odpowiedz Link Zgłoś
mowi32 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 29.04.06, 13:30 Ja też od pewnego czasu stosuję rossmannowe Baby Dreams (teraz sensitive, a wcześniej zwykłe). Dostałam je kiedyś od siostry z Niemiec i bardzo się ucieszyłam, ze są teraz w Polsce. Są naprawdę bardzo dobre, dobrze nawilżone, niedrogie. Zapach dla mnie ok. A z Dzidziusia jestem bardzo niezadowolona - beznadziejnie się wyciągają z opakowania i to mnie strasznie wkurzało. Pampers mogą być, ale cenowo wychodzą drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
czar23 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 29.04.06, 18:31 Nie znam tych chusteczek rossmanna ale czy one się nazywają BABY DREAMS czy BABY CREAM? Bo na stronie internetowej rossmana są tylko BABY CREAM Odpowiedz Link Zgłoś
mowi32 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 02.05.06, 22:38 To nie te same chusteczki. Te o których pisałam to baby dream. Wyglądają mniej więcej tak (to z niemieckiej strony) www.rossmann.de/p_images/28/71/35/03.jpg a sensitive tak www.rossmann.de/p_images/10/18/37/03.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 04.05.06, 12:34 Jako autorka watku pozwole sobie wyrazic opinie po przetestowaniu tych chusteczek. Kupilam je i wiecej nie kupie - sa dosc suche i mialam wrazenei ze za bardzo obcieram nimi pupcie corci. Byc moze trafilam na taka paczke,ale nie moglam sie doczekac kiedy ich zuzyje i powroce do poprzednich pampers sensitice. Duzo bardziej delikatne. A w ogole to aktualnie do przemywania pupci stosuje waciki i wode a chusteczkami tylko zmywam przy kupie. Tanie i pupa porzadnie odswiezona. polecam i pozdrawiam i dziekuje za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dejavu1 Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 12.05.06, 19:44 Dla mnie bardzo odpowiadają, są nie drogie, zapach też ok. Używam też pudru i szamponu z serii Baby Dream, są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: znacie chusteczki Rossmann ?? 12.05.06, 20:31 Uwazam ze baby dream sensitive sa OK bardzo dobry stosunek ceny do jakosci nie pachna. Odpowiedz Link Zgłoś