Dodaj do ulubionych

jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog?

04.01.10, 17:25
nie wiem do kogo udać się ..
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 04.01.10, 20:28
      najlepiej do parazytologa, jak nie to gastrologa bo ma znacznie większe pojęcie
      na ogół niż pediatra choć i wśród pediatrów zdarzają się rodzynki.
      • aga_sama Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 04.01.10, 21:09
        chyba do konkretnego, polecanego, takiego znanego w okolicy z imienia i
        nazwiska, o którym wiadomo, że pasożyty potrafi przeleczyć
        • antyka Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.01.10, 10:40
          Jesli jestes z Wawy, wyslij do mnie maila na priva,
          to podam Ci kontakt do zajebistego pediatry, ktory swietnie sie zna na leczeniu
          pasozytow.
          • kalenika Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 06.01.10, 14:55
            Antyka; to dawaj dla mniesmilejesli możesz(
            mam juz dosyc tych pediatrów, alergologów i jak i tam jeszcze zwą
            • antyka Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 06.01.10, 16:08
              Jesli ktos chce kontakt do lekarza, niech wysle mi maila na priva - na antyke
              gazetowa.
          • zapalka151206 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 30.01.10, 22:11
            już wysłałam na priva prośbę o kontakt
            właśnie chodził mi po głowie nowy wątek z taką prośbą smile
          • 12jaga34100200 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 18.05.11, 11:35
            ANTYKA HELP!!! ja potrzebuję kontaktu do specjalisty pediatry w Wawie, bo te konowały wszystko zlewają... Mały ma powtarzające się biegunki, strasznie cuchnące, wieczny katar, często choruje na choroby górnych dróg oddechowych itd. Może to robale????
          • 12jaga34100200 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 18.05.11, 11:40
            proszę baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo o kontakt do tego pediatry z WAWY!!!! 12jaga34@wp.pl
    • tin_t Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.01.10, 14:15
      mam namiary na Śląsku, gdyby ktoś poszukiwał.
      • eter.nal Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.01.10, 21:09
        ja poszukuję lekarza ze sląska

saphire@op.pl
      • mniamumniamu Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.01.10, 22:00
        ja poszukuję na śląsku, jeśli można, to proszę na maila
        wielkie dzięki
        mniamumniamu@gazeta.pl
      • agnieszka82-1 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.01.10, 22:57
        i ja poprosze namiary na lekarza na Slasku fragile13@interia.pl
      • sauerkirsch Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 26.01.10, 22:14
        poproszę o namiary na lekarza na Śląsku
      • ayrish1 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 25.06.10, 21:25
        poproszę o namiary dobrego lekarza na śląsku od robali i alergii na
        katarzyna-zygma@gazeta.pl
      • najszczesliwsza Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 31.08.10, 13:12
        Proszę podaj mi namiary na lekarza na śląsku na maila
        najszczesliwsza[małpa]alfanet24.pl
      • zanetaa88 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 02.02.14, 19:58
        Ja z chęcią tez sie dowiem o doktorki ze śląska
        zanetaa88@wp.pl
      • kkarola999 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 24.06.18, 12:23
        Poproszę o namiary xxcaramell64@gmail.com
    • sandra00 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 07.01.10, 14:45
      potrzebuję na śląsku : sandra00@gazeta.pl
      • sendrif Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 26.01.10, 13:27
        a znacie kogoś z Bydgoszczy, bądź okolic? Mi pediatrzy dziecka narazie nie chcą
        leczyć mimo pozytywnych wyników na Candidę sad
    • madzik77 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 29.01.10, 21:44
      Ja też poproszę o namiary na Śląsku na magzag1@vp.pl
      Walczymy z dziadostwem już drugi rok...
      • izabela_adam Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 30.01.10, 12:10
        mogę też prosić o ślaskiego specjaliste??? na gazetowego.
        dziekuje z gory
    • kajka-2701 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 30.01.10, 15:31
      ma ktoś może namiar na lekarza w Poznaniu? wlasnie od pasozytów? smile
      • kakuja Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 25.02.10, 21:04
        poprosze o namiar lekarza na slasku,dzieki.
        • sba1 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 26.02.10, 09:14
          cz ktoś zna dobrego lekarza alergologa we Wrocławiu lub okolice np.
          Oławy
          • ganetka4 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 26.02.10, 09:56
            Proszę o namiary lekarza na Śląsku na maila: ganetka4@gazeta.pl
            Dzięki z góry.
            • szczepienia Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 22.06.10, 12:50
              prosze o namiary lekarza, najlepiej pediatry na Slasku. Borykam sie juz dosc
              dlugo z atopowym zapalniem skory mojej malej coreczki i mozliwe ze przyczyna
              jest zakazenie pasozytnicze. Moj mail: katjach (malpa)hotmail.com

Dziekuje!
    • fanaberyczka Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 23.06.10, 21:08
      Proszę o namiary na lekarza od pasozytów na Ślasku.Podaję maila gazetowego
      fanaberyczka@gazeta.pl
      • finka77 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 24.06.10, 07:14
        może ktos zna dobrego lekarza z pomorza .Pozdrawiam
        • agnieszkaa16 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 05.07.10, 21:29
          Poprosze o namiary na lekarza na śląsku, na gazetowego.
          • nunik Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 06.07.10, 15:28
            ja również poproszę o namiary ma ślasku
        • pszczolaasia Finka 07.07.10, 11:46
          ja czekam na ostateczne wyniki jeszcez tydzien i ide do instytutu medycyny
          mroskiej i tropikalnej. agdalam z nimi. niestety ne maja w tym roku kontraktu
          wiec platna wizyta. 60 dych. rejestracja poki co jest z dnia na dzien... chcesz
          telefon? jestes z gdyni?
    • giddygiraffe Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 06.07.10, 22:00
      Ja również proszę o namiary na Śląsk, na gazetowego.
      • espionka Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 07.07.10, 13:08
        i ja też poproszę
        espionka@gazeta.pl
        • finka77 Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 09.07.10, 07:44
          pszczolaasia
          A gdzie robisz badania w Gdyni w tym instytucie nam tam wyszedł węgorek ,dziecko
          niby zdrowe ,powtórzylismy w feliksie tylko dziecku i tam wyszły mu lamblie i
          candidia ++ .( w Gdyni nie stwierdzili lamblii)
          My juz mamy leczenie właśnie od lekarza z tego instytutu ale troche zmienilismy
          po przeczytaniu forum juz wiem że pasożyty leczy się z powtórką i wszytskich naraz.
          Napisz co wam wyszło jak bedziesz miała badania.
          Pozdrawiam
          • barasia Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 30.07.10, 08:01
            Ja tez poprosze o namiar lekarza na Slasku! tutasia@op.pl
            • youmou Re: jaki lekarz od pasożytów? pediatra,alergolog? 30.08.10, 21:28
              A nie można ujawnić nazwiska lekarza? Czy to wbrew ustawie o danych
              osobowych? Ja też szukam lekarza na Sląsku - od pasozytów, alergii i
              candidy.
              Jeśli publicznie nie można, to proszę o namiary na adres
              youmou@gazeta.pl
    • katklos a w Poznaniu/okolicach?? 18.05.11, 13:42

• bloterzoter Proszę o kontakt do dobrego specjalisty ze Śląska 02.02.14, 10:46
      Witam,

Proszę o kontakt do dobrego specjalisty od pasożytów ze Śląska. bloterzoter@gazeta.pl

Pozdrawiam
      • d.pilszak Re: Proszę o kontakt do dobrego specjalisty ze Śl 03.02.14, 09:55
        ja też poprosze o specjalistę ze Śląska: diaboliqque@o2.pl

dziękuje
        • bioo Re: Proszę o kontakt do dobrego specjalisty z W-wy 27.02.14, 14:45
          prosze o kontakt do lekarza z W-wy!!!! dziecko ma wciąż infekcje, jest po 10 antybiotykach w ciągu 1 roku, wycieciu migdałkow a poprawy nie widac... moze byc na gazetowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka