malamajamama
28.02.10, 14:10
Witam!!!
Proszę o pomoc!!!
Karmię piersią moją 6 miesięczną córkę. Byłam niby u najlepszego alergologa w świętokrzyskim który kazał jeść wędliny, sery, jogurty, królika, indyka, wieprzowinę, dżemy. A zabronił kurczaka,jajek,biszkoptów,malin,orzechów,wołowiny,cielęciny, kakao, czekolady, pomidorów,keczupu, poziomek,ryb mleka! niestety po wprowadzeniu jogurtu gorzej, przestałam tej diety wyeliminowałam całkowicie nabiał, nawet ilości śladowe ale też nic nie pomogło. Było tak źle że smarowałam ją cutivate, bo miałam takie zalecenie, poprawa na chwilę. Buzię nigdy nie miała w tych czerwonych plamach, aż tu tydzień temu powstała straszna plama jak liszaj. więc pojechałam do dermatologa( te wszystkie wizyty prywatnie)i pani stwierdziła AZS i kazała jeść wszystko, że plamy będą raz lżejsze raz gorsze! Nie mam bladego pojęcia co jeść i co robić plamy ma wszędzie a od 2 dni jem tylko chlebek żytni i woda, ale chyba tracę pokarm. Małej nic jeszcze nie wprowadzałam, piorę od urodzenia w płatkach mydlanych, kremuje ją zalecanymi maściami z witaminą A i E! Może to być po szczepieniu? jak sądzicie?Pomóżcie!!!!!