Dodaj do ulubionych

do Viola502

07.02.06, 15:45
Jak u Ciebie z naczyniakiem...zdecydowałaś się już na coś ?
pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • viola502 Re: do Viola502 08.02.06, 10:48
      hej :) byłam w styczniu na naczyniak w sharley i trafiłam na pania dr Piwek ku
      mojemu zdiwieniu ona wzieła ode mnie 200zł powiedziała ze wiecej za naczyniaki
      nie bierze a jak mowiłam ze płaciłam temu doktorowi 500zł to sie zdiwiła. Nie
      rozumie jak to tak mozna oszukiwac ze jeden bierze 500zł a drugi 200zł dodam
      jeszcze ze Pani Piwek zrobiła dokładnie wszędzie tak gdzie mam naczyniaka, a
      ten pan tylko w niekturych miejscach jestem zadowolona. Tylko ze ona tez mi
      powiedziała ze to całkiem nie zniknie jedynie wybieleje ale slad pozostanie. A
      jak tam u ciebie? Pozdrawaim cieplutko
      • czuczilek Re: do Viola502 08.02.06, 15:01
        Mi to samo powiedziała pani doktor :-) z tymże ja mam małego naczyniaka więc
        mnie cieszy nawet to :-) chociaż wolalabyj rzecz jasna żeby zniknął całkowiecie
        ale wiem że to niemożliwe :-) ona mówiła że dużym sukcesem jest to ze już moge
        naczyniaka ukryć pod pudrem :-) kiedyś to niebyło możliwe więc nie pudriowałam,
        bo nie lubie mieć tapety na buzi a żeby go ukryć to musiałabym z tone pudru
        nałożyć :-) hehe
        Ostatnio jak pojechalam na zabieg tzn w sobote ( niestety zabieg sie nei odbył
        bo coś tam z zagranicy sprowadzają ) to pani doktor tak mi się przygląda,
        przygląda....więc pytam co jest? a ona a gdzie Ty tego naczyniaka w ogóle
        masz?:-) nie wiem czy powiedziała tak z grzeczności...ale faktycznie jak
        zapudrje to go nie widać :-)
        Na ostatnim 4 zabiegu juz nie wiedziała gdzie strzelać laserem :-) no i
        powiedziała ze jeszcze góra trzy zabiegi a optem i tak nie ma sensu robić...bo
        to nie jest tak ze im więcej zabiegów tyl lepszy efekt...przychodzi moment
        kiedy laser już nie pomaga więc widać że babka nie chce zedrzeć kaski :-) a ile
        Ty mialaś zabiegów? zagoiło Ci sie już? i Jaki efekt ?
        pozdrawiam:-)
    • viola502 Re: do Viola502 08.02.06, 16:01
      A czy moge wiedziec jaki miałas kolor naczyniaka prze laserami? u mnie jest
      znaczna poprawa ostatnio byłam na zabiegu 2 tyg temu jeszcze mi slady pa
      laserze nie zeszły po zejsciu zobacze efekty ale i tak z kazdym razem jest
      lepiej.Zabiegów miałam 8, czy tobie tez kazano smarowac naczyniaka filtrami
      przeciwsłonecznymi , bo mi tak po laserze lacz nie wiem ile czsu czy to juz do
      konca zycia?Pozdrawiam
      • czuczilek Re: do Viola502 08.02.06, 19:00

Mój naczyniak byl średnio różowy...8 zabiegów tym laserem miałaś robione? a jak
        dużego tego naczyniaka masz...ja mialam 4 i doktorka powiedziała ze góra
        jeszcze trzy :-)i KONIEC :-)))) strasznie sie ciesze:-) też samruje
        filtrami...ale to w lecie ...teraz jakoś nie mam do tego głowy :-)
        przedewszystkim jak rozpoczęłaś zabiegi nei mozesz sie opalać...bo wtedy efekty
        zabiegów bedą gorsze tak mi dr Piwek mówila , bo ja zaczęłam zabiegi z
        lipcu...czyli jak były upały,słońce itd :-)
        • viola502 Re: do Viola502 08.02.06, 19:25
          około 8 dokładnie juz nie pamietam bo miałam kiedys dłuższą przerwe, ja mam
          naczyniak juz o wiele jasniejszy mam go lekko na brodzie , czole, i boku twarzy
          lecz sa miejsca gdzie mi juz całkiem zbladł. Jeszcze mi nie mowiono ile
          zabiegów mnie jeszcze czeka.Mam nadzieje ze juz nie duzo i ze sie go pozbede,
          szkoda tylko ze nie całkiem :(
          Pozdrawiam
    • czuczilek Re: do Viola502 09.02.06, 14:41
      Szkoda że nie ma Cie w albumie :( a na samym początku-jeszcze przed zabiegami
      jakiego koloru był Twój naczyniak ? bo ja mam małego naczyniaka...myślałam ze
      szybko pójdzie no ale jednak...nie poszło :-) a czy sa miejsca gdzie w ogóle
      naczyniak zniknął? moj jak już pisałam jest mały...z zabiegu na zabieg tak
      jakby sie do środka ściągał...tzn jegro granice sie zmniejszają...więc po tym
      stwierdzam ze mi on znika całkowicie!!!pewnie zostanie jakaś mała jasnoróżowa
      plamka...a może zniknie całkiem ??;-) ja mam nadzieje...
      • viola502 Re: do Viola502 09.02.06, 21:29
        Znaczy u mnie to jest tak ze po laserze tzn. nie wszędzie ale gdzie nie gdzie
        mam po tych kropkach całkiem biała skóre a miałam tam naczyniak, a w innych
        miejscah po zejsciu kropek "lekkie" zaczerwienienie w miejscu robienia laserem
        moze to zalezy od parti tzn ze sa miejsca gdzie szybciej schodzi i gdzie
        wolniej. Sama juz nie wiem jak to jest. Ale miejscami przebija mi biały
        normalny naruralny odcien skory np, na brodzie widac znaczne efekty w miejscu
        kropek.Ale mam nadzieje ze tem naczyniak juz nie przybierze intensywniejszego
        koloru po kilu latach , mowiła ci cos na ten tenat moze pani dr?
        Pozdrawiam cieplutko
        • czuczilek Re: do Viola502 09.02.06, 22:01

Nie...a powinna? Ja myśle ze to nie powinno sie nawrócić bo niby na jakiej
          podstawie ale nie wiem...:-/ eh nie wiem sama...
          • viola502 Re: do Viola502 10.02.06, 08:49
            No własnie nie wiem tak to zrozumiałam ze z biegiem lat moze troszke sciemniec
            lecz nie bedzie miał juz takiej barwy jak miał od poczatku bedzie po prostu
            jasny, tak to odebrałam lecz pewna nie jestem.
            • czuczilek Re: do Viola502 10.02.06, 11:36
              Pierwsze slysze...:-/ kurcze no... ehhh nie darady sie ich pozbyć na zawsze i
              tyle...uparte :-(
            • viola502 Re: do Viola502 10.02.06, 11:53
              Jak będe tym razem to jeszcze raz spytam bo nie wiem czy dobrze ją zrozumiałam,
              ale i tak juz nie będzie taki jak był po prostu będzie mało widoczny.
              Faktycznie straszne uparte to dziadostwo, z jednej stony kazdy sie chce tego
              pozbyc lecz nie jest to takie proste jak by sie chciało ale i tak sie nie
              damy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka