Witam. Jestem mamą 3 miesięcznej Maji u której zdiagnozowano azs, karmię tylko piersią, jestem na diecie eliminacyjnej moja dieta składa się z wafli ryżowych, mięsa z indyka, mięsa wieprzowego, ciecierzycy, soczewicy, ryżu brązowego, dżemu śliwkowego i jagodowego(własnoręcznie zbierane i przyrządzane), mleka ryżowego, płatków kukurydzianych nestle, z warzyw jem kapustę, kalafior, marchew, buraki, ziemniaki, groszek zielony w puszce, fasolkę szparagową, brokuły, paprykę i kukurydzę, z owoców jedynie jabłka i śliwki.
Do smarowania malutkiej używam balsamu Oillan, maści cholesterolowej z wit. A, kąpię w Oillanie i krochmalu.
Pomimo tego malutka ma brzydkie, sączące się rany pod kolankami i w zagłębieniach łokci, kostek,smaruję je Pimafucinem skóra oprócz plecków i buzi jest szorstka, czerwona, na nóżkach wręcz rogowacieje, są też liszaje. Rzeczy piorę w Białym Jeleniu,płuczę dwukrotnie i prasuję. Na prawdę nie wiem już co robić aby poprawić stan jej skóry, a nasz alergolog nie zlecił nam żadnych badań oprócz standardowej morfologii. Proszę dziewczyny o pomoc co jeszcze mogłabym zrobić aby jej ulżyć.
Pozdrawiam