Dodaj do ulubionych

bicom w Poznaniu

IP: *.* 11.10.02, 09:01
Czy ktos moglby mi dac namiary na bicom w Poznaniu? Juz nie wiem co robic! Wojtek ma skaze bialkowa i jest jeszcze na cos uczulony - staram sie wytropic winowajce - ale mi nie wychodzi. Chudne w zastraszajacym tempie (waze 15kg mniej niz przed ciaza - rodzilam 5 m-cy temu). Mama straszy anemia moja i malego (rosnie wspaniale wazy 8300 - dokarmiany nutramigenem), maz "straszy rozwodem"smile - powiedzal ze z patyczakiem to on nie bedzie mieszkalsmile Jednoczesnie maz nie chce sie zgodzic na testy krwi - w jego rodzinie 10 lat temu zmarla ciotka po takich testach (podejrzewam jakies przeklamania w tej rodzinnej opowiesci - ale niech mu bedzie). Jedyna szansa to bicom - bede wdzieczna za kazda wskazowke Alfa
Obserwuj wątek
    • Gość: Anett Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 11.10.02, 20:27
      Zajrzyj na stronę www.monadith.com.pl tam masz wszystkie gabinety w Polsce. Jednak na wszelki wypadek podam:PoznańBiomed ul. Obronna 7 tel. (061) 867 97 70Monadith Al. Marcinkowskiego 1 tel. (061) 85201 50 orazMonadith os. Prusa 54/14 tel. (061) 876 93 47Pozdrawiam,AnetaPS. Sama zrobilam djagnoze na co jest maly uczulony i faktycznie sprawdza sie.
    • Gość: anna.s. Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 12.10.02, 19:32
      Też byłam z synkiem na tych testach i wykazały uczulenie tylko na laktozę.Tymczasem syn ma mocną alergię (wyszło z testów krwi) i testów punktowych na skórze.Robiłam testy w Bydgoszczy, może w Poznaniu jest lepiej.
    • Gość: goniak Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 14.10.02, 12:08
      Hej, hejZ tego co wiem gabinet w Poznaniu, ten z ulicy Obronnej ma nową siedzibę przy ul. Podchorążych 18 (generalnie ten sam rejon miasta). Numer telefonu pozostał bez zmian.Też walczyliśmy z alergią. Najpierw wykonane zostały testy z krwi na 20 alergenów, 10 pokarmowych i 10 wziewnych, i leczenie konwencjonalne. Potem dopiero trafiliśmy na Obronną. Gama testów znacząco szersza, a te które mieliśmy już wykonane z krwi potwierdziły się, również co do stopnia nasilenia alergii (nie uprzedzaliśmy lekarza, że mamy już wyniki niektórych testów, tak właśnie dla sprawdzenia tej metody). Proces odczulenia powiódł się i teraz czasem sprwadzamy jakie "nowinki"-nowe testy zostały sprowadzone z Niemiec, skąd wzięła się cała ta "technologia" leczenia.PowodzeniaGosia
    • Gość: polaszea Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 15.10.02, 21:03
      Od 6 misięcy działa również gabinet Bicom przy ulicy Winogrady. Jeżeli chcesz to dowiem się o dokładne namiary bo mam zamiar wybrać się z moją dwójką.Ania
      • Gość: 1506 Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 17.10.02, 18:18
        Bardzo bym byla wdzięczna za dane. Co ty na to , że ta metoda jest taka kontrowersyjna? Jedni zachwyceni, inni narzekają. W jakieś gazecie czytalam ze alergolodzy nie traktują tego badania jako wiarygodnego? Ja i tak pójde, bo jeśli jest cien szansy ze nie trzeba kluc to ją wykorzystam. Pozdrawiam, czekam na odpowiedź Ania
    • Gość: luna Re: bicom w Poznaniu IP: *.* 18.10.02, 20:18
      Anett, nie Prusa, tylko os. Rusa. Chodzilam tam 4 lata temu. Moj kolega jezdzil tam jeszcze w ubieglym roku, ale ponoc zlikwidowali ten punkt. Musze sie tam kiedys przejsc na spacer. Obecnie jezdze z druga corka (4 miesiace) na Aleje Marcinkowskiego. Bylysmy juz na testach, teraz bedziemy odczulacPozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka