arim28 15.12.06, 16:06 Pisalas o mozliwosci kupna balsamu kapucynskiego z zagranicy. Czy moglabys udzielic mi informacji jak to idzie? Bede naprawde wdzieczna. Dziekuje. Apropos gdzie mieszkasz? Ja w frank./menem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania7212 Re: Do ania7212 15.12.06, 21:10 Ja mieszkam w Karlsruhe.Jesli chodzi o balsam-www.balsamkapucynski.pl/, ja bede zamawiac po Nowym Roku to podam Ci dokładne informacje ile kosztuje przesyłka.Pisałas ze masz problem z dostaniem skierowania na badanie kału, no to jest nas juz dwie.A próbowałas moze zrobic je w Niemczech odpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: Do ania7212 15.12.06, 21:43 Dzisiaj bylysmy u lekarza, a ze moj szkrab ma niedobory zelaza, szczupla, alergia pokarmowa, czeste anginy i infekcje gardla, p dr chciala dac skierowanie na badanie krwi. Poprosilam o mniej bolesne b kalu. uslyszalam a po co? Ale w koncu zgodzila sie i dala 1!! probke do lab. Czytalas inne posty to wiesz, ze jedna probka to jak w lotto szansa na mln. Maz mowi, ze to maly sukces i moze stopniowo uda sie wiecej tych badan zrobic. Odplatnie? masz na mysli prywatnie? To dziala na zasadzie: ja place ubezpieczenie zwraca, jezeli kieruje Kinderarzt. Badania lab tutaj sa b. drogie. Wiem bo robilam wymazy garda pow. 100-200€. Zalezy czego szukasz. Bede probowala balsam kupic przez znajonych jadacych do Polski. Niestety wiem, ze nie wszedzie mozna go kupic. Zobaczymy. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś