iwonkafi 07.01.07, 12:24 Witam mam pytanko czy u dwulatka mozna wykonac testy na skaze bialkowa jezeli tak to gdzie w Wawie i na ile beda one wiarygodne u tak malego dziecka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Testy na skaze bialkowa u dwulatka 07.01.07, 21:05 My robiliśmy jak Maciek nie miał jeszcze roku i były wiarygodne. Robliśmy w www.alergomed.pl/ u dr Głowackiej, jest jednocześnie pediatra, dematologiem i alegologiem. Czmu czekaliście z testami tak długo? Na skórne owszem za wcześnie ale z krwi można. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkafi Re:do lidek0 08.01.07, 09:59 Moja corcia nigdy nie miala stwierdzonej skazy bialkowej ale miala straszne kolki prawie do 6 miesiaca i nasz pedjatra stwierdzila ze moze to byc objaw alergi nigdy nie miala zmian skornych ale robi brzydkie kupki i bardzo kiepsko spi w nocy i ja sama kombinuje juz zrobilam jej badania na pasozyty lambie itp. a teraz chce jej zrobic wlasnie na skaze bialkowa bo moze poprostu boli ja brzuszek Dziekuje za namiary i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re:do lidek0 08.01.07, 22:22 Skaza białkowa chyba w każdym przypadku daje objawy skórne. Co do problemów z kolkami to ja mam je do teraz a skazy nigdy nie miałam, ale warto sprawdzić o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buba33 Re: Testy na skaze bialkowa u dwulatka 12.01.07, 09:40 Czy polecasz Panią dr Głowacką ? Pomogła maluchowi ?Była, u niej na pierwszej wizcyie, teraz Maja będzie miała test. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksia Re: Testy na skaze bialkowa u dwulatka 12.01.07, 15:30 można. zrobią na niekłańskiej (przychodnia w szypitalu). czy są wiarygodne nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś