kamkap 03.01.07, 12:10 Witam Szukam dentysty dla 3 letniego dziecka. Ma to być pierwsza wizyta, więc musi mieć odpowiednie podejscie do dzieci. Najlepiej okolice Os. Grębocin, Rubinkowo, lub Starówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja234 Re: dentysta dla dziecka - Toruń 06.01.07, 21:33 Słyszałam, że w Dentusie na Rubinkowie jest jakaś pani stomatolog, niestety nie mam namiarów. Zapewne jak zadzwonisz to powiedzą. Mi o niej wspominała moja lekarka pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: dentysta dla dziecka - Toruń 07.01.07, 12:23 Dzięki za informacje. Znajdę sobie numer i zadzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
pmajkap Re: dentysta dla dziecka - Toruń 08.01.07, 09:49 dr Olga Bracha specjalista w stomatologii dziecięcej, przyjmuje w pawilonie Maciej na Rubinkowie 3 tel 601653674 Serdecznie polecam, ma cudowne podejście do dzieci i jest bardzo delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: dentysta dla dziecka - Toruń 08.01.07, 12:45 O! Wielkie dzięki za ten namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
anetawu Re: dentysta dla dziecka - Toruń 02.01.08, 15:48 Polecam Olgę Brachę nie tylko dla dziecka , ale dla dorosłych również. Odpowiedz Link Zgłoś
sylka1978 Re: dentysta dla dziecka - Toruń 06.09.07, 21:29 Ja obiema rękami podpisuje się pod panią doktor Olgą Bracha (namiary wyżej w innym poście). Rzeczywiście bardzo dobre podejście do dziecka, no tyle tylko że dość kosztowne jest to leczenie u niej... Ale ostatecznie naprawdę warto. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: dentysta dla dziecka - Toruń 07.09.07, 11:19 dr Bracha przyjmuje tez na NFZ w centrum Stomatologii na Przedzamczu. Przyjmuje tam też dr. Sobocińska ( do niej chodza moje dziewczyny). Byłam tez kiedys prywatnie u dr Brachy faktycznie podejście ma super, ale dr Sobocińska w niczym jej nie ustępuje. Polecam joanna Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun joanna czy to Ty? 12.09.07, 13:55 witam czy moze masz córkę Zuzię i mieszkasz koło Lubicza wróciłaś ze stolicy a mąż kolekcjoner motorowiec? jeśli tak to pozdrawiam ciepło Basia mama dawniej trójki obecnie od ok. 2 lat - czwórki dzieci może odnowimy znajomość?? ja zawsze chętna na pogaduchy :) jeśli nie to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: joanna czy to Ty? 18.01.08, 14:18 Barbie- tak to ja. Nie zaglądałam do tego wątku. Zosia :) ma już prawie 7 lat i mam jeszcze Helenkę - 3, 5 letnią. pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
asiamaksik Re: dentysta dla dziecka - Toruń 18.09.07, 11:12 Ja polecam dr Katarzynę Strześniewską, która przyjmuje Przy Kaszowniku w poniedziałki i w środy. Mój synek ma niecałe 5 lat i bez strachu odwiedzamy gabinet Pani doktor. Wcześniejsze wizyty u innych stomatologów kończyły się strumieniami łez, a tutaj nie towarzyszy nam żaden stres. Powiem tak - bardzo dobry fachowiec z podejściem do dziecka. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka1987 Re: dentysta dla dziecka - Toruń 10.04.13, 18:25 Moja Majeczka każdą wizytę u dentysty przeżywała, jak prawdziwy koszmar. Nie było na nią siły. Wszystko przez pierwszą wizytę :( Trafiłam niestety na bardzo nieprzyjemnego stomatologa i od tego czasu przed każdą wizytą u innego dentysty mała była przerażona. W końcu mama poleciła mi klinikę DENmed na Kościuszki. Majka oczywiście zapierała się nogami, ale kiedy do poczeklani przyszła po nas pani doktor i obiecała, że nic Majce nie będzie robić a jedynie pozwoli się jej rozejrzeć, dała się przekonać. Jestem bardzo zadowolona, Maja swobodnie mogła obejrzeć sobie gabinet, pooglądać narzędzia, usiąść w fotelu, pobawić się jego regulacją. Takie podejście do dziecka tylko w tej klinice! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
janka1987 Re: dentysta dla dziecka - Toruń 14.04.13, 18:47 zgadzam się w 100% ! ja byłam z małą u pani doktor Pluskota też w DENmedzie! Rewelacyjne podejście, pełna pasji i otwarta dla maluchów! Polecam wszystkim. Dzięki niej, moja Majeczka przestała drżeć przed każdą wizytą u dentysty, a kiedy słyszy, że idziemy na przegląd ząbków cieszy się, jak nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś