jmartyni 12.03.05, 20:58 Czy ktoś zna jakieś dobrze zaopatrzone sklepy obuwnicze z Katowic. Najlepiej takie w których można kupić buty Antylopa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubek04 Re: buty dla dziecka w Katowicach 13.03.05, 11:25 Nie wiem czy są tam buty Antylopa, ale bardzo duży wybór butów Melania widziałam w CCC na 3 Maja. Znasz tę markę? Są piękne i kosztują połowę Bartków /60-80zł./ wykonane głównie ze skórki. Ale nie wiem jaką mają opinię "w użyciu", bo mój mały jeszcze nie chodzi. Zadam to pytanie na forum. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: buty dla dziecka w Katowicach 14.03.05, 13:03 CCC Melania - seria skórzanych półbucików do rozm.24 - u nas się spisały na medal rok temu, kiedy nasz mały miał ponad 1 rok. Kosztują teraz 49,99. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: buty dla dziecka w Katowicach 13.03.05, 14:59 Nie wiem gdzie jest antylopa, ale z dobrych sklepow polecam "niebieskie bloki". No i Smyka, ktory niestety najblizszy jest w Chorzowie na Wolnosci - tam maja Bartki. Jezeli Twoje dziecko ma typowa stopke (bez ekstremalnie wysokiego podbicia) to niezle buciki maja w Gemo (obok Geanta). Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lidkamamakuby do maadzik3 10.04.05, 12:44 maadzik3 napisała: > Nie wiem gdzie jest antylopa, ale z dobrych sklepow polecam "niebieskie bloki". > > No i Smyka, ktory niestety najblizszy jest w Chorzowie na Wolnosci - tam maja > Bartki. Jezeli Twoje dziecko ma typowa stopke (bez ekstremalnie wysokiego > podbicia) to niezle buciki maja w Gemo (obok Geanta). > Magda Czy możesz mi napisać co to za sklep na "niebieskich blokach" i gdzie te bloki, bo nie wiem czy dobrze myślę. dzięki Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: buty dla dziecka w Katowicach 13.03.05, 21:34 Spory wybór bucików jest też w sklepie w pasażu przy Empiku, niestety nie pamietam nazwy. Nie ma Bartków, ale są m.in. Viggami i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkatkocz Re: buty dla dziecka w Katowicach 24.03.05, 00:16 buciki antylopa można kupić w CH trzy stawy jest taki malutki sklepik w pasażu w rogu za United Colors of Benetton obok sklepu z bielizną. poza tym jeszcze w Rudzie Śl.-Wirku sklep bobas ul.Sienkiewicza, pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: buty dla dziecka w Katowicach 24.03.05, 08:58 Sklepik w Geancie-KOT W BUTACH-jest juz dawno zlikwidowany Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: buty dla dziecka w Katowicach 24.03.05, 12:54 buciki Antylopy sa w sklepie BAMBINO na ul. Jankego(Piotrowice) Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: buty dla dziecka w Katowicach 13.04.05, 14:38 Buty Antylopy widzialam w SMYKU w sosnowieckiej Plejadzie Odpowiedz Link Zgłoś
lidkamamakuby Re: buty dla dziecka w Katowicach 10.04.05, 12:40 Witam ! podciągam i dodaje pytanie o byty Mrugała(y). Rok temu spotkałam ze dwie pary w Skarbku. Czy znacie sklep z większym ich wyborem. Nie musi byc w samych Katowicach. dzięki Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: buty dla dziecka w Katowicach 10.04.05, 17:55 Butów Antylopy nigdy nie kupowałam i nie znam tej firmy. Buty Mrugały kupuję w Smyku w Chorzowie, na ul. Wolności. Tam też są buty Bartka. Ostatnie zimowe buty Bartka kupowałam w sklepie na ul. Francuskiej (taki sklep po prawej stronie ze sprzętem rehabilitacyjnym). Buty ViGGaMi kupowałam na ulicy Kochanowskiego (po prawej stronie za Empikiem). Tak na marginesie. W sklepie CCC nie mają butów ze znaczkiem zdrowej stopy,pewnie dlatego jest o połowę taniej. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
lidkamamakuby Re: buty dla dziecka w Katowicach 11.04.05, 07:38 Nie wiedziałam , ze w Smyku w Chorzowie są buty Mrugały Wiedziałam tylko o Bartkach. No właśnie ... ta zdrowa stopa kosztuje Pozdrawiam Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: buty dla dziecka w Katowicach 13.04.05, 14:35 Czesc Lidka Niebieskie bloki, o ktore pytasz powyzej znajduja sie przy ul.Sokolskiej( przed mostem), nazwy sklepu nie pamietam, ale znajduje sie w ciagu pawilonow po prawej stronie ( jadac z gory) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś