tygrysek_ 20.06.02, 09:03 ...czekanie aż sie tamten otworzy!!!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:06 No to zwyczajowo dżamp na otwarcie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08 to dobrze!!:))) ...reszta zaraz sie przyłaczy!:) ..ale mam propozycję: w związku ze znaczną długościa naszych watków i tym że jest to juz 16 część proponuję aby kazdy mógł sie tutaj wpisać tylko 3 x na dzień!:))))))) ...po wyczerpaniu limitu musiałby czekac do dnia następnego!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10 Tygrys, udaru dostałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10 mam sie ograniczac? hm... nie lubie..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:20 na Tygrysa warczysz!!??? nie radze!!:)))))))) ..he he ...: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:22 Czy już mu powiedziałyście żeby się ugryzł w swój tyłek, który wczoraj wśród figur podziwiałyśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:25 jeszcze nie, ale zaraz to zrobie, tylko skoncze warczec:)) wrrrrr...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 20.06.02, 09:26 ...i nie tylko tyłek...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:27 taaaaa, ciekawe jak chce od nas wyegzekwować takie samoograniczanie się? Ale sam możesz się nie odzywać, uszanujemy Twoją decyzję :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:35 Niech chłopak nie traci szansy na dzieci w przyszłosći!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:38 zawsze moge adoptowac!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:44 A, skoro lubisz takie pieszczoty, to...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:53 ..to,.....co????????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:56 hm... no cóż... ja mam dobre serce i zbyt delikatna na to jestem, by robić komuś krzywdę we wrażliwe miejsce, ale... mogę się zająć nawoływaniem twardzieli, jak chcesz...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 10:01 ...masz rację Ronja:))))))))....szkoda mi tych małych Tygryseczków...:))))))... ...daruję mu...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 09:58 ..zapytam cie apropos tych "pieszczot".... ..jako stara metalówa pewnie slyszałaś kawałek Alice'a Cooprea "Bed of Nails"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:00 e,e, ja nie jestem stara metalówą, ja jestem siostrą wielbiciela metalu, a to różnica, słucham tej muzyki często, ale nie wiem, jak sie nazywa i kto śpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:05 buuuuuuuuuuuuuuuuu....a ja myślałem......: (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:06 ...co myślałeś???????...to do Ronji?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:08 tak....bo myślałem że jest starą metalówą..:((( buuuuuuuuuuuuuuuu... ..a w ogóle to nie rozumiem...najpierw mnie rozbieracie...potem chcecie skopać.. ...co z was za kobiety?????....chyba jakies okrutne babole!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:11 Nie przejmuj się tajger, ja jestem taka ni w pięć ni w dziewięć, drugi brat słucha punkrocka, też mi się podobało:) Tygrysku, kobieta zmienną jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:12 czesc wszystkim! alez Was trudno znalezc przez ten upal, wszyscy sie pochowali w cieniu i tylko zeby blyszcza w usmiechach albo powarkiwaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:17 jedyna Ania cały czas niezmienną jest!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:18 dlatego ze Cie nie chce skopac Tygrysiu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:29 dlatego też,...ale przede wszystkim że jesteś niezmienna!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:32 hmmm, moze tego na forum nie widac, ale jak kazda kobita humorzasta jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:34 co innego humorki a co innego zmienność!!!:)) ...humori sie kobietom wybacza...zmienności babolom nie!!!!!:)))) ...hasło dzisiejszego dnia brzmi: BABOLE NA KSIĘŻYC!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:36 Zastanówmy sie nad kwestią: czy Ty TYgrysku, masz na mysli którąś z mieszkanek wrzosowiska?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:40 i co bys robil gdybysmy na ksiezycu byly a Ty i inni Panowie sami na ziemi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:42 ależ skąd!!!:)))))) ,...mówie ogólnie o babolach!!!:)) ..a babol wie że jest babolem ,..nie trza mu tego mówić!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka!!!!!..... 20.06.02, 10:46 ..nie miałem Was na myśli tylko babole!!!!:)) ..takie prawdziwe i straszne!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:46 znow sie Kocisko wykreca ogonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:47 Jejku, a ja już się przestarszyłam, ze mnie na księżyc z ukochanego wrzosowiska wyślą. A na księżycu trawy nie ma i gdzie bym konia pasła???? Buuuuuuuuuu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronka..... 20.06.02, 10:52 ...no coś Ty!!!! Was na ksieżyc??? NEVER!!!!!!!!!!:)) ..chyba że staniecie sie babolami ,...czego wam nie życzę!!!!:))) ...buuuuu...nie jestem kociskiem!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:53 spoko Ronja juz Tygrys wszystko wyjasnil, chi, chi ,chi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:57 Tygrys nie bucz, Kocurku Ty nasz najmilejszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:00 a mi się chce uciec z miasta, może być księżyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:04 a ja musze sie na razie wylaczyc, buuuuu (((( pokadzcie troche Tygryskowi, bo nam Kot posmutnial, az Mu paski zbladly na rudym futerku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09 Ania, a jak tam na Białostocczyźnie? Pewnie zielono, cieniście, chłodnawo, wilgotno... mrr, jak ja ostatnio lubię te słowa...:) Tygrysku, czy my kobiety zgromadzone wokół Ciebie i mruczące z zadowoloenia gdy tylko się pojawisz, musimy Ci jeszcze kadzić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09 buuuuuuuuuuuuuuuuu.....Ainia nie idź!!!!!:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:23 ..wystarczy że jesteście!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:37 Tygrysek od czasu do czasu bede zagladac jak bede mogla. Ronja na polach i w lasach pewnie tak, siano pachnie, ziemia, woda, ale upal jest wsciekly i u nas. rano mialam na termometrze 41 stopni! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:48 co tu sie dzieje? dlaczego Tygrys buczy???!!!:)) zrobilyscie mu kuku? nieladnie, nieladnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:53 my? alez skad ! to byly tylko takie przekomarzania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:56 Ale fakt, jak Tygrysy buczą jak syreny okrętowe zamiast ryczeć jak dzikie zwierzęta, to już jest bardzo źle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 11:59 ...moze troszkę mi smutno że Anka idzie ale nie bucze!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:25 No co Ty! Bucz! To się w ciufcie pobawimy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:30 ja moge dosypywac koksu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:34 Ja moge ciągnąć za chwościk od gwizdka i buczenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:39 niektorzy na chwosciki inaczej mowia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:40 Dobra, za kutasika będe ciagnęła - Saqqara, jak Ty lubisz rzecz po imieniu nazywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:47 A Tygrys sie na to zgodzil??? teraz rozumiem te syrene w jego wykonaniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:49 ..tylko żebyś mi go nie wyrwała Ronka!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:03 Ja chce tylko ciągnąć w celu wydania dźwięku przez parowóz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:09 co za barbarzynskie zabawy!!!!:)) moge tez pociagnac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:17 To ja koksu przez ten czas dorzucę:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:28 Ty go wczesniej umeczylas, wiec juz nie ma sily:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 13:44 ..może zostawicie sobie cos na potem!!??:))) ,..bo go zamęczycie na amen!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej ! 20.06.02, 13:47 zaraz zaczne buczec!!! dlaczego te chwosciki sa takie nietrwale???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 14:18 są trwałe Saqqaruś!!!!:))),...tylko jak sie je tak ciągle ciągnie to sie męczą! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 14:19 Popatrz, popatrz, jaki ten nasz Tygrysek w tematyce kolejowej obeznany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:26 kurde ja tez chce sie pobawic a nie ciagle znikac i znikac jak sie Towarzystwo rozkreca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:27 Na razie zabawka jest zmęczona, ale myslę ze jutro bedzie wypoczęta:)))) Szkoda ze ni emożesz częsciej tu bywać:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:28 moze wymienimy bateryjki???;)) na duracelach pojedzie dluzej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29 ...no ładnie...Tygrysek tak się rozkręcił...że jutro na urlopie:)))) pewnie będzie szlał... ...już popołudnie, a deszczyku ani ani...:((((((((....idę już do domku...pod lodowaty prysznic:)))))))...pa pa... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29 ...oczywiście miało być: szalał...:)))))))) to pa... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:32 Cześć, Aroska! Do jutra! A to się swintuch nawet z nami nie pożegnał...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:36 i nie powiedzial ze Go jutro nie bedzie((( pa Aroska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 07:52 I chłodne pifffffffo...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:11 Ja proponuję wespół wzespół zawziąść się i przeciągnąć dęba nad brzeg jeziora. Dzisiaj muszę mieć wodę dookoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:14 Ale, Laelka, jezioro jest tuż obok, ciuchy w dziupli, co by wiatr ich nie zwiał, idę się kapać... Łaa, ta woda jest chłodniejsza niz myślałam, teraz albo szybko się zanurzę i popłynę na środek jeziora albo potrzeba mi kogoś do ochlapania się wzespół! Laelka już jesteś mokra!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:29 Jeeeeeeej jak przyjemnie, na jeziorze pływa sobie drewniana platforma, jakby nam się znudziło chlapanie można się poopalać. I mam piłkę dmuchaną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:33 I pomyśleć, ze zasadniczo to mnie nudzi takie naprzemienne kąpanie się, wysychanie, leżenie na kocu i tak apiać. Ale dziś mogę tak w nieskończoność... Dopóki się nie upije tym piwem, bo pod wpływem robię sie w wodzie strasznie ostrozna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:37 ja nie plywam, fryz mnie sie zniszczy;))poleze na brzegu i porobie za foke;)) dziendoberek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:47 a ja w taki upał wolę zimne białe winko z lodem, aach. I na wodzie sobie poleżeć :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:50 dychasz jeszcze??? podrzucic troche chlodnego powietrza z klimatyzatora?:)) to przesylam do Ciebie specjalna chlodna chmurke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ale przy brzegu się, foka, mozesz popluskać, nie? 21.06.02, 08:51 puste butelki grzecznie do skrzynki, co byśmy nie zrobiły takiej obory jak na którejś tam imprezie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara moge sie popluskac 21.06.02, 09:01 chociaz nieplywajaca foka jestem;)) ja nie smiecilam!! tylko wyrzucalam w krzaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: moge sie popluskac 21.06.02, 09:28 No, na naszym wrzosowisku???? Bo ułanów zawezwę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 09:53 Mogłybysmy kwiatów polnych nazbierać, wianki upleść, zgodnie z tradycją ogniska nad woda rozpalić i popląsać wokół nich, porzucać tymi wieńcami do wody, w nadziei, że "przejdzie ułan młody, nieprzeciętnej wręcz urody i wyciągnie wianek z wody"...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:03 czesc Dziewuszki!!! a kwiatu paproci poszukamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:05 Mhmmmmm... koniecznie - i to wespół, by nam wszystkim w najkrótszą noc oświetlił swym blaskiem zapatrzone gęby... I żeby marzenia się nam wtedy spełniły... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:10 to co robimy nocke swietojanska przy kompach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:11 Ale nocke-nocke czy teraz sie pobawimy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 195.116.92.* 21.06.02, 10:17 Cześć Dziewczyny!!!!!!!!:)))))))...Nocka Świętojańska...brzmi zachęcająco:))))...ale na razie mam trochę pracki:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:18 prawdziwa z niedzieli na poniedzialek, schowamy sie w pracy pod biurkami i jak wszyscy pojda zaczniemy szalec:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:25 Ech... moze zwołam znajomych na prawdziwe ognisko z puszczaniem wianków, takie w jakich co rok w moim klubie jeździeckim uczestniczyłam... Ze skokami przez ogień, przyśpiewkami, świtem wstającym nad ujeżdżalnią... To jak, robimy nockę świętojańską?:) Przecież wcale nie jest jasno, nie świeci słońce, jest ciepła czerwcowa noc, księżyc w pełni wychyla się zza gałęzi dębu, a nasze cienie długimi smugami kłada sie po plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:29 robaczki swietojasnie zapalily latarenki, a w gaszczu paproci cos blyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:32 Uwielbiam robaczki świętojańskie, zawsze jak na początku lipca ruszam na ukochane Roztocze to mnie noca w lesie witają... A ja staram sie nie pamiętać, ze kiedyś wymyśliłam sobie grupę ludzi , a moze nie ludzi... w szarcyh habitach z kapturami skrywającymi twarze w cieniu, którzy w dłoniach złożonych właśnie małe latarenki trzymają... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:33 Ronja nie strasz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:36 Nie chciałam! Ja się sama tak nakręcam swoja porąbaną wyobraźnią. Np. u nas w stodole w klubie jeździeckim światło zapalało się po przejsciu przez całą stodołę na drugiej ścianie. Zawsze zastanawiałam się, co bym zrobiła, gdybym zamiast na kontakt trafiła na czyjąś twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:39 jakby to byl przystojny dzokej to pewnie staloby sie, stalo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:43 Anka, nasz klub leżał pod lasem, a w nocy wachty miało się często samej!!! Dookoła żywej duszy nie powinno być, a Ty konie przecież musisz nakarmic! Zajoba ze strachu dostawałam - każde skrzypnięcie czegokolwiek stawiało mnie na równe nogi! A jedna z dziewczyn opowiadała, że po takij samotnej nocce rano znalazła pod drzwiami na sniegu ślady butów. A my tam bez żadnych zamków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:45 i bez spluw? a konie przynajmniej mialyscie takie ze kopaly w razie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:48 Kopały, cholera jasna, swoich...:) Ale tyle dobrego ze ludzie którzy nie jezdzą konno, to sie ich boją:))) Tak po latach ten lęk dodaje tylko kolejnego pieprzyku tej przygodzie z końmi:)))) Gwiazda spadła, widziałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:49 widzialam, zdazylas z zyczeniem?! a jak Ciebie kopaly to oddawalas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:51 Mnie ze dwa razy sie zdarzyło, że koń mnie kopnął - jestem szybsza:) Potrafię odskoczyć w bezpieczne miejsce:))) Najczęstsza karą dla koni jest krzyknięcie - konie lubią cichy głos, więc krzyk je boli... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:53 boja sie tego bardziej niz bata? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:56 Na pewno nie:) Tylko nie każdy chce zawsze bata używać:) Czy kwiat paproci spełniał marzenia czy co innego robił bo nie pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 11:01 spelnial! macie pozdrowienia od Tygrysa! siedzi nad jeziorem i sie opala! alez Mu zazdroszcze!!! a ja znikam. na razie! i na wszelki wypadek milego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 212.244.106.* 21.06.02, 11:01 Księżyc cudowny odbija się w jeziorze, świetliki latają jak maleńkie gwiazdki, a ja rozwieszam kolorowe chińskie lampiony i kadzie z winem otwieram, girlandy kwiecia zawieszam na dębie i małe elfy przywiodłam, które słodkim skrzypiec i fletów graniem do tańca nas powiodą. Bose stopy prawie frunął nad soczystą trawą połyskującą srebrnymi kroplami rosy a lejkki wiaterek rozwiewa włosy i zwiewne białe sukienki. Chodźcie zatańczyć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:05 Trzy butelki po Żywcu leżą w skrzynce, ja tańczyć mogę:))) Ziemia tak zawirowała jak się podniosłam z piachu... I wiruje nadal, gdy się kręcę wyciągnąwszy ręce w bok... Wszystkie gwaizdy, roztoczańskie świetliki i kwiaty paproci zlały się w swietliste smugi krążace wokół mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:09 a ja sobie leze i sie leniuje:)) Panie wybacza, ale moje odzienie nie nadaje sie do swawolenia na trawie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 21.06.02, 11:13 a nie zrobilo na Was wrazenia to co o Tygrysie napisalam?:))) papa!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: hej! 21.06.02, 11:27 Zrobiło, k... i to wielkie. Ale udajemy ze my jesteśmy ponad to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:35 i co tu tak cicho?! konie pasiecie czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: hej! 21.06.02, 14:54 Towarzystwo rozlazło się po wątkach:) A ogniska sie palą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hej! 21.06.02, 14:56 ja sie nie rozlaze:)) ogniska sa, ale kielbasek nie ma:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:58 a ja znikac musze i to do 18.00 ((( pa Dziewczyny! do poniedzialku!!! szampanskiego weekendu i takiejz nocy swietojanskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: hej! IP: 195.116.92.* 21.06.02, 15:14 Nawzajem Aneczko i wszystkim również superanckiego weekendu i Tej Nocki... Buziaczki!!...do poniedziałku...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hej! 21.06.02, 15:17 milego weekendziku, ladnej pogody, wypoczynku:)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 18:05 a ja tu jutro i pojutrze zajrze jak bede mogla i kurcze zapomnialam napisac ze Aroske Tygrysek kazal Aroske ucalowac!((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 22.06.02, 12:03 sobota. slonce swieci,jest chlodniej, siano pachnie,ptaszki spiewaja. dlaczego ja w pracy musze siedziec w taki dzieeeeeeeeenn?!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 23.06.02, 11:07 a dzis pochmurno i chlodniej, ale moze to dobrze, bo przynajmniej za oknami nie bede miala takich rykow jak wczoraj. na wrzosowisku cisza, moje biedne uszy moga odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: hej! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 08:37 Ale jeszcze tylko 5 dni i urlopik!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:39 buuuuuuuuu((( 5 dni i kolejny pracujacy weekend ((((( a urlopik diabli wiedza kiedy w koncu(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: hej! 24.06.02, 08:52 uuuuuuuuuuuu, praca jest beeeeeeee ale już za 7 godzin fru do domku cześć dziewuszki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:52 czesc Laelka ! buuuuuuuuuu, poniedzialek(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a buuuuuuu 24.06.02, 09:00 jak ja nienawidze poniedzialku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wymyslil ten dzien???????? dzien dobry! i prosze nie mowic o urlopach! ja tez chce!!! a nie mam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:07 Dobra, czy ktoś mówił o jakimś urlopie?:) To były słowa jakiejś gościówy, która siedziała przede mną dzisiaj w tramwaju, ze pięć dni i urlopik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:10 Oooups! Wynocha stąd, swintuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:11 a kysz, a kysz! gdzie jest Tygrys, moze pazury by pokazal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:25 Co się nie pokazuje!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: a buuuuuuu IP: 195.116.92.* 24.06.02, 09:37 Cześć Dziewczyny:)))))))))...Aroska na szczęście sama się pilnuje:))))))...a Tygrysek faktycznie gdzieś zniknął...:((((((( ...dołączam się do "nielubienia poniedziałków"...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:41 ..Tygrysek już wystawia pazurki!!:))),...dla was!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:43 witajcie. dobrzeze jestescie bo ja musze znikac na razie razem z tym tramwajem co tu sie przyplatal, dzyn, dzyn, odjezdzamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:06 ..kurde,...jak ja przyszłem to ty zaś idziesz!,..:(((( ..szlag mnie trafi zaraz!!!:) ..a gdzie reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 195.116.92.* 24.06.02, 10:36 ...ja jestem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:50 a ja zagladam jak moge, a kuku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 10:52 A ja byłam na koncercie Kukiza w sobotę!!! I Lubelskiej Federacji Bardów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:59 buuuuuuuuuuu((( a ja w pracy bylam buuuuuuuuu((( ide na dyzur buuuuuuuuuuuu((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:12 kurde,...dopiero teraz mogłem wejść !!! ..Aroska jak jesteś to bierz kocyk prowiant i reszte dziewczyn i idziemy na piknik!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:19 nie moge sie dzisiaj prawie wogole dostac na wrzosowisko, kto mi ciagle siada na kablach co? ;) przywitam sie, buzki dla wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:36 mi też coś ciągle nawala ! cholerne poniedziałaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:59 poniedzialki sa do tylka i juz!!! Pregus, jak zdrowie? ostatnio cos szwankowales? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 12:25 a wiesz Saqqaruś,...cos mnie ostatnio gardło bolało! ..to przez te przeiągi w Pekaesie!!:)) ..ale już jest ok!!:))) ..a przez weekend dwa dni byłem nad jeziorem!!:) ..i tak sie opaliłem ze aż mnie skóra piecze!!:)))) ..a co u ciebie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 12:41 a gdzies sie tak szwendal tymi pekaesami, co? nad to jeziorko??:))) opaliles sie? hehehe, tak to jest jak sie futro na sloncu sciaga:)) u mnie wzgledny spokoj, jesli mozna to nazwac spokojem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 12:26 Słuchajcie nie moge przeczytać poprzednich postów a i ten nie wiem czy wyslę - wyleciałam dziś z gazety już kilkadziesiat razy. Zaraz szlag mnie trafi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 12:42 gw dzis wywala to fakt, moze tez sie buntuje ze to poniedzialek? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 13:08 ..nieeee!!:))) to od jeżdzenia do Krakowa!!!:)) ..jezioro mam niedaleko od domu!!:))) ..kurde mnie też dzisiaj raz wpuszcza, raz nie...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 13:28 a mnie wpuszcza normalnie tfu! odpukac! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 13:55 to Ty sie masz dobrze!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 13:56 w pooooooooniedzialeeeeeeeeeek?:) yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath............(you know 16) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 14:09 I znów udało mi się wejść:)))) Hurej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 14:12 cos mi sie zdaje, ze awaria na laczach przelazla sobie ze mnie do WAs(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 15:48 niech sobie idzie na suche lasy, bo nie mam z kim pogadac na wrzosowisku((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 07:29 cześc panienki!!:)))),..myslę że dzoisiaj będzie lepiej z łączami!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:16 czesc Kocie! tez mam taka nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:28 dziendoberek!!! a ja mam dobry humor, nie ma szefa, moge sie leniowac na calego:)))) aha, i lacza mi jeszcze ! dzialaja! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:28 ...musi być lepiej Ania!!! bo inaczej rozpierdole wszystko w mak!!! ..rozpieprze wszystko!!! zdemoluje całe forum i tą popieprzoną GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:33 Tygrysek spokojnie, bo jak rozp... to nie bedziemy mieli gdzie gadac:) to tylko przez net tak Ci poziom adrenaliny skoczyl czy cos jeszcze sie stanelo? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:38 ...a taki jeden mnie tu wkurwia!!! ..nie chce byc niegrzeczny ale jak nie wytrzymam to mu chyba dokopie!!! ..yyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:41 ten ktory Ci Aroske chce poderwac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:46 właśnie ten!!!!! kutas jeden!!!!!:) ...właśnie sie zastanawiam czy mu nie dopierdolić!!! ...ale chyba szkoda na niego pazurów!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:49 zalatw to jakos tak zeby na Arosce zlego wrazenia nie zrobic, a Ty potrafisz,wierze w Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:51 Tygrys, uspokój się, to nie ma sensu lepiej pobaw się z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:53 witaj Laelka! a niech sie wyladuje troche, bedzie Mu lzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:55 yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeehhhhhhh!!!!!!!!! jak tu sioe uspokoić jak jestem wściekły jak Tygrys!!!!!:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...trzymajcie mnie bo go zabije chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 09:02 to sie robi niebezpieczne, Tygrys masz tu troche magnezy, zebys nie tarcil cennego pierwiastka w stresie i pilke zebys sobie Koreanczykom karne postrzelal! a ja znikam, bo sie boje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!,.....Anka zostan!!!! 25.06.02, 09:05 ...bo rozpierdziele to Forum!!!!!!!!!! ...taaaaaaaak , taaaaaaaaaaaaakkkk!!! rozpieprze , rozpieprze!!!!!!:)) ...tylko twoje drapanie za uszkiem mnie uspokaja!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 25.06.02, 09:03 Tygryseczku:)))))))))).... Cześć Dziewczyny!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: co misiu???????????????? 25.06.02, 09:08 ...mam nie rozpierdalać forum i tego pedzia??????:)) ..yyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! ale jestem zły!!!!!!!!!!! ...musze coś rozpieprzyć!!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Wyrzuciło mnie do tych pór tylko 2 razy:) IP: 212.244.252.* 25.06.02, 09:49 Nie jest źle:))) Cześć wszystkim! Wielkie byczonko pod dębem nad brzegiem jeziorka, mrrrrrrrrr?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wyrzuciło mnie do tych pór tylko 2 razy:) 25.06.02, 09:56 ..nie ma byczenia!!!! jest rozpierdalanie Foruma!!!!!:) ..yyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Tygrysku... IP: 195.116.92.* 25.06.02, 10:05 ...forum zostaw w spokoju...a jego możesz...tylko, że chyba już wczoraj się Ciebie przestraszył...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Tygrysku... IP: 212.33.74.* 25.06.02, 10:40 Aroska Ty Go podrap za uszkiem, bo ja sie boje. dolacze do Ronji i pobyczymy sie pod debem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 10:55 ..nieco sie uspokoiłem... ..ale podrap mnie za uszkiem Arosko!:)) ..zeby Tygrysek był juz całkiem spokojny!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 11:07 ..oki...bardzo chętnie...bo ja też to uwielbiam:)))))))))... ...ale jesteś mięciutki i milutki Tygryseczku...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 12:17 ....mmmmmmmmmmmmmm...Kochanie! uwielbiam jak to robisz!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 12:37 nie ma to jak Aroski na Tygryski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 12:38 widzę, że tygrys został spacyfikowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 12:41 ...nie było trudno:))))...uwierzcie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 12:50 Aroska dla Ciebie nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 15:35 i Aroska z Tygryskiem ,ktory sie juz zupelnie uspokoil, poszli wachac kwiaty,a wrzosowisko opustoszalo i tylko komary brzecza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 15:40 ...nie...niestety nie tak...Tygrysek poszedł sam...ale Aroska za chwilkę do niego dołączy...buziaczki i do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) 26.06.02, 07:39 ..te duże i te maleńkie!!!!!:)))) czyli: Aroska, Anka, Laelka, Ronja i Saqqarka...!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) IP: 195.116.92.* 26.06.02, 08:04 Cześć Tygryseczku:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) 26.06.02, 08:12 cześć kotku :) Aroska, dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:21 czesc Dziewczyny!!!! wybaczcie te kolejnosc!:) Tygrysek ktore z nas sa male a ktore duze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:28 witam wszystkich bardzo serdecznie:)) wlasnie, tez bym to chciala wiedziec.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:31 wlasnie. Sakarka zauwazylas ze cos Panowie na forum klasyfikacje zaczeli? nawet nasz Pan wrzosowiskowy:) czy to wplyw spisu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:34 no właśnie nie wiem, bo was jeszcze wszystkich nie widziałem!:) ..ale po wizycie w Wawie zweryfikuje swje dane i ułoże prawidłowa kolejność! ..na razie jest ona przypadkowa!!:))))) ...ale myślę że najwyższa z was jest Aroska...po niej...sadząć po głosie Anka... ...dalej Laelka ...Saqqarka i Ronja..:)))) ...ciekawe czy to sie zgadza???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:38 chi chi chi, ale fajnie, Tygrysek ma ciekawy sposob klasyfikacji w zaleznosci od glosu:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:45 to ja pewnie mam wzrost kurdupla, bo mnie Pregus jeszcze nie slyszal;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:49 ...ale wkrótce cie usłyszy Saqqaruś!!!:))) ..a Anka to ma głos!!!! jak tuba!!!!:)))))))))) ..mogłaby nim mury kruszyć!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:52 taak i 2 m wzrostu jak bin laden!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 09:03 Mówisz Tygrysku ze jestem najmniejsza...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:14 ..nie wiem Ronka, ale tak mi sie kojarzy!!!:)))) ..a małe jest piekne !!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:19 Ania, nie chciałabyś pojechać na Mazury z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 09:29 Ale ja się Tygrysku nie przejmuję, zwłaszcza że w dowodzie co innego napisali:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:34 Laelka kiedy bylby ten wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:40 20,21 lipca, ale trzeba się decydować szybciutko bo lezio rezerwuje pokoje i negocjuje ceny Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:41 ja mam w dowodzie "wysoki", hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:46 Laelka ile mialabym czasu do namyslu? i czy ewentualna rezygnacja w ostatniej chwili jest mozliwa bo u nas ciagle sa cyrki z przesuwaniem terminu urlopu przez pewna lale. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:51 szczegóły zna lezio i z nim będziesz się musiała skontaktować leziox@poczta.gazeta.pl, lub gg 2497904, decydować się trzeba szybko, a z wycofaniem może być problem, bo chyba będzie trzeba wpłacić zaliczkę w końcu to Mazury w pełni sezonu :) ale najlepoiej napisz do niego, bo ja nawet nie wiem gdzie w końcu jedziemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:50 ..a ja "niziutki" !!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Annnka musisz jechać!!!!!!! 26.06.02, 09:57 ...bo ci oczy wydrapie!!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:57 a ja srednia, wbrew pozorom glosowym:)) Laelka pomysle jeszcze przez dzis, moze nie bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 10:02 Ojejkujejkujeku:((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:04 w każdym razie nie zaszkodzi napisać do lezia, poda Ci więcej danych :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:07 dobra, bede myslec intensywnie.Ronja czy Ty tez jestes zalamana? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:28 czym jesteście załamane ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:32 Ja wieloma rzeczami, a Ty, Ania? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:37 ale jakimi????,..kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:38 a ja tym ze ten zasr... sasiad kupil mieszkanie ktore do tej pory wynajmowal. wczoraj myslalam ze sie wyprowadza, a dzis sie okazalo ze remont zaczal. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:42 to zacznij z nim imprezować!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maczolina Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 29.06.02, 14:29 tygrysek_ napisał(a): > to zacznij z nim imprezować!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:43 pomyśl poważnie o tych głuchych telefonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:45 ten od imprez. nie zaczne z nim imprezowac bo sorry ,ale rzygam na jego widok. telefony bylyby niezle, ale nie moge Was przeciez na koszty narazac. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:51 Anka,...jak sie uchlejesz w trupa to nie będziesz na jego widok rzygać!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:53 ale go wtedy moge zabic, a przez takiego sk... nie pojde siedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:04 powiesz że wódka go zabiła,...albo rzygami sie udusił!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:06 chyba mu jakas flaszke ruskiej podrzuce:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:08 albo denaturatu!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:45 potraktowanego wybielaczem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:51 najlepiej metylowy, tylko pamiętaj odcisnąć na butelce jego odciski palców Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:56 i szminki chi chi chi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.33.74.* 26.06.02, 15:46 kurcze i zostalam sama ze swoja depresja(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 07:12 ..Ania jak tam depresion????? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:18 dzien dobry!!! troche mniejsza, ale jest. dzis zeby wyjsc z domu maski p/gaz potrzebowalam, bo u dziada sciany burza i oddychac nie ma czym((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:19 zabij drania, je Ci zapewnię alibi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:25 ..a ja ukryje narzedzie zbrodni!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:28 a ja znajde kogos, na kogo zwalimy wine, lista dluga, bedzie w czym wybierac:) dzien dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:32 dlaczego nie mieszkacie w bialym buuuuuuuuuuuuu((( przeniescie sie do mnie please!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:40 jedż z nami na Mazury, wszystko obgadamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:42 Laelka nie wiem czy cos z tego wyjazdu w moim wykonaniu wyjdzie (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:56 Anka !!!!!! ani nie wkurzaj ludzi że nie przyjedziesz!!!!! ...masz byc i już!!!!!!:)) ...Saqqaruś masz @!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 09:00 nie zawsze to ode mnie zalezy Kocie! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 09:06 Anka ! napewno da sie coś zrobic ! ..wierzymy w ciebie!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:08 Aniu postaraj sie, naprawde nie dasz rady? :(( Tygrys zaraz odpisze, ale jesli o to chodzi co wiesz, to nie ma problemu, dla Ciebie nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:11 moze dzis po poludniu cos sie wyklaruje, ale nie jestem pewna. znikam na razie, bawcie sie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:42 Aniu!!! postaraj sie żebyś mogła przyjechać!!!:))) ...z Białego masz przeciez tak blisko!!!:))) ..Saqqaruś dzięki!!!:))),..już ci odpisałem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek IP: 195.116.92.* 27.06.02, 09:51 Cześć Wszystkim:))))))))))...już się na Mazury umawiacie???:)))))))...fajnie Wam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 10:07 wiemy o tym!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek IP: 195.116.92.* 27.06.02, 10:12 ...dzięki uszczypliwy Tygrysku!!!!!!!!!!!:((((((( ...zazdrośnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 10:17 ja??? zazdrośnik???,..nigdy!:)))) ..i uszczypliwy tez nie jestem!! ..poprostu napisałem że wiemy że będzie nam fajnie!:)))) ..oj misiu, misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath............(you know 16) IP: 212.244.252.* 27.06.02, 10:21 Cześć, wrzosowiskowcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronka wróciła!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))) 27.06.02, 10:37 ..Ronka.....z dalekiej podróży!!:)) ..zaspiewam ci za to piosenke!!:))) .."..end AAAAAAAAAAAAAAjjjjj!!!!!.... will olłejs lov ju...!!!.." : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska T. 27.06.02, 10:43 ...na pewno Wam będzie fajnie, a już szczególnie Tobie...zwłaszcza, że ja nie pojadę...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A. 27.06.02, 11:01 ..dlaczego nie ???,...jedziesz nad te morze ?? tygrysek... PS..ciekawe która opcja by mu odpowiadała?....chociaż przy jego rozumku to pewnie ta 4!,...he he... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: A. 27.06.02, 12:10 ...jeszcze nic nie wiem...na razie mam komplikacje z pracą:(((( ...no i co???...nie jesteś uszczypliwy????... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A. 27.06.02, 12:25 jakie komplikacje???,...zadzwoń to pogadamy.... ..jak ja jestem uszczypliwy to ty złośliwa!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska :))))) IP: 195.116.92.* 27.06.02, 13:30 ...my się nie kłócimy...to tylko wymiana poglądów:)))))) ...a propos...czy wiecie co to jest wymiana poglądów??????...odp.:...kiedy wchodzisz do szefa z własnym poglądem, a wychodzisz z jego...ha ha:))))))))) Ps...Tygrysku...nie ma sensu bym Ci teraz wszystko tłumaczyła...jak się coś wyjaśni z tą moją pracą to wtedy Ci powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: :))))) IP: 212.33.74.* 27.06.02, 13:35 Aroska masz z ta praca podobnie przechlapane jak ja((( z moim s-f pogladow sie wymienic nie da nawet w taki sposob:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć chlopaczku kochany!!!!:))) IP: 212.244.252.* 28.06.02, 08:00 heja:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: :))))))))) 28.06.02, 08:05 widzę że wszyscy w komplecie!:)),...jeszcze tylko Ania! ..to co???? impreza???....i chlanie!!!!!!!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: :))))))))) 28.06.02, 08:14 Laelii jeszcze nie ma, czy mi sie wydaje? ja pojde wrzucic troche .... herbaty do zamrazalnika;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: :))))))))) 28.06.02, 08:20 ...pewnie...czekamy na Anię i Laelkę i robimy imprezkę:))))...to ja też włożę coś do zamrażalki...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:21 czesc Dziewuszki i Chlopaczki ukochane moje!!! dzis paitek od samego rana, wiec milego weekendu!!! i tylko ja mam pracujacy (((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:24 Aneczko, ja Cię żegnam na 2 tygodnie:(((, bo na urlop idę! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:35 Ronja ze wzgledu na Ciebie sie ciesze, ale ze wzgledu na nas to nie! smutno bedzie bez Ciebie! ale wypoczywaj i wracaj do nas usmiechnieta, zadowolona i cudowna jak zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:42 No, z tym powrotem to będzie troche ponuro... Napisze Ci na priv... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:44 napisz bede tam zagladac! o matko mam nadzieje ze to tylko nostalgia bedzie i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:46 Wysłałąm na konto gazety... Ale od razu Ci powiem, ze ja mam nadzieję, ze to będzie pozytywna zmiana w moim życiu, oby tylko się dobrze to wszystko skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:47 ide zobaczyc czy juz jest! i trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: :))))))))) 28.06.02, 08:50 Ronja!! tylko przyjedź nad te mazury!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:52 Tygrysku, niestety, strasznie żałuję, ale raczej nie...:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kogos tu zatluke i to nie bede ja!!!! 28.06.02, 08:55 Ronja, na Ciebie patrze i az mi sie palce rwa do Twej szyjki!!! co za narod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kogos tu zatluke i to nie bede ja!!!! 28.06.02, 08:56 Saqqarka, o ile wraz z zębami umieszczasz w szyi jakiś rozewselający jad, to poproszę:)... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:00 owszem, srodki znieczulajace, moga byc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:02 sluchajcie trzeba sie zastanowic jak Ronji pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:17 Jak najbardziej mogę dać się znieczulić:) Na razie muszę poczekać, az się rozstrzygnie, potem chce o tym zapomnieć na 2 tygodnie, a potem zacznę działać... Nie chce mi sie cholernie, ale bodziec w dupe dostałam i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:19 Ronjeczko przeczytalas? a moze na forum sprawe poruszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:24 Przeczytałam:) Nie poruszaj, proszę. Ja nawet nie chciałam nikomu na razie o tym mówić. Ale w końcu wytłumaczyć się z głupiego niedotrzymywania obietnic muszę... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:24 ..powiedz Ronka co się stało????,..może będziemy mogli jakos pomóc... ..a przynajmiej pocieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Kochane misie!:) 28.06.02, 09:28 Nie ma na razie nad czym załamywać rąk, jeszcze nic się nie stało. Na razie wybieram się na urlop i będę za Wami strasznie tęskniła!!! Ale mimo to zamierzam się dobrze bawić!!!:) Jak nie wytrzymam to za jakieś 1,5 tygodnia wybiore się do kafejki internetowej i rzucę do was jakieś słówko! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kochane misie!:) 28.06.02, 09:30 twoja wola Ronja! naprawde mi przykro ze tak sie stalo((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kochane misie!:) 28.06.02, 09:36 ale co się stało no powiedz Ronka!!:)) ..Aroska coś długo wkłada do lodówki te rzeczy... ..może sie już zachlała???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 10:45 co sie dzieje??? mam kogos utulac czy dac kopa na rozped?? co jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 10:52 chyba jedno i drugie Sakarka... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 11:04 mnie kopnij a Ronkę utul!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 11:09 to ja jestem druga w kolejce! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Kochani 28.06.02, 12:45 ja zaraz musze znikac i jak dobrze pojdzie to zjawie sie dopiero po 15.00. moze Was juz nie bedzie to chcialam sie juz teraz pozegnac. Ronjeczko udanego urlopu, trzymaj sie i odzywaj jak tylko bedziesz mogla!!! jak nie masz numeru mojej kom. popros Tygryska On Ci przekaze o co Go teraz prosze. milego weekendu, trzymajcie sie !!! tak mi smutno ze Ronji nie bedzie z nami w poniedzialek (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kochani 28.06.02, 12:49 mi też.....:(((,...a jeszcze bardziej że chyba jej nie będzie na Mazurach... ..a może jednak się zjawi!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kochani 28.06.02, 12:53 Cześć, Aneczko, po 15 powinnam być, więc może jeszcze pogadamy:) A na Mazurach będę już w przyszłym tygodniu, w Olsztynie rano w poniedziałek, więc moge pozdrowić od Was Mazury:))) Ania, Ty się streż, ja mam Twój adres, więc pocztówkę na pewno poślę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Kochani 28.06.02, 12:52 Pa Aneczko!!!!!!!...a Ronja wróci...znowu:))))))...tak myślę...bo chyba jednak coś niedobrego się dzieje, tak???????:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kochani 28.06.02, 12:54 Arosko! Jak na razie nie wiadomo, moze będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Kochani 28.06.02, 13:03 Ronka powiedz wreszcie co albo wyslij maila bo umre!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kochani 28.06.02, 13:20 Tygrysku, przecież wysłałam Ci rano mejla!!! Nie doszedł??? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: jestem jeszcze 28.06.02, 15:14 ...ja Aneczko!!!!!!:))))))...ale też już idę... Buziaczki dla Wszystkich...do poniedziałku!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: jestem jeszcze IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:20 pa Aroseczko! do poniedzialku!milego weekendu! zebym jeszcze tak Ronji mogla powiedziec, do zobaczenia po urlopie buuuuuuuuuuuu (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: jestem jeszcze IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:27 kurcze zaraz mi chyba lacza padna, bo upsy piszcza, wiec jeszcze raz trzymajcie sie i mam nadzieje ze sie zobaczymy w komplecie! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara milego weekendowania i urlopowania 28.06.02, 15:30 kazdemu zycze tego co sie mu nalezy:)) buziaczki i do zobaczyska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:31 uff jeszcze nie padly, pa Sakkarus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:47 buuuuuuuuuuuuuu (((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania 29.06.02, 11:43 wrzosowisko ciche i smutne, juz teskni do Ronji... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania 30.06.02, 09:23 zajrzalam zeby posluchac jak szumi dab.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 07:30 ..Ronji nie ma ale Tygrys jest!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 08:20 witam w poniedzialek :)) czy u Was tez jest tak zimno??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 08:21 witaj Sakarka! u mnie chlodno ale mozna wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:31 i rzecz jasna Aroski! i Ronje chociaz nie ma Ich z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:39 ...Cześć Laelka:))))))))...mój bardzo fajniutki:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:38 witaj Laelka! weekend pracujacy (((( moze sie schlamy na intencje Ronji? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:44 ach, dziekuje bardzo za przywitanie, tez witam wszystkich serdecznie, tych obecnych i tych, ktorych nie ma. znowu picie??? watroba mi juz siada!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:46 to ja nalewam!:),..macie! ..no to chlup!,..w ten gupi dziób!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:49 to chlup! ale dlaczego zaraz w glupi?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:55 a tam Tygrys zaraz dostaniesz karniaka 1-litrowego za takie gadanie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:55 bo madry by tego nie wypil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:58 zupełnie Cię nie rozumiem, Drogi Panie, nie mam dzioba i jak na poniedziałkowy poranek jestem zadziwiająco inteligentna. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:03 mówiłem o sobie Laelko!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:08 On naprawde chce karniaka zarobic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:20 chcesz zarobic zeby wiecej wypic i dlatego tak mowisz Kocurku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:22 no co ty Ania!!!:),...ja to mówie samokrytycznie!:) ..Aroska poświadczy że to prawda!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:34 ...to oczywiście NIEPRAWDA:)))))))...a wiadomo o co Tygryskowi chodzi...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:37 jak to nie misiu!!!!!,...myslałem że przynajmniej na ciebie moge liczyć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:25 ...no właśnie!!!...możesz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:36 ...no, że na mnie możesz liczyć!!!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:38 no wlasnie, komplementow sie Kocisko domaga!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:39 ..no chyba nie bardzo,...skoro nie potwierdziłaś że tamto to prawda!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:46 ...nie potwierdziłam, bo to nieprawda, prawda????????:)))))))))))) ...masz buziczka!!!!!!...:)))) ...a gdzie wszyscy tzn. wszystkie???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:47 a jak zwykle pojawiaja sie i znikaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:53 ..latają po Forum w poszukiwaniu facetów!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:54 a ja wole jak mam czas posiedziec z Tygryskiem przy flaszce:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:19 ...tylko, że z samego siedzenia to nic nie będzie...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:23 ..a skąd wiesz misiu??,...może cos z Anka wysiedzimy!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:25 latam i szukam, ale pod dębem mam międzylądowania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:27 to dobrze bo bys sie nam zasapała!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 13:00 ...i z imprezki nici...:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:24 nici bo sz-fy jeszcze ciagle w pracy siedza zamiast na urlopy wybyc i dac ludziom odetchnac!:) Tygrysek ja bym chciala sobie domek z ogrodkiem wysiedziec a TY?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:41 też!!:)),..i do tego garaż i samochód!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:48 i pokazne konto w banku:) a ja sie zegnam Misiaczki! do jutra! bede pozniej chyba ok. 12.00! na razie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:50 a wy tylko konto!!!!, kasa!!!,....a gdzie uczucia??,..gdzie miłość???!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:49 a ja bym chciala sobie swiety sposkoj wysiedziec, zeby nikt ode mnie nic nie chcial i zeby paru popieprzonych przyglupow sie ode mnie odwalilo!!! da sie?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:51 też chcę domek z ogródkiem, buuuuuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:56 i miłość też by mi się przydała, ktoś musi skopać ogródek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 07:28 ...nowe przysłowie!!!:))))): "jak kocha to skopie!" :))) ..cześć wszystkim!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:00 haj:)) przyslowie na czasie;)) prosze o kopa, jestem niedobudzona:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:12 haj Saqqaruś!!!:)) masz kopa: czekaj............duuuup!!!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:32 a ja proszę o kawkę na dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:47 cześć aroska!!:)))) laelka masz kawke!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 09:03 dzieki za kopa, wspomoglam kawa i cola, zaraz sie obudze i sie okaze, ze w skrpetkach do biura przyjechalam:)) witam wszystkie wrzosowiskowe upiory:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...ceremonia powitalna zakończona... 02.07.02, 09:33 ..a teraz pijemy !!!!!:))) i brykamy!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 10:35 ...i co z imprezką??????...chyba jednak przeniesiemy ją do reala:)))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:00 ...w realu będzie lepiej!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:55 witajcie Miski!:) mam dzis malo czasu bo wstepne, wiec wpadlam sie przywitac i zaraz pewnie znikne((( ale zajrze jak tylko bede mogla! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:59 oki Anka!!:)) Saqqaruś masz od rana @!!!:)) ..odpisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:31 cos pustawo na wrzosowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:55 pustawo a ja sie zaraz zamykac musze (((( to do jutra Wrzosowiskowcy! ciekawe co u Ronji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 195.116.92.* 02.07.02, 15:02 ...pa pa...do jutra...a ja mam dużo pracki:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 15:30 pa Arosko! ja juz pracke skonczylam i moge sie udac w domowe pielesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 07:57 ...bo Tygrys czeka!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:30 sa, sa, staraja sie wyciagnac zapalki spod powiek:)) dziendoberek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:42 ja tam właśnie wypiłam kawę i mogę z uśmiechem powitać nadchodzący dzień, oczywiście tylko wtedy jeśli uda mi się nie zauważyć tej sterty papierów na biurku :) cześć Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:44 a ja bym sie cieszyla gdyby sz-f gdzies sie zawieruszyl na pare godzin:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:54 jestem już!!!:))...kurde,...sorry was ale musiałem iść sie pokochac z sekretarką,....bo jakaś taka niedospana dzisiaj rano była!:)) ...ale juz jej lepiej!:)) ..Anka!,...a mojego nie będzie 2 tygodnie!!:)) ..a potem mam urlop!:) ..czyli przez miesiąc go nie zobacze!:)) ..a była już tutaj Aroska??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:57 Aroski nie bylo jeszcze, ale mam nadzieje ze bedzie! alez Ci zazdroszcze szefa!!!! a sekretarka zadowolona?:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 09:06 strasznie!!!!:))),....domaga sie jeszcze!! ...ciągle mnie teraz nachodzi!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 09:08 ...już jestem:)))))))))...dzień dobry... ...Tygrysku!!!!...o tej sekretarce pogadamy później!!!!!!!...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 09:29 to już po mnie!!:(((,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 10:56 ...trzeba było najpierw pomyśleć...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:00 ale we mnie sie jakiś taki zew natury odezwał...:(((((((( ..misiu nie bądź zła!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:10 ech Kocury sa marcowe nawet w lipcu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:15 a to dobrze czy źle ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 11:21 ...no jasne, że źle, chyba że ta sekretarka...już Ci kiedyś o tym mówiłam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:27 aaa ..wiem o co chodzi!!!!:)))) ..no całkiem możliwe,..całkiem, całkiem.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:42 zupelnie nie wiem co macie na mysli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 12:44 to że Aroska mogłaby być tą sekretarką!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:48 a to co innego!:) juz poniala:) tylko zaraz znikac musze a jak sie zjawie to Was nie bedzie pewnie((( to do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 12:52 Anka!!!!! a powiedz co z tymi Mazurami!!??? ..przyjedziesz!!!????,....musisz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 15:47 oj Tygrysek chyba nic z tego nie bedzie (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 07:53 ..nie możesz nam tego zrobić!!!!!!,...musisz przyjechać!!!! ...to jest tak blisko od Ciebie!!!! ..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 08:17 Tygrysku nie wiem czy juz nie za pozno, nie bucz prosze Cie! jeszcze sie spotkamy,zobaczysz! dzien dobry, milego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 08:58 no coś Ty!!!,..musisz tam przyjechać!!!!,...choćby na jeden dzień!!! ...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........chlip!,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witam... IP: 195.116.92.* 04.07.02, 09:28 ...Moi Kochani:))))))))) Ania!!!!!!!!!!!! Pewnie, że musisz przyjechać!!!!!!!!! Pomyśl...jakbyś tak miała jechać stąd co my:(((....a Ty MASZ PRZECIEŻ TAK BLISKO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 10:04 dziendoberek:))) nie placzcie, lez nie lejcie, spotkania nadejdzie czas:)) nie dzis to jutro, nie mazury to gory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..Witam... 04.07.02, 10:11 wiesz co Saqqaruś!!!! ..zamiast ją nakłaniać!!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 10:46 alez ja to robilam!!! nie moge jednak nikomu wiercic dziury w brzuchu, za stara jestem!!!przeciez gdyby mogla, to na pewno by przyjechala, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witam... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 11:26 wiadomo wiadomo!:) cos insynuujesz Tiger!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 11:30 no i prosze. chialam dobrze i mi sie po lapach dostalo...:(((( a buuuuu, ide wyc do slonca! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... 04.07.02, 11:56 ...Saqqaruś nie gniewaj sie!!,..nie chciałem!!!:)) ..pseplasam!!!:)))) ..Anka masz jechać i już!!!!:) ..bo sie wszyscy na cię obrazimy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 13:39 a tylko! ja jestem w kontaktach z silami nadprzyrodzonymi radze uwazac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... 04.07.02, 13:44 dobra dobra!!,..nie strasz tylko przyjezdzaj!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 13:47 jak przyjade to dopiero przestrasze!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania 04.07.02, 14:00 nie ma za co pseplasac, ja sie nie gniewam:) wiem tylko ze jesli Ania moglaby jechac to by pojechala, prawda? a moze rzeczywiscie trzeba marudzic, zeby cos wydebnic?;) Aniu plizzzzzzzzzzzz, jedzzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzz, wywierce Ci dziureeeee, plizzzzzzzzz:)))) noooooooo :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania IP: 212.33.74.* 04.07.02, 14:03 litosci nie wierc mi dziury bo jem!:))) a w ogole to znikac musze na dzis (((( trzymajcie sie Misie i do jutra! i Tych co sa smutni prosze o usmiech, na Ance swiat sie nie konczy! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania 04.07.02, 14:17 Anka bo ci walne!!!!,...masz tak nie pisac rozumiesz!!!:)) ...masz przyjechac i już!!!!:)) ..czekam na Ciebie!! ..a jutro mnie nie ma,...więc miłego weekendu dziewczynki!!!!:)) ..nie zchlejcie się za bardzo!!!:)) całuski!!! - Tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania IP: 212.33.74.* 04.07.02, 15:36 buuuuuuuuuuuu Tygrysa nie bedzie! nie mogles wczesniej napisac to bym Ci ognistego buziaka wycisnela na paskach a tak buuuuuuuuuuuuuu!!! do jutra Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 09:23 Cześć Aneczko:))))))))...mam nadzieję, że już się zdecydowałaś:))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 10:01 Cześć Laelka:)))))))))...namów Anię!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dzisiaj same kobitki na gospodarstwie??? 05.07.02, 10:44 to moze warto by cos zmajstrowac?;)) a wogole to dziendoberek:))) Aniu, plizzzzzzzzz, wierce, wierce!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 10:45 witajcie Dziewuszki!!! z wyjazdu chyba nic nie wyjdzie ((( ale to nic jeszcze sie spotkamy, zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 11:18 ...same, same...i co w związku z tym???:)))))... Aniu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:54 Kobitki same, w zmniejszonym skladzie i chyba majace duzo roboty, bo slabo nam idzie z iloscia postow ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 15:02 ...oj bardzo słabo:((((...a ja już też zaraz uciekam...jadę do domku:)))))))...do rodziców:))))))))) Aniu...masz pozdrowionka od Tygryska...dziewczyny też:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:17 dziekuje bardzo! udanego weekendu Dziewuszki!!! ja w koncu tez mam wolny to watek zostanie sam na 2 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 15:25 ...a za dwa tygodnie pracujesz??????:(((( Buziaczki dla Was i miłego weekendziku:))))))) Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:27 w weekendy juz nie. do popisania Arosko! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 07:18 ...Tygrys juz z wami jest!!!:)),...jesteście ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:15 witaj Tygrysku! ((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:22 Ania ,..a czemu witasz sie z takim smutkiem????!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:23 czesc Laelko!!! Tygrysku bo chodze zabeczana od soboty ((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:25 co się stało Aneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:26 a co sie stało!!!!!!!!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:29 w sobote moj Kolega stracil trojke Przyjaciol. zgineli w wypadku. widze jak Mu ciezko. tym bardziej ze nie ma pracy, a Przyjaciel pomagal Mu jak mogl. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:39 i co można powiedzieć w takim wypadku? Przykro mi, tak strasznie mi przykro :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:41 tez niewiele mowie Laelko, tylko becze ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 195.116.92.* 08.07.02, 08:44 ...mi również:(((((((((( Witam Wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 09:39 Anka,...moja przyjaciółkę też niedawno spotkało nieszczęście... ..straciła dziecko,...jakoś pomogłem jej sie pozbierać... ..Ty musisz pomóc swojemu koledze!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 09:52 staram sie jak moge Tygrysku ... ale czlowiek nawet jak ma kogos u boku to cierpi sam ... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 10:02 wiem Aniu!,...ale mimo to próbuj cały czas!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 212.33.74.* 08.07.02, 11:09 probuje Tygrysku, ale boje sie ze On sie juz zupelnie zalamie... Przyjaciel wyciagal do do jakichs zajec, mobilizowal do ruszenia sie, do zajecia czyms a ja nie wiem czy dam rade. jestes Mezczyzna wiesz dobrze jak z Wami jest. chyba sie z Wami pozegnam na dzis. sama nie mam nastroju do rozmowy i zartow a Wam nie chce psuc dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 11:47 pa Aniu ! i trzymaj się! jestesmy z Tobą!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 212.33.74.* 08.07.02, 11:49 dziekuje Tygrysku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 12:09 nie ma za co Ania! buźka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 07:29 ..cześć dziewczynki!!!:)),..widzicie co się stało!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:09 Cześć i tu Tygryseczku:)))))))) Cześć Dziewczyny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:22 witajcie! nie podoba mi sie ta nowa szata, ale pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic (((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:25 mi tez sie nie podoba!!!!!,...ale co zrobić,... ..Ania a jak ten kumpel???? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:29 przygnebiony straszliwie (((( dzis bedzie jeszcze gorzej, bo chyba przywioza Tych co zgineli ((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:50 kurcze....naprawdę mi go żal.... ..wiesz co Ania,...jak chcesz pogadać to zadzwon do mnie do pracy... ..tel. wyśle ci zaraz mailem!: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:07 dziekuje Tygrysku, ale chyba nie bede dzwonic bo jak tylko zaczynam o tym mowic to zaraz becze i z rozmowy nic nie wychodzi, a przeciez nie bede Ci lala lez w sluchawke Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:16 nie martw sie Anka!!! najwyżej ją wykręce!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:26 dzień dobry szanownej pani!!!:)) co podać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara witam wszyskich 09.07.02, 10:43 widze, ze smutno sie zrobilo... zastanawia mnie ten fakt, jak nasze zycie jest ulotne... nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy, jestesmy a przeciez za chwile moze nas nie byc... odkladamy tak wiele na potem, a przeciez tego "potem" moze juz nie byc...przepraszam, moze nie powinnam do tego wracac, ale przeczytalam wczorajsze wrzosowisko i tak mnie naszlo... pozdrawiam wszystkich serdecznie i mocno sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 10:52 takie już jest to życie Saqqaruś....no cóż... ..ja też cie mocno ściskam i całuje!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: witam wszyskich IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:54 witaj Sakarka! a ja sobie ciagle powtarzam wiersz Twardowskiego: spieszmy sie kochac ludzi i znow zaczynam beczec ide na dyzur, na razie ps. Tygrysku dziekuje! odpisalam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 11:05 Ania zadzwoń!,..plizzzzzzzzzzzz..!!!!: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: witam wszyskich IP: 212.33.74.* 09.07.02, 13:06 Tygrysku zadzwonie jak ochlone troche ((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 13:16 byle jak najszybciej Ania!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 07:37 bardzo chłodno i niemile.....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam wszyskich............. IP: 195.116.92.* 10.07.02, 08:06 Cześć Wszystkim:))))))))...dlaczego tak smutno?????? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:19 witajcie Kochani! Tygrysiu co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:25 rozumiem, że chłodno, jestem za w taki upał. Ale czemu niemile? Cześć słonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:32 bo juz was nie lubie!!!!!!:)))))))))) hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam wszyskich............. IP: 195.116.92.* 10.07.02, 08:43 ...jak zwykle się nabija, a my się przejmujemy...DRAŃ!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:44 też mi nowina, myślisz, że my Cię lubimy? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:49 Dziewuszki a jak On mowi serio? ((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:50 TO MU ZROBIMY TAK, ZE PRZESTANIE GUPOTY GADAC:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:50 ale ja was bardziej!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:17 Laelka napisała że też mnie nie lubicie,..wiec napisałem że ja was bardziej!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:23 a ide sobie stad jeszcze bardziej smutna (((((((((((((( na razie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:26 a Anki to nie lubie najbardziej!!!!!!,..bo miała zadzwonić!!: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 09:36 wydało się dziewczyny, więcej nie będziemy mu wciskać kitu, ile w końcu można. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 09:38 no jasne!!!, lepiej późno niż wcale!,...ja też was nigdy nie lubiłem!! ..udawałem tylko!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 12:48 fju fju, takie njusy... to ja tez WAS nie lubie!!! o!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 13:07 i dobrze!!!!,..łachy bez!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 195.116.92.* 10.07.02, 13:18 ALE SUPER:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 195.116.92.* 10.07.02, 13:40 ...już nic:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 13:43 powiedz misiu!!:))),...nie bądź tajemnicza!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 10.07.02, 15:51 jakos dziwacznie zaczelo sie robic na wrzosowisku to pewnie dlatego ze Ronji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 07:09 co Ty wygadujesz Anka!!!,..to nie ma nic wspólnego z Ronją!:)) ..po prostu was nie lubie i tyle!!!!:)))) ..a w ogóle to cześć!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 11.07.02, 12:07 wpadlam na chwile przywitac sie, dopiero teraz bo durny sasiad zrobil remont od ktorego u mnie w mieszkaniu popekaly sciany. cholerna polska burorokracja zabiera mnostwo czasu a z odszkodowania jak sie okazalo moga byc nici. mam serdecznie dosc tego panstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 12:13 nie denerwuj sie Ania!!!,...powiedz lepiej czy bedziesz w końcu na tych Mazurach?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 11.07.02, 12:20 Tygrysku przykro mi ale nie bede. nie mam nastroju, wczoraj byl pogrzeb, a dzis jeszcze ten gad, bede musiala remont zrobic bo wyglada to koszmarnie (((( i na dodatek musze zniknac bo mam problemy z kompem, nie dziala mi word i poczta sluzbowa ((( jak bede mogla to jeszcze zajrze, a jak nie to trzymaj sie, milego urlopu, caluje Ciebie i Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 12:32 buuu......chlip!,... tygrysek... PS..ale wiesz co Ania...jak mi sie uda to może przyjade Cię odwiedzić w Niedziele!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 13:18 jezeli nie bedzie chcial wyplacic odszkodowania,bo wszystkie inne instytucje lacznie z PZU umyly rece, a jak go znam to jest chamem nie z tej ziemi i nie bedzie chcial wyplacic, to to jest jedyne wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 13:06 dzis na wrzosowisko, smutno sie zrobilo jeszcze bardziej mimo ladnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nikt nie zajrzal 12.07.02, 14:07 czesc Aniu teraz wszystko jasne, przykro mi z powodu sasiada, niestety, tak bywa. to na kiedy sie umawiamy na te harakiri?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 14:24 jak najszybciej Sakarka, bo jak bede czekac to mi sie dom zawali w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nikt nie zajrzal 12.07.02, 14:28 poczekaj, to moze na razie zamroze go telepatycznie w sopel lodu, przyjdziesz do domu, wystarczy maly kopniak i bedzie po sprawie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: nikt nie zajrzal IP: 195.116.92.* 12.07.02, 14:45 Cześć Dziewczyny (na powitanie) i cześć (na pożegnanie)...miłego weekendziku...a potem jeszcze tylko cztery dni i Mazury:))))))))))) Buziaczki!!! Pozdrowienia od Tygryska:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 15:03 milego weekendu Dziewczyny! Sakarka dzialaj, kazda pomoc sie przyda, sil nadprzyrodzonych tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 15.07.02, 09:23 zeby to tak na szlakach turystycznych pusto bylo jak na wrzosowisku.... dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: nikt nie zajrzal 15.07.02, 10:16 Cześć Aneczko...a ja już marzę o weekendziku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 15.07.02, 10:18 juz niedlugo Aroska a ja mam po weekendziku urlopik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 czesc ! IP: 212.33.74.* 16.07.02, 08:44 macie pozdrowienia od Ronji, teskni za Wami i wrzosowiskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))))))) 16.07.02, 09:09 Czy mówiłam już że Was uwielbiam????? No to mówię:)))))))) I co do cholery zrobiono z tym forum????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 16.07.02, 09:18 czesc Ronjus! my Ciebie tez! aha Tygrys siedzi na urlopie, a na nowe forum to juz sobie ponarzekalismy. takie sobie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:13 dzis laduje sie nieco szybciej wiec dopoki moge to zwiedzam wrzosowisko. dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 195.116.92.* 17.07.02, 08:27 Witaj Aneczko:)))))Cześć Dziewczyny:))))))))))...ja pomijam już fakt, że ładuje się pół godziny:(((((((((, ale ostatnio mam też niezłe zawirowania w pracy i nawet nie mam czasu, żeby sobie popisać....może po niedzieli już się wszystko unormuje i będzie oki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:32 A ja proponuje założyć wątek zastępczy na którym można sobie pogadać, a jak Tygrys wróci to założy nowy wrzosowiskowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:35 eee od poniedzialku to ja juz na urlopie bede to sobie nie pogadamy Aroska ((( Ronjus to moze na tym ktory zalozylas wczoraj ? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:40 Oj, a długi urlop, Ania? To sobie po kolei te urlopy bierzemy, śmieszne:) To co? Tu się wykładamy pod dębem nad jeziorkiem czy szukamy innego drzewa na razie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:53 2 tygodnie to wykladajcie sie nad jeziorkiem pod debem. a ja musze leciec popracowac ((( na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:59 oj, to po pierwsze smutno, że Cię nie będzie, zwłaszcza że ze mną potem może różnie być:(((((((( Po drugie taki długi wypoczynek fajna rzecz:))))) To ryms pod dębik z piwerkiem w rączce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 12:48 ufff wreszcie moge sie rymsnac! niby wakacje a roboty ciagle huk. Ronja ale zajrzyj tu jeszcze jak mozesz! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:02 Zajrzałam:) Leżę właśnie pod dębem, sącze piwko, w powietrzu przyjemne orzeźwienie po niedawnym deszczu... Jeziorko szemrze falami o brzeg.. Łabądki tudzież kaczki pluskają w sitowiu... Ale sielana!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:06 poleze zamoczyc nogi bo na tym kawalku gdzie siedze upal potworny, nawet psom sie szczekac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:22 o, jaka przyjemna trawka, jaka aksamitna, jaka chłodna... To samo można powiedziec o piwku i wodzie w jeziorze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:24 wiesz ze wrzosy juz maja paki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:29 Byłam na Roztoczu, ale raczej oddawałam się gankowaniu, sianokosom i słodkim malinom niz oglądaniu wrzosow... Mam nadzieje, ze jeszcze się w tym roku na wrzosy napatrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:39 a ja ze sie naslucham mruczenia pszczol i trzmieli nad nimi Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:41 i że weekendy tego lata będą długie, ciepłe, piękne, pełne wrażeń...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 15:28 cieple, nie upalne... a ja jeszcze mam troche roboty wiec przepraszam ze rzadko odpowiadam. a teraz juz znikam do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 09:12 nadal upal, ale od czasu do czasu chmury zaslaniaja slonce. moze wreszcie popada i sie ochlodzi do normalnych temperatur? dzien dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 09:29 A u nas od 2 dni pochmurno i parno na przemian z orzeźwiającym deszczem... W sumie fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 09:37 a mnie taka pogoda wykancza, nawet jesc mi sie nie chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 10:33 A mi się często jeść nie chce, byle mały sresik, przejęcie czymś i moge ni jeść całymi dniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 10:44 to masz dobrze:) bo ja zjem obiad i juz mysle co na niego jutro robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 11:20 Ale Ci fajnie przed urlopikiem!!!:) Czekanie jest najfajniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:23 juz niedlugo, juz pojutrze! i tylko smutno ze Was nie bedzie ze mna ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 13:40 ech,ech, zazdroszcze tego urlopiku!!! Ja bym sama poszla jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:53 wcale Ci sie nie dziwie! ja sobie troche zostawilam moze jeszcze we wrzesniu gdzies sie uda wyruszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 13:58 Ja też, he he. Co z tego, jak w wrześniu akurat nie urlop będzie mnie obchodził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:59 a co? ze zadam niedyskretne pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 07:52 A to że moge być na bezpłatnym długim urlopie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:20 witaj Ronjus! zycze Ci zebys byla na dlugim platnym urlopie! a ja sie bede dzis powoli zegnac, bo od znikam na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 09:21 A kartkę dostałaś ode mnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:47 pewnie ze dostalam i to we wtorek jak juz wrocilas do nas! poczta polska dziala tak samo szybko jak portal gazety ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 10:31 E, portal lepszy:), poczta sie jeszcze w granicach zmieściła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:35 jedno i drugie rusza sie jak slimak w upaly, konna poczta dawniej wszystko szybciej szlo Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 10:38 A u nas dziś przyjemny chłodek - przy takich samych skąpych ciuchach jak wczoraj, to b. przyjemne uczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 11:48 a u nas nadal potworny upal Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 11:50 No popatrz, ale różnice:) A gdzie urlopik spędzasz, jesli można wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 11:53 ciagle nie wiem nie moge sie dogadac z ewentualnym towarzystwem co w koncu bedziemy robic ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 11:57 oj, w kon cu najwazniejsze że dużo dużo wolnego:)) A plany między czym a czym oscylują?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 12:04 miedzy malym miasteczkiem, wsia, agroturystyka albo duzym miastem jako baza wypadowa Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 12:19 oj, to ta wies tak kojąco brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 12:25 juz sam dzwiek tego slowa koi uszy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 12:58 no:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:01 alez sie lakoniczna robisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:03 No bo co będę opisywać, jak mi się wiejskie klimaty podobają, ja wieśniara z upodobania jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:06 Ronja tak sie zastanawiam co my w takim razie robimy w tych dusznych molochach Ty w Wa-wie a ja tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:19 Słuchamy, k..., konieczności... Wpatrując się w przyszłość, kiedy to wreszcie wyprowadzimy się tam gdzie chcemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:31 ja powoli trace nadzieje ze to kiedys nastapi((( Ronja sluchaj laduje mi sie tak tragicznie, ze ja na wszelki wypadek juz teraz sie z Toba pozegnam czule, do popisania 5 sierpnia, sciskam Cie mocno! a Ty to samo zrob w moim imieniu z reszta Wrzosowiskowcow. ale bede jeszcze zagladac jak mi ta zakichana technika pozwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:36 To może ząłóżmy se głupie nowy wątek, prawie 600 postów i sie dziwimy:) Cześć, Aneczko!:))))) Baw się dobrze, wypocznij i zapomnij zupełnie o pracy, problemach jakiekolwiek miałaś:) Mam nadzieję, ze jeszcze popiszemy na forum, a jeśli nie to będziemy się listownie kontaktować;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:43 to kto zaklada? dzieki Ronja! ja Ci zycze z calej sily,zebys znalazla to co potrzebne z dostepem do netu i nadal z nami byla! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 13:48 he he he szukam pracy z nieograniczonym dostepem do netu w celach towarzyskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:51 jak taka jest to bierz z zamknietymi oczami!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:02 :)))))) i jeszcze pare koleżanek skrzyknę, co by tez wzieły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:04 ja tez sie chetnie dolacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:11 A iwesz co mi się marzy? Zamieszkanie kiedyś w takim skupisku przyjaciół i rodziny, gdzieś pod miastem, pod lasem, osiedle domków, gospodarstw, wszysyc których kocham... Po jakiego wała mam udawać ze jest mi dobrze gdy jednego przyjaciela mam 300 km, drugiego 150, od siebie, a rodzinę jeszcze dalej:) A jakie imprezy możnaby na trzy cztery urządzać, bez zjeżdżania się od wielkiego dzwonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:13 ja rodzine mam blizej, z przyjaciolmi roznie, ale tez bym tak chciala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:16 Jak mam ochote wypić pół litra z kumpelą, to kurna, nie tak jak teraz 3 miesiące się umawiamy, zanim się zjedziemy, tylko kupuje i ide do niej albo zapraszam do siebie... Choć do cholery trudne by to było, część ludzi po Polsce i po świecie przy koniach robi, trudno, zeby te wszystkie stadniny w jednym miejscu leżały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:24 ale moze przynajmniej czesc Osob mialabys przy sobie a to juz duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:26 Pewnie że tak:))) I bracia żeby blisko mnie mieszkali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:59 jestes bardzo rodzinna Osoba. ja od swoich troche odstalam((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 15:10 E tam rodzinna, z niektórymi jestem zżyta i lubię przebywac, z innymi nie:) Coraz większe trudności z tym wątkiem. Buziak, Aniu, baw się dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 DO ZOBACZENIA IP: 212.33.74.* 19.07.02, 15:16 do zobaczenia Ronjus! trzymam za Ciebie kciuki!!! sciskam Was wszystkich i znikam! papatki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj znać! IP: 212.244.252.* 19.07.02, 15:19 Się spotkamy. Wyslę Ci nr tel na pocztę! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 22.07.02, 13:34 cześć moje kobietki!!:)))),..Tygrys zajrzał na chwilkę do was!!:)) ....Ronka dzisiaj sie widzimy i trzeźwa nie wyjdziesz!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:22 wrzosowisko spadło na drugą stronę, to niedopuszczalne!!! :) buziaki dla wszystkich, Tygrys, wiesz że gadałam przez gg z Twoim kolesiem myśląc, że to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:28 dzien dobry i buzialki!:)) dawno mnie nie bylo, ale tu sie strasznie trudno dostac!!! moze by ktos w koncu (patrze na Tigera) zalozyl nowe wrzosowisko? co??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:31 A Tygrys już w pracy czy na urlopie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:42 ...na urlopie...do końca tygodnia... ...wiesz Ronja...dzisiaj już mi chyba troszkę lepiej:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:47 To super!:) Bywają, chorera jasna takie dni przgnebione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:40 ...to ja też się dołączę...buziaczki dla Was Wszystkich Kochani:))))))))))))))) ...a Tygrysek założy nowe wrzosy, ale pewnie dopiero w poniedziałek...a swoją drogą jeszcze nigdy nie mieliśmy tak długiego wątku...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:44 Oj, nie pamietam dobrze, ale na którychś z pierwszych wrzosowisk dochodzilismy do takiej liczby postów:)))) Byle do poniedziałku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:50 ...z tego co pamiętam jak je czytałam to było chyba jednak mniej postów niż na tym:)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:50 odpukać, ale mi się na razie otwiera :) Aroska, po czym doszłaś do siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 10:00 Może pomyliło mi się ze Szklana Górą albo Wątkiem militarnym z lipca zeszłego roku:)))) Mi się też otwiera, ale jednak chwile na to musze czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 10:09 ...jeszcze nie jest tak źle i faktycznie dość szybko sie otwiera, ale przydałby się nowy...jak Tygrys wróci zrobimy imprezkę na nowym:)))))))))) ...doszłam do siebie po tym wyjeździe...tzn. wróciłam już mniej więcej do rzeczywistości, chociaż i tak jest mi dalej smutno....:((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 10:28 jednym słowem powoli otrząsasz się z szoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 10:35 ...nie z szoku...tylko z bajki:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 08:36 Dzień dobry, wstawać śpiochy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 25.07.02, 08:56 Witaj Laelka:))))))...ja już od dawna nie śpię... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 09:16 nie śpisz, bo: jak dobrze wstać skoro świt, czy: budzikom śmierć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 212.244.252.* 25.07.02, 09:35 Cześć, dziewuchy:) jakieś typowo babskie tematy poruszymy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć baby!!!:)) 25.07.02, 10:31 ...co u was?????,...chcecie nowy wątek???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 25.07.02, 10:34 ...raczej budzikim śmierć:((((((( ...a babskie tematy...owszem:))))...ale nie na tym wątku...to czekanie na otwarcie mnie dobija:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 10:44 oki baby!! zakładam nową część!!!!:)) ..spadajcie stąd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 10:46 To ja się krnąbrnie na koniec wpisze:) Odpowiedz Link Zgłoś