Dodaj do ulubionych

heath............(you know 16)

20.06.02, 09:03
...czekanie aż sie tamten otworzy!!!!!;))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:04
      czesc, jestem juz:))
      • ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:06
        No to zwyczajowo dżamp na otwarcie?:)
        • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08
          i ja jestem :)
      • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08
        to dobrze!!:)))
        ...reszta zaraz sie przyłaczy!:)

..ale mam propozycję: w związku ze znaczną długościa naszych watków i tym że
        jest to juz 16 część proponuję aby kazdy mógł sie tutaj wpisać tylko 3 x na
        dzień!:)))))))
        ...po wyczerpaniu limitu musiałby czekac do dnia następnego!!:))))
        • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10
          Tygrys, udaru dostałeś? :)
          • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10
            mam sie ograniczac? hm... nie lubie..:((
            • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:13
              he he....: ))
              • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:17
                wrrrrr... :)))
                • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:20
                  na Tygrysa warczysz!!??? nie radze!!:))))))))
                  ..he he ...: )))
              • ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:22
                Czy już mu powiedziałyście żeby się ugryzł w swój tyłek, który wczoraj wśród
                figur podziwiałyśmy:)
                • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:25
                  jeszcze nie, ale zaraz to zrobie, tylko skoncze warczec:))
                  wrrrrr...:)))
                • Gość: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 20.06.02, 09:26
                  ...i nie tylko tyłek...:))))))))))
                • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:27
                  taaaaa, ciekawe jak chce od nas wyegzekwować takie samoograniczanie się?
                  Ale sam możesz się nie odzywać, uszanujemy Twoją
                  decyzję :))))))
                  • ronja Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:35
                    Niech chłopak nie traci szansy na dzieci w przyszłosći!:)))
                    • tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:38
                      zawsze moge adoptowac!!!:))))))
                      • ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:44
                        A, skoro lubisz takie pieszczoty, to...:)))
                        • tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:53
                          ..to,.....co????????:))
                          • ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:56
                            hm... no cóż... ja mam dobre serce i zbyt delikatna na to jestem, by robić
                            komuś krzywdę we wrażliwe miejsce, ale... mogę się zająć nawoływaniem
                            twardzieli, jak chcesz...:))))))))))
                            • aroska Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 10:01
                              ...masz rację Ronja:))))))))....szkoda mi tych małych Tygryseczków...:))))))...
                              ...daruję mu...:))))))))))
                          • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 09:58
                            ..zapytam cie apropos tych "pieszczot"....
                            ..jako stara metalówa pewnie slyszałaś kawałek Alice'a Cooprea "Bed of Nails"?:)
                            • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:00
                              e,e, ja nie jestem stara metalówą, ja jestem siostrą wielbiciela metalu, a to
                              różnica, słucham tej muzyki często, ale nie wiem, jak sie nazywa i kto śpiewa:)
                              • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:05
                                buuuuuuuuuuuuuuuuu....a ja myślałem......: ((((((((
                                • aroska Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:06
                                  ...co myślałeś???????...to do Ronji??????
                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:08
                                    tak....bo myślałem że jest starą metalówą..:((( buuuuuuuuuuuuuuuu...

..a w ogóle to nie rozumiem...najpierw mnie rozbieracie...potem chcecie skopać..
                                    ...co z was za kobiety?????....chyba jakies okrutne babole!!!!:)))
                                    • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:11
                                      Nie przejmuj się tajger, ja jestem taka ni w pięć ni w dziewięć, drugi brat
                                      słucha punkrocka, też mi się podobało:)

Tygrysku, kobieta zmienną jest:)
                                    • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:12
                                      czesc wszystkim! alez Was trudno znalezc przez ten upal, wszyscy sie pochowali
                                      w cieniu i tylko zeby blyszcza w usmiechach albo powarkiwaniach:)
                                      • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:17
                                        jedyna Ania cały czas niezmienną jest!!!!!:)))
                                        • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:18
                                          dlatego ze Cie nie chce skopac Tygrysiu?:)
                                          • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:29
                                            dlatego też,...ale przede wszystkim że jesteś niezmienna!!!:)))
                                            • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:32
                                              hmmm, moze tego na forum nie widac, ale jak kazda kobita humorzasta jestem:)
                                              • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:34
                                                co innego humorki a co innego zmienność!!!:))
                                                ...humori sie kobietom wybacza...zmienności babolom nie!!!!!:))))

...hasło dzisiejszego dnia brzmi: BABOLE NA KSIĘŻYC!!!!!!:))
                                                • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:36
                                                  Zastanówmy sie nad kwestią: czy Ty TYgrysku, masz na mysli którąś z mieszkanek
                                                  wrzosowiska?:)
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:40
                                                    i co bys robil gdybysmy na ksiezycu byly a Ty i inni Panowie sami na ziemi?:)
                                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:42
                                                    ależ skąd!!!:)))))) ,...mówie ogólnie o babolach!!!:))
                                                    ..a babol wie że jest babolem ,..nie trza mu tego mówić!!!:))))
                                                  • tygrysek_ Re: Anka!!!!!..... 20.06.02, 10:46
                                                    ..nie miałem Was na myśli tylko babole!!!!:))
                                                    ..takie prawdziwe i straszne!!:)))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:46
                                                    znow sie Kocisko wykreca ogonem:)
                                                  • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:47
                                                    Jejku, a ja już się przestarszyłam, ze mnie na księżyc z ukochanego wrzosowiska
                                                    wyślą. A na księżycu trawy nie ma i gdzie bym konia pasła???? Buuuuuuuuuu...:(
                                                  • tygrysek_ Re: Ronka..... 20.06.02, 10:52
                                                    ...no coś Ty!!!! Was na ksieżyc??? NEVER!!!!!!!!!!:))
                                                    ..chyba że staniecie sie babolami ,...czego wam nie życzę!!!!:)))

...buuuuu...nie jestem kociskiem!!:))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:53
                                                    spoko Ronja juz Tygrys wszystko wyjasnil, chi, chi ,chi:)))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:57
                                                    Tygrys nie bucz, Kocurku Ty nasz najmilejszy:)))
                                                  • laelia Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:00
                                                    a mi się chce uciec z miasta, może być księżyc :)
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:04
                                                    a ja musze sie na razie wylaczyc, buuuuu (((( pokadzcie troche Tygryskowi, bo
                                                    nam Kot posmutnial, az Mu paski zbladly na rudym futerku:)
                                                  • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09
                                                    Ania, a jak tam na Białostocczyźnie? Pewnie zielono, cieniście, chłodnawo,
                                                    wilgotno... mrr, jak ja ostatnio lubię te słowa...:)

Tygrysku, czy my kobiety zgromadzone wokół Ciebie i mruczące z zadowoloenia gdy
                                                    tylko się pojawisz, musimy Ci jeszcze kadzić?:)
                                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuu.....Ainia nie idź!!!!!:((((((
                                                  • tygrysek_ Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:23
                                                    ..wystarczy że jesteście!!!:))))
                                                  • anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:37
                                                    Tygrysek od czasu do czasu bede zagladac jak bede mogla.
                                                    Ronja na polach i w lasach pewnie tak, siano pachnie, ziemia, woda, ale upal
                                                    jest wsciekly i u nas. rano mialam na termometrze 41 stopni!
                                                  • saqqara Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:48
                                                    co tu sie dzieje? dlaczego Tygrys buczy???!!!:))
                                                    zrobilyscie mu kuku? nieladnie, nieladnie;)))
                                                  • anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:53
                                                    my? alez skad ! to byly tylko takie przekomarzania:)))
                                                  • ronja Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:56
                                                    Ale fakt, jak Tygrysy buczą jak syreny okrętowe zamiast ryczeć jak dzikie
                                                    zwierzęta, to już jest bardzo źle...;)
                                                  • tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 11:59
                                                    ...moze troszkę mi smutno że Anka idzie ale nie bucze!!!!:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:25
                                                    No co Ty! Bucz! To się w ciufcie pobawimy:)))))
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:30
                                                    ja moge dosypywac koksu:)))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:34
                                                    Ja moge ciągnąć za chwościk od gwizdka i buczenia...:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:39
                                                    niektorzy na chwosciki inaczej mowia:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:40
                                                    Dobra, za kutasika będe ciagnęła - Saqqara, jak Ty lubisz rzecz po imieniu
                                                    nazywać:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:47
                                                    A Tygrys sie na to zgodzil???
                                                    teraz rozumiem te syrene w jego wykonaniu:))))
                                                  • tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:49
                                                    ..tylko żebyś mi go nie wyrwała Ronka!!!!:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:03
                                                    Ja chce tylko ciągnąć w celu wydania dźwięku przez parowóz...:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:09
                                                    co za barbarzynskie zabawy!!!!:))
                                                    moge tez pociagnac?:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:17
                                                    To ja koksu przez ten czas dorzucę:)
    • ronja Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:21
      Mnie tak nie wył:(
      • saqqara Re: Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:28
        Ty go wczesniej umeczylas, wiec juz nie ma sily:))
        • tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 13:44
          ..może zostawicie sobie cos na potem!!??:)))
          ,..bo go zamęczycie na amen!!:))
          • ronja Re: ej ! 20.06.02, 13:46
            Koniec zabawy?? Jęk zawoduuuuu...
            • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 13:47
              zaraz zaczne buczec!!! dlaczego te chwosciki sa takie nietrwale???:))
              • tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 14:18
                są trwałe Saqqaruś!!!!:))),...tylko jak sie je tak ciągle ciągnie to sie męczą!
                • ronja Re: ej ! 20.06.02, 14:19
                  Popatrz, popatrz, jaki ten nasz Tygrysek w tematyce kolejowej obeznany:)
                  • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:06
                    zna sie chlopak na pociagach:)))
                    • Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:26
                      kurde ja tez chce sie pobawic a nie ciagle znikac i znikac jak sie Towarzystwo
                      rozkreca:)))
                      • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:27
                        Na razie zabawka jest zmęczona, ale myslę ze jutro bedzie wypoczęta:))))
                        Szkoda ze ni emożesz częsciej tu bywać:(
                        • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:28
                          moze wymienimy bateryjki???;)) na duracelach pojedzie dluzej:))
                          • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                            Albo na XXL-ach...?:)
                      • aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                        ...no ładnie...Tygrysek tak się rozkręcił...że jutro na urlopie:)))) pewnie
                        będzie szlał...
                        ...już popołudnie, a deszczyku ani ani...:((((((((....idę już do domku...pod
                        lodowaty prysznic:)))))))...pa pa...
                      • aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                        ...oczywiście miało być: szalał...:)))))))) to pa...
                        • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:32
                          Cześć, Aroska! Do jutra!

A to się swintuch nawet z nami nie pożegnał...:(
                          • Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:36
                            i nie powiedzial ze Go jutro nie bedzie((( pa Aroska!!!
    • ronja Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 07:52
      I chłodne pifffffffo...:))))))))))))
      • laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:11
        Ja proponuję wespół wzespół zawziąść się i przeciągnąć dęba nad brzeg jeziora.
        Dzisiaj muszę mieć wodę dookoła :)
        • ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:14
          Ale, Laelka, jezioro jest tuż obok, ciuchy w dziupli, co by wiatr ich nie
          zwiał, idę się kapać...
          Łaa, ta woda jest chłodniejsza niz myślałam, teraz albo szybko się zanurzę i
          popłynę na środek jeziora albo potrzeba mi kogoś do ochlapania się wzespół!
          Laelka już jesteś mokra!!!:)
          • laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:29
            Jeeeeeeej jak przyjemnie, na jeziorze pływa sobie drewniana platforma, jakby
            nam się znudziło chlapanie można się poopalać. I mam piłkę dmuchaną :)))
            • ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:33
              I pomyśleć, ze zasadniczo to mnie nudzi takie naprzemienne kąpanie się,
              wysychanie, leżenie na kocu i tak apiać. Ale dziś mogę tak w nieskończoność...
              Dopóki się nie upije tym piwem, bo pod wpływem robię sie w wodzie strasznie
              ostrozna:)))
              • saqqara plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:37
                ja nie plywam, fryz mnie sie zniszczy;))poleze na brzegu i porobie za foke;))
                dziendoberek:))
                • laelia Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:47
                  a ja w taki upał wolę zimne białe winko z lodem, aach. I na wodzie sobie
                  poleżeć :)))))))
                  • saqqara Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:50
                    dychasz jeszcze??? podrzucic troche chlodnego powietrza z klimatyzatora?:))
                    to przesylam do Ciebie specjalna chlodna chmurke:)))
                  • ronja Ale przy brzegu się, foka, mozesz popluskać, nie? 21.06.02, 08:51
                    puste butelki grzecznie do skrzynki, co byśmy nie zrobiły takiej obory jak na
                    którejś tam imprezie...:)
                    • saqqara moge sie popluskac 21.06.02, 09:01
                      chociaz nieplywajaca foka jestem;))

ja nie smiecilam!! tylko wyrzucalam w krzaki:))
                      • ronja Re: moge sie popluskac 21.06.02, 09:28
                        No, na naszym wrzosowisku???? Bo ułanów zawezwę:)))
    • ronja A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 09:53
      Mogłybysmy kwiatów polnych nazbierać, wianki upleść, zgodnie z tradycją ogniska
      nad woda rozpalić i popląsać wokół nich, porzucać tymi wieńcami do wody, w
      nadziei, że "przejdzie ułan młody, nieprzeciętnej wręcz urody i wyciągnie
      wianek z wody"...:)))
      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:03
        czesc Dziewuszki!!! a kwiatu paproci poszukamy?!
        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:05
          Mhmmmmm... koniecznie - i to wespół, by nam wszystkim w najkrótszą noc
          oświetlił swym blaskiem zapatrzone gęby... I żeby marzenia się nam wtedy
          spełniły...
          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:10
            to co robimy nocke swietojanska przy kompach?:)
            • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:11
              Ale nocke-nocke czy teraz sie pobawimy?:)
              • Gość: Aroska Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 195.116.92.* 21.06.02, 10:17
                Cześć Dziewczyny!!!!!!!!:)))))))...Nocka Świętojańska...brzmi
                zachęcająco:))))...ale na razie mam trochę pracki:(((((((((
              • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:18
                prawdziwa z niedzieli na poniedzialek, schowamy sie w pracy pod biurkami i jak
                wszyscy pojda zaczniemy szalec:)
                • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:25
                  Ech... moze zwołam znajomych na prawdziwe ognisko z puszczaniem wianków, takie
                  w jakich co rok w moim klubie jeździeckim uczestniczyłam... Ze skokami przez
                  ogień, przyśpiewkami, świtem wstającym nad ujeżdżalnią...

To jak, robimy nockę świętojańską?:) Przecież wcale nie jest jasno, nie świeci
                  słońce, jest ciepła czerwcowa noc, księżyc w pełni wychyla się zza gałęzi dębu,
                  a nasze cienie długimi smugami kłada sie po plaży...
                  • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:29
                    robaczki swietojasnie zapalily latarenki, a w gaszczu paproci cos blyszczy.
                    • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:32
                      Uwielbiam robaczki świętojańskie, zawsze jak na początku lipca ruszam na
                      ukochane Roztocze to mnie noca w lesie witają...
                      A ja staram sie nie pamiętać, ze kiedyś wymyśliłam sobie grupę ludzi , a moze
                      nie ludzi... w szarcyh habitach z kapturami skrywającymi twarze w cieniu,
                      którzy w dłoniach złożonych właśnie małe latarenki trzymają...
                      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:33
                        Ronja nie strasz!:)
                        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:36
                          Nie chciałam!
                          Ja się sama tak nakręcam swoja porąbaną wyobraźnią.
                          Np. u nas w stodole w klubie jeździeckim światło zapalało się po przejsciu
                          przez całą stodołę na drugiej ścianie. Zawsze zastanawiałam się, co bym
                          zrobiła, gdybym zamiast na kontakt trafiła na czyjąś twarz...
                          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:39
                            jakby to byl przystojny dzokej to pewnie staloby sie, stalo:))))
                            • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:43
                              Anka, nasz klub leżał pod lasem, a w nocy wachty miało się często samej!!!
                              Dookoła żywej duszy nie powinno być, a Ty konie przecież musisz nakarmic!
                              Zajoba ze strachu dostawałam - każde skrzypnięcie czegokolwiek stawiało mnie na
                              równe nogi!
                              A jedna z dziewczyn opowiadała, że po takij samotnej nocce rano znalazła pod
                              drzwiami na sniegu ślady butów. A my tam bez żadnych zamków!!!
                              • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:45
                                i bez spluw? a konie przynajmniej mialyscie takie ze kopaly w razie czego?
                                • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:48
                                  Kopały, cholera jasna, swoich...:) Ale tyle dobrego ze ludzie którzy nie jezdzą
                                  konno, to sie ich boją:)))
                                  Tak po latach ten lęk dodaje tylko kolejnego pieprzyku tej przygodzie z
                                  końmi:))))

Gwiazda spadła, widziałaś?:)
                                  • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:49
                                    widzialam, zdazylas z zyczeniem?!
                                    a jak Ciebie kopaly to oddawalas?:)
                                    • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:51
                                      Mnie ze dwa razy sie zdarzyło, że koń mnie kopnął - jestem szybsza:) Potrafię
                                      odskoczyć w bezpieczne miejsce:))) Najczęstsza karą dla koni jest krzyknięcie -
                                      konie lubią cichy głos, więc krzyk je boli...
                                      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:53
                                        boja sie tego bardziej niz bata?
                                        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:56
                                          Na pewno nie:)
                                          Tylko nie każdy chce zawsze bata używać:)

Czy kwiat paproci spełniał marzenia czy co innego robił bo nie pamietam?
                                          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 11:01
                                            spelnial!
                                            macie pozdrowienia od Tygrysa! siedzi nad jeziorem i sie opala! alez Mu
                                            zazdroszcze!!!
                                            a ja znikam. na razie! i na wszelki wypadek milego weekendu!
                                      • Gość: laelia Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 212.244.106.* 21.06.02, 11:01
                                        Księżyc cudowny odbija się w jeziorze, świetliki latają jak maleńkie gwiazdki,
                                        a ja rozwieszam kolorowe chińskie lampiony i kadzie z winem otwieram, girlandy
                                        kwiecia zawieszam na dębie i małe elfy przywiodłam, które słodkim skrzypiec i
                                        fletów graniem do tańca nas powiodą. Bose stopy prawie frunął nad soczystą
                                        trawą połyskującą srebrnymi kroplami rosy a lejkki wiaterek rozwiewa włosy i
                                        zwiewne białe sukienki. Chodźcie zatańczyć :))))))))
                                        • ronja Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:05
                                          Trzy butelki po Żywcu leżą w skrzynce, ja tańczyć mogę:)))
                                          Ziemia tak zawirowała jak się podniosłam z piachu...
                                          I wiruje nadal, gdy się kręcę wyciągnąwszy ręce w bok...
                                          Wszystkie gwaizdy, roztoczańskie świetliki i kwiaty paproci zlały się w
                                          swietliste smugi krążace wokół mnie...
                                          • saqqara Re: Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:09
                                            a ja sobie leze i sie leniuje:))
                                            Panie wybacza, ale moje odzienie nie nadaje sie do swawolenia na trawie;)))
                                            • anka1 hej! 21.06.02, 11:13
                                              • anka1 Re: hej! 21.06.02, 11:13
                                                a nie zrobilo na Was wrazenia to co o Tygrysie napisalam?:)))
                                                papa!!!!:)))
                                                • ronja Re: hej! 21.06.02, 11:27
                                                  Zrobiło, k... i to wielkie. Ale udajemy ze my jesteśmy ponad to:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:35
                                                    i co tu tak cicho?! konie pasiecie czy co?:)
                                                  • ronja Re: hej! 21.06.02, 14:54
                                                    Towarzystwo rozlazło się po wątkach:)
                                                    A ogniska sie palą:)))
                                                  • saqqara Re: hej! 21.06.02, 14:56
                                                    ja sie nie rozlaze:))
                                                    ogniska sa, ale kielbasek nie ma:((
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:58
                                                    a ja znikac musze i to do 18.00 ((( pa Dziewczyny! do poniedzialku!!!
                                                    szampanskiego weekendu i takiejz nocy swietojanskiej!!!!
                                                  • ronja Re: hej! 21.06.02, 15:13
                                                    Cześć, Aneczko!:)
                                                    Znalezienia kwiatu paproci:)
                                                  • Gość: Aroska Re: hej! IP: 195.116.92.* 21.06.02, 15:14
                                                    Nawzajem Aneczko i wszystkim również superanckiego weekendu i Tej Nocki...
                                                    Buziaczki!!...do poniedziałku...:))))))))
                                                  • saqqara Re: hej! 21.06.02, 15:17
                                                    milego weekendziku, ladnej pogody, wypoczynku:))
                                                    buzka
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 18:05
                                                    a ja tu jutro i pojutrze zajrze jak bede mogla i kurcze zapomnialam napisac ze
                                                    Aroske Tygrysek kazal Aroske ucalowac!(((
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 22.06.02, 12:03
                                                    sobota. slonce swieci,jest chlodniej, siano pachnie,ptaszki spiewaja.
                                                    dlaczego ja w pracy musze siedziec w taki dzieeeeeeeeenn?!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 23.06.02, 11:07
                                                    a dzis pochmurno i chlodniej, ale moze to dobrze, bo przynajmniej za oknami nie
                                                    bede miala takich rykow jak wczoraj. na wrzosowisku cisza, moje biedne uszy
                                                    moga odpoczac.
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:29
                                                    pniedzialek buuuuu (((((((((((((
                                                    witajcie!
                                                  • Gość: Ronja Re: hej! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 08:37
                                                    Ale jeszcze tylko 5 dni i urlopik!!!!:)
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:39
                                                    buuuuuuuuu((( 5 dni i kolejny pracujacy weekend (((((
                                                    a urlopik diabli wiedza kiedy w koncu((((((((
                                                  • laelia Re: hej! 24.06.02, 08:52
                                                    uuuuuuuuuuuu, praca jest beeeeeeee
                                                    ale już za 7 godzin fru do domku
                                                    cześć dziewuszki :)))))
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:52
                                                    czesc Laelka !
                                                    buuuuuuuuuu, poniedzialek((((((((((
                                                  • saqqara a buuuuuuu 24.06.02, 09:00
                                                    jak ja nienawidze poniedzialku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    kto wymyslil ten dzien????????
                                                    dzien dobry!
                                                    i prosze nie mowic o urlopach! ja tez chce!!! a nie mam!!!!
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:04
                                                    chyba sie trzeba znieczulic!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:07
                                                    Dobra, czy ktoś mówił o jakimś urlopie?:) To były słowa jakiejś gościówy, która
                                                    siedziała przede mną dzisiaj w tramwaju, ze pięć dni i urlopik...
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:09
                                                    kto wpuscil tramwaj na wrzosowisko?!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:10
                                                    Oooups!
                                                    Wynocha stąd, swintuchu!
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:11
                                                    a kysz, a kysz! gdzie jest Tygrys, moze pazury by pokazal?
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:25
                                                    Co się nie pokazuje!:(
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:29
                                                    aha pilnuje Aroski na innym watku:)
                                                  • Gość: Aroska Re: a buuuuuuu IP: 195.116.92.* 24.06.02, 09:37
                                                    Cześć Dziewczyny:)))))))))...Aroska na szczęście sama się pilnuje:))))))...a
                                                    Tygrysek faktycznie gdzieś zniknął...:(((((((
                                                    ...dołączam się do "nielubienia poniedziałków"...:))))
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:41
                                                    ..Tygrysek już wystawia pazurki!!:))),...dla was!!:))
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:43
                                                    witajcie. dobrzeze jestescie bo ja musze znikac na razie razem z tym tramwajem
                                                    co tu sie przyplatal, dzyn, dzyn, odjezdzamy!:)
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:06
                                                    ..kurde,...jak ja przyszłem to ty zaś idziesz!,..:((((
                                                    ..szlag mnie trafi zaraz!!!:)
                                                    ..a gdzie reszta???
                                                  • Gość: Aroska Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 195.116.92.* 24.06.02, 10:36
                                                    ...ja jestem:)))))))))))
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:50
                                                    a ja zagladam jak moge, a kuku!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 10:52
                                                    A ja byłam na koncercie Kukiza w sobotę!!! I Lubelskiej Federacji Bardów!!!!
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:59
                                                    buuuuuuuuuuu((( a ja w pracy bylam buuuuuuuuu(((
                                                    ide na dyzur buuuuuuuuuuuu(((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:12
                                                    kurde,...dopiero teraz mogłem wejść !!!
                                                    ..Aroska jak jesteś to bierz kocyk prowiant i reszte dziewczyn i idziemy na
                                                    piknik!!!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:19
                                                    nie moge sie dzisiaj prawie wogole dostac na wrzosowisko, kto mi ciagle siada
                                                    na kablach co? ;)
                                                    przywitam sie, buzki dla wszystkich:))