tygrysek_ 20.06.02, 09:03 ...czekanie aż sie tamten otworzy!!!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:06 No to zwyczajowo dżamp na otwarcie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08 to dobrze!!:))) ...reszta zaraz sie przyłaczy!:) ..ale mam propozycję: w związku ze znaczną długościa naszych watków i tym że jest to juz 16 część proponuję aby kazdy mógł sie tutaj wpisać tylko 3 x na dzień!:))))))) ...po wyczerpaniu limitu musiałby czekac do dnia następnego!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10 Tygrys, udaru dostałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10 mam sie ograniczac? hm... nie lubie..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:20 na Tygrysa warczysz!!??? nie radze!!:)))))))) ..he he ...: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:22 Czy już mu powiedziałyście żeby się ugryzł w swój tyłek, który wczoraj wśród figur podziwiałyśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:25 jeszcze nie, ale zaraz to zrobie, tylko skoncze warczec:)) wrrrrr...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 20.06.02, 09:26 ...i nie tylko tyłek...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:27 taaaaa, ciekawe jak chce od nas wyegzekwować takie samoograniczanie się? Ale sam możesz się nie odzywać, uszanujemy Twoją decyzję :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:35 Niech chłopak nie traci szansy na dzieci w przyszłosći!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:38 zawsze moge adoptowac!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:44 A, skoro lubisz takie pieszczoty, to...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:53 ..to,.....co????????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:56 hm... no cóż... ja mam dobre serce i zbyt delikatna na to jestem, by robić komuś krzywdę we wrażliwe miejsce, ale... mogę się zająć nawoływaniem twardzieli, jak chcesz...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 10:01 ...masz rację Ronja:))))))))....szkoda mi tych małych Tygryseczków...:))))))... ...daruję mu...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 09:58 ..zapytam cie apropos tych "pieszczot".... ..jako stara metalówa pewnie slyszałaś kawałek Alice'a Cooprea "Bed of Nails"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:00 e,e, ja nie jestem stara metalówą, ja jestem siostrą wielbiciela metalu, a to różnica, słucham tej muzyki często, ale nie wiem, jak sie nazywa i kto śpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:05 buuuuuuuuuuuuuuuuu....a ja myślałem......: (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:06 ...co myślałeś???????...to do Ronji?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:08 tak....bo myślałem że jest starą metalówą..:((( buuuuuuuuuuuuuuuu... ..a w ogóle to nie rozumiem...najpierw mnie rozbieracie...potem chcecie skopać.. ...co z was za kobiety?????....chyba jakies okrutne babole!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:11 Nie przejmuj się tajger, ja jestem taka ni w pięć ni w dziewięć, drugi brat słucha punkrocka, też mi się podobało:) Tygrysku, kobieta zmienną jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:12 czesc wszystkim! alez Was trudno znalezc przez ten upal, wszyscy sie pochowali w cieniu i tylko zeby blyszcza w usmiechach albo powarkiwaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:17 jedyna Ania cały czas niezmienną jest!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:18 dlatego ze Cie nie chce skopac Tygrysiu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:29 dlatego też,...ale przede wszystkim że jesteś niezmienna!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:32 hmmm, moze tego na forum nie widac, ale jak kazda kobita humorzasta jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:34 co innego humorki a co innego zmienność!!!:)) ...humori sie kobietom wybacza...zmienności babolom nie!!!!!:)))) ...hasło dzisiejszego dnia brzmi: BABOLE NA KSIĘŻYC!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:36 Zastanówmy sie nad kwestią: czy Ty TYgrysku, masz na mysli którąś z mieszkanek wrzosowiska?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:40 i co bys robil gdybysmy na ksiezycu byly a Ty i inni Panowie sami na ziemi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:42 ależ skąd!!!:)))))) ,...mówie ogólnie o babolach!!!:)) ..a babol wie że jest babolem ,..nie trza mu tego mówić!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka!!!!!..... 20.06.02, 10:46 ..nie miałem Was na myśli tylko babole!!!!:)) ..takie prawdziwe i straszne!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:46 znow sie Kocisko wykreca ogonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:47 Jejku, a ja już się przestarszyłam, ze mnie na księżyc z ukochanego wrzosowiska wyślą. A na księżycu trawy nie ma i gdzie bym konia pasła???? Buuuuuuuuuu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronka..... 20.06.02, 10:52 ...no coś Ty!!!! Was na ksieżyc??? NEVER!!!!!!!!!!:)) ..chyba że staniecie sie babolami ,...czego wam nie życzę!!!!:))) ...buuuuu...nie jestem kociskiem!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:53 spoko Ronja juz Tygrys wszystko wyjasnil, chi, chi ,chi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:57 Tygrys nie bucz, Kocurku Ty nasz najmilejszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:00 a mi się chce uciec z miasta, może być księżyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:04 a ja musze sie na razie wylaczyc, buuuuu (((( pokadzcie troche Tygryskowi, bo nam Kot posmutnial, az Mu paski zbladly na rudym futerku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09 Ania, a jak tam na Białostocczyźnie? Pewnie zielono, cieniście, chłodnawo, wilgotno... mrr, jak ja ostatnio lubię te słowa...:) Tygrysku, czy my kobiety zgromadzone wokół Ciebie i mruczące z zadowoloenia gdy tylko się pojawisz, musimy Ci jeszcze kadzić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09 buuuuuuuuuuuuuuuuu.....Ainia nie idź!!!!!:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:23 ..wystarczy że jesteście!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:37 Tygrysek od czasu do czasu bede zagladac jak bede mogla. Ronja na polach i w lasach pewnie tak, siano pachnie, ziemia, woda, ale upal jest wsciekly i u nas. rano mialam na termometrze 41 stopni! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:48 co tu sie dzieje? dlaczego Tygrys buczy???!!!:)) zrobilyscie mu kuku? nieladnie, nieladnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:53 my? alez skad ! to byly tylko takie przekomarzania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:56 Ale fakt, jak Tygrysy buczą jak syreny okrętowe zamiast ryczeć jak dzikie zwierzęta, to już jest bardzo źle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 11:59 ...moze troszkę mi smutno że Anka idzie ale nie bucze!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:25 No co Ty! Bucz! To się w ciufcie pobawimy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:30 ja moge dosypywac koksu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:34 Ja moge ciągnąć za chwościk od gwizdka i buczenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:39 niektorzy na chwosciki inaczej mowia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:40 Dobra, za kutasika będe ciagnęła - Saqqara, jak Ty lubisz rzecz po imieniu nazywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:47 A Tygrys sie na to zgodzil??? teraz rozumiem te syrene w jego wykonaniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:49 ..tylko żebyś mi go nie wyrwała Ronka!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:03 Ja chce tylko ciągnąć w celu wydania dźwięku przez parowóz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:09 co za barbarzynskie zabawy!!!!:)) moge tez pociagnac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:17 To ja koksu przez ten czas dorzucę:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:28 Ty go wczesniej umeczylas, wiec juz nie ma sily:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 13:44 ..może zostawicie sobie cos na potem!!??:))) ,..bo go zamęczycie na amen!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej ! 20.06.02, 13:47 zaraz zaczne buczec!!! dlaczego te chwosciki sa takie nietrwale???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 14:18 są trwałe Saqqaruś!!!!:))),...tylko jak sie je tak ciągle ciągnie to sie męczą! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 14:19 Popatrz, popatrz, jaki ten nasz Tygrysek w tematyce kolejowej obeznany:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:26 kurde ja tez chce sie pobawic a nie ciagle znikac i znikac jak sie Towarzystwo rozkreca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:27 Na razie zabawka jest zmęczona, ale myslę ze jutro bedzie wypoczęta:)))) Szkoda ze ni emożesz częsciej tu bywać:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:28 moze wymienimy bateryjki???;)) na duracelach pojedzie dluzej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29 ...no ładnie...Tygrysek tak się rozkręcił...że jutro na urlopie:)))) pewnie będzie szlał... ...już popołudnie, a deszczyku ani ani...:((((((((....idę już do domku...pod lodowaty prysznic:)))))))...pa pa... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29 ...oczywiście miało być: szalał...:)))))))) to pa... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:32 Cześć, Aroska! Do jutra! A to się swintuch nawet z nami nie pożegnał...:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:36 i nie powiedzial ze Go jutro nie bedzie((( pa Aroska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 07:52 I chłodne pifffffffo...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:11 Ja proponuję wespół wzespół zawziąść się i przeciągnąć dęba nad brzeg jeziora. Dzisiaj muszę mieć wodę dookoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:14 Ale, Laelka, jezioro jest tuż obok, ciuchy w dziupli, co by wiatr ich nie zwiał, idę się kapać... Łaa, ta woda jest chłodniejsza niz myślałam, teraz albo szybko się zanurzę i popłynę na środek jeziora albo potrzeba mi kogoś do ochlapania się wzespół! Laelka już jesteś mokra!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:29 Jeeeeeeej jak przyjemnie, na jeziorze pływa sobie drewniana platforma, jakby nam się znudziło chlapanie można się poopalać. I mam piłkę dmuchaną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:33 I pomyśleć, ze zasadniczo to mnie nudzi takie naprzemienne kąpanie się, wysychanie, leżenie na kocu i tak apiać. Ale dziś mogę tak w nieskończoność... Dopóki się nie upije tym piwem, bo pod wpływem robię sie w wodzie strasznie ostrozna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:37 ja nie plywam, fryz mnie sie zniszczy;))poleze na brzegu i porobie za foke;)) dziendoberek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:47 a ja w taki upał wolę zimne białe winko z lodem, aach. I na wodzie sobie poleżeć :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:50 dychasz jeszcze??? podrzucic troche chlodnego powietrza z klimatyzatora?:)) to przesylam do Ciebie specjalna chlodna chmurke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Ale przy brzegu się, foka, mozesz popluskać, nie? 21.06.02, 08:51 puste butelki grzecznie do skrzynki, co byśmy nie zrobiły takiej obory jak na którejś tam imprezie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara moge sie popluskac 21.06.02, 09:01 chociaz nieplywajaca foka jestem;)) ja nie smiecilam!! tylko wyrzucalam w krzaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: moge sie popluskac 21.06.02, 09:28 No, na naszym wrzosowisku???? Bo ułanów zawezwę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 09:53 Mogłybysmy kwiatów polnych nazbierać, wianki upleść, zgodnie z tradycją ogniska nad woda rozpalić i popląsać wokół nich, porzucać tymi wieńcami do wody, w nadziei, że "przejdzie ułan młody, nieprzeciętnej wręcz urody i wyciągnie wianek z wody"...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:03 czesc Dziewuszki!!! a kwiatu paproci poszukamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:05 Mhmmmmm... koniecznie - i to wespół, by nam wszystkim w najkrótszą noc oświetlił swym blaskiem zapatrzone gęby... I żeby marzenia się nam wtedy spełniły... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:10 to co robimy nocke swietojanska przy kompach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:11 Ale nocke-nocke czy teraz sie pobawimy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 195.116.92.* 21.06.02, 10:17 Cześć Dziewczyny!!!!!!!!:)))))))...Nocka Świętojańska...brzmi zachęcająco:))))...ale na razie mam trochę pracki:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:18 prawdziwa z niedzieli na poniedzialek, schowamy sie w pracy pod biurkami i jak wszyscy pojda zaczniemy szalec:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:25 Ech... moze zwołam znajomych na prawdziwe ognisko z puszczaniem wianków, takie w jakich co rok w moim klubie jeździeckim uczestniczyłam... Ze skokami przez ogień, przyśpiewkami, świtem wstającym nad ujeżdżalnią... To jak, robimy nockę świętojańską?:) Przecież wcale nie jest jasno, nie świeci słońce, jest ciepła czerwcowa noc, księżyc w pełni wychyla się zza gałęzi dębu, a nasze cienie długimi smugami kłada sie po plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:29 robaczki swietojasnie zapalily latarenki, a w gaszczu paproci cos blyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:32 Uwielbiam robaczki świętojańskie, zawsze jak na początku lipca ruszam na ukochane Roztocze to mnie noca w lesie witają... A ja staram sie nie pamiętać, ze kiedyś wymyśliłam sobie grupę ludzi , a moze nie ludzi... w szarcyh habitach z kapturami skrywającymi twarze w cieniu, którzy w dłoniach złożonych właśnie małe latarenki trzymają... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:33 Ronja nie strasz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:36 Nie chciałam! Ja się sama tak nakręcam swoja porąbaną wyobraźnią. Np. u nas w stodole w klubie jeździeckim światło zapalało się po przejsciu przez całą stodołę na drugiej ścianie. Zawsze zastanawiałam się, co bym zrobiła, gdybym zamiast na kontakt trafiła na czyjąś twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:39 jakby to byl przystojny dzokej to pewnie staloby sie, stalo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:43 Anka, nasz klub leżał pod lasem, a w nocy wachty miało się często samej!!! Dookoła żywej duszy nie powinno być, a Ty konie przecież musisz nakarmic! Zajoba ze strachu dostawałam - każde skrzypnięcie czegokolwiek stawiało mnie na równe nogi! A jedna z dziewczyn opowiadała, że po takij samotnej nocce rano znalazła pod drzwiami na sniegu ślady butów. A my tam bez żadnych zamków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:45 i bez spluw? a konie przynajmniej mialyscie takie ze kopaly w razie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:48 Kopały, cholera jasna, swoich...:) Ale tyle dobrego ze ludzie którzy nie jezdzą konno, to sie ich boją:))) Tak po latach ten lęk dodaje tylko kolejnego pieprzyku tej przygodzie z końmi:)))) Gwiazda spadła, widziałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:49 widzialam, zdazylas z zyczeniem?! a jak Ciebie kopaly to oddawalas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:51 Mnie ze dwa razy sie zdarzyło, że koń mnie kopnął - jestem szybsza:) Potrafię odskoczyć w bezpieczne miejsce:))) Najczęstsza karą dla koni jest krzyknięcie - konie lubią cichy głos, więc krzyk je boli... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:53 boja sie tego bardziej niz bata? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:56 Na pewno nie:) Tylko nie każdy chce zawsze bata używać:) Czy kwiat paproci spełniał marzenia czy co innego robił bo nie pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 11:01 spelnial! macie pozdrowienia od Tygrysa! siedzi nad jeziorem i sie opala! alez Mu zazdroszcze!!! a ja znikam. na razie! i na wszelki wypadek milego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: laelia Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 212.244.106.* 21.06.02, 11:01 Księżyc cudowny odbija się w jeziorze, świetliki latają jak maleńkie gwiazdki, a ja rozwieszam kolorowe chińskie lampiony i kadzie z winem otwieram, girlandy kwiecia zawieszam na dębie i małe elfy przywiodłam, które słodkim skrzypiec i fletów graniem do tańca nas powiodą. Bose stopy prawie frunął nad soczystą trawą połyskującą srebrnymi kroplami rosy a lejkki wiaterek rozwiewa włosy i zwiewne białe sukienki. Chodźcie zatańczyć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:05 Trzy butelki po Żywcu leżą w skrzynce, ja tańczyć mogę:))) Ziemia tak zawirowała jak się podniosłam z piachu... I wiruje nadal, gdy się kręcę wyciągnąwszy ręce w bok... Wszystkie gwaizdy, roztoczańskie świetliki i kwiaty paproci zlały się w swietliste smugi krążace wokół mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:09 a ja sobie leze i sie leniuje:)) Panie wybacza, ale moje odzienie nie nadaje sie do swawolenia na trawie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 21.06.02, 11:13 a nie zrobilo na Was wrazenia to co o Tygrysie napisalam?:))) papa!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: hej! 21.06.02, 11:27 Zrobiło, k... i to wielkie. Ale udajemy ze my jesteśmy ponad to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:35 i co tu tak cicho?! konie pasiecie czy co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: hej! 21.06.02, 14:54 Towarzystwo rozlazło się po wątkach:) A ogniska sie palą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hej! 21.06.02, 14:56 ja sie nie rozlaze:)) ogniska sa, ale kielbasek nie ma:(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:58 a ja znikac musze i to do 18.00 ((( pa Dziewczyny! do poniedzialku!!! szampanskiego weekendu i takiejz nocy swietojanskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: hej! IP: 195.116.92.* 21.06.02, 15:14 Nawzajem Aneczko i wszystkim również superanckiego weekendu i Tej Nocki... Buziaczki!!...do poniedziałku...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hej! 21.06.02, 15:17 milego weekendziku, ladnej pogody, wypoczynku:)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 18:05 a ja tu jutro i pojutrze zajrze jak bede mogla i kurcze zapomnialam napisac ze Aroske Tygrysek kazal Aroske ucalowac!((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 22.06.02, 12:03 sobota. slonce swieci,jest chlodniej, siano pachnie,ptaszki spiewaja. dlaczego ja w pracy musze siedziec w taki dzieeeeeeeeenn?!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 23.06.02, 11:07 a dzis pochmurno i chlodniej, ale moze to dobrze, bo przynajmniej za oknami nie bede miala takich rykow jak wczoraj. na wrzosowisku cisza, moje biedne uszy moga odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: hej! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 08:37 Ale jeszcze tylko 5 dni i urlopik!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:39 buuuuuuuuu((( 5 dni i kolejny pracujacy weekend ((((( a urlopik diabli wiedza kiedy w koncu(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: hej! 24.06.02, 08:52 uuuuuuuuuuuu, praca jest beeeeeeee ale już za 7 godzin fru do domku cześć dziewuszki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:52 czesc Laelka ! buuuuuuuuuu, poniedzialek(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a buuuuuuu 24.06.02, 09:00 jak ja nienawidze poniedzialku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto wymyslil ten dzien???????? dzien dobry! i prosze nie mowic o urlopach! ja tez chce!!! a nie mam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:07 Dobra, czy ktoś mówił o jakimś urlopie?:) To były słowa jakiejś gościówy, która siedziała przede mną dzisiaj w tramwaju, ze pięć dni i urlopik... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:10 Oooups! Wynocha stąd, swintuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:11 a kysz, a kysz! gdzie jest Tygrys, moze pazury by pokazal? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:25 Co się nie pokazuje!:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: a buuuuuuu IP: 195.116.92.* 24.06.02, 09:37 Cześć Dziewczyny:)))))))))...Aroska na szczęście sama się pilnuje:))))))...a Tygrysek faktycznie gdzieś zniknął...:((((((( ...dołączam się do "nielubienia poniedziałków"...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:41 ..Tygrysek już wystawia pazurki!!:))),...dla was!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:43 witajcie. dobrzeze jestescie bo ja musze znikac na razie razem z tym tramwajem co tu sie przyplatal, dzyn, dzyn, odjezdzamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:06 ..kurde,...jak ja przyszłem to ty zaś idziesz!,..:(((( ..szlag mnie trafi zaraz!!!:) ..a gdzie reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 195.116.92.* 24.06.02, 10:36 ...ja jestem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:50 a ja zagladam jak moge, a kuku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 10:52 A ja byłam na koncercie Kukiza w sobotę!!! I Lubelskiej Federacji Bardów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:59 buuuuuuuuuuu((( a ja w pracy bylam buuuuuuuuu((( ide na dyzur buuuuuuuuuuuu((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:12 kurde,...dopiero teraz mogłem wejść !!! ..Aroska jak jesteś to bierz kocyk prowiant i reszte dziewczyn i idziemy na piknik!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:19 nie moge sie dzisiaj prawie wogole dostac na wrzosowisko, kto mi ciagle siada na kablach co? ;) przywitam sie, buzki dla wszystkich:))