Dodaj do ulubionych

heath............(you know 16)

20.06.02, 09:03
...czekanie aż sie tamten otworzy!!!!!;))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:04
      czesc, jestem juz:))
      • ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:06
        No to zwyczajowo dżamp na otwarcie?:)
        • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08
          i ja jestem :)
      • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:08
        to dobrze!!:)))
        ...reszta zaraz sie przyłaczy!:)

..ale mam propozycję: w związku ze znaczną długościa naszych watków i tym że
        jest to juz 16 część proponuję aby kazdy mógł sie tutaj wpisać tylko 3 x na
        dzień!:)))))))
        ...po wyczerpaniu limitu musiałby czekac do dnia następnego!!:))))
        • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10
          Tygrys, udaru dostałeś? :)
          • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:10
            mam sie ograniczac? hm... nie lubie..:((
            • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:13
              he he....: ))
              • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:17
                wrrrrr... :)))
                • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:20
                  na Tygrysa warczysz!!??? nie radze!!:))))))))
                  ..he he ...: )))
              • ronja Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:22
                Czy już mu powiedziałyście żeby się ugryzł w swój tyłek, który wczoraj wśród
                figur podziwiałyśmy:)
                • saqqara Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:25
                  jeszcze nie, ale zaraz to zrobie, tylko skoncze warczec:))
                  wrrrrr...:)))
                • Gość: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 20.06.02, 09:26
                  ...i nie tylko tyłek...:))))))))))
                • laelia Re: heath............(you know 16) 20.06.02, 09:27
                  taaaaa, ciekawe jak chce od nas wyegzekwować takie samoograniczanie się?
                  Ale sam możesz się nie odzywać, uszanujemy Twoją
                  decyzję :))))))
                  • ronja Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:35
                    Niech chłopak nie traci szansy na dzieci w przyszłosći!:)))
                    • tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:38
                      zawsze moge adoptowac!!!:))))))
                      • ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:44
                        A, skoro lubisz takie pieszczoty, to...:)))
                        • tygrysek_ Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:53
                          ..to,.....co????????:))
                          • ronja Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 09:56
                            hm... no cóż... ja mam dobre serce i zbyt delikatna na to jestem, by robić
                            komuś krzywdę we wrażliwe miejsce, ale... mogę się zająć nawoływaniem
                            twardzieli, jak chcesz...:))))))))))
                            • aroska Re: Aroska!!! Co Ty mu chcesz jeszcze skopać???;) 20.06.02, 10:01
                              ...masz rację Ronja:))))))))....szkoda mi tych małych Tygryseczków...:))))))...
                              ...daruję mu...:))))))))))
                          • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 09:58
                            ..zapytam cie apropos tych "pieszczot"....
                            ..jako stara metalówa pewnie slyszałaś kawałek Alice'a Cooprea "Bed of Nails"?:)
                            • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:00
                              e,e, ja nie jestem stara metalówą, ja jestem siostrą wielbiciela metalu, a to
                              różnica, słucham tej muzyki często, ale nie wiem, jak sie nazywa i kto śpiewa:)
                              • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:05
                                buuuuuuuuuuuuuuuuu....a ja myślałem......: ((((((((
                                • aroska Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:06
                                  ...co myślałeś???????...to do Ronji??????
                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:08
                                    tak....bo myślałem że jest starą metalówą..:((( buuuuuuuuuuuuuuuu...

..a w ogóle to nie rozumiem...najpierw mnie rozbieracie...potem chcecie skopać..
                                    ...co z was za kobiety?????....chyba jakies okrutne babole!!!!:)))
                                    • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:11
                                      Nie przejmuj się tajger, ja jestem taka ni w pięć ni w dziewięć, drugi brat
                                      słucha punkrocka, też mi się podobało:)

Tygrysku, kobieta zmienną jest:)
                                    • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:12
                                      czesc wszystkim! alez Was trudno znalezc przez ten upal, wszyscy sie pochowali
                                      w cieniu i tylko zeby blyszcza w usmiechach albo powarkiwaniach:)
                                      • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:17
                                        jedyna Ania cały czas niezmienną jest!!!!!:)))
                                        • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:18
                                          dlatego ze Cie nie chce skopac Tygrysiu?:)
                                          • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:29
                                            dlatego też,...ale przede wszystkim że jesteś niezmienna!!!:)))
                                            • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:32
                                              hmmm, moze tego na forum nie widac, ale jak kazda kobita humorzasta jestem:)
                                              • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:34
                                                co innego humorki a co innego zmienność!!!:))
                                                ...humori sie kobietom wybacza...zmienności babolom nie!!!!!:))))

...hasło dzisiejszego dnia brzmi: BABOLE NA KSIĘŻYC!!!!!!:))
                                                • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:36
                                                  Zastanówmy sie nad kwestią: czy Ty TYgrysku, masz na mysli którąś z mieszkanek
                                                  wrzosowiska?:)
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:40
                                                    i co bys robil gdybysmy na ksiezycu byly a Ty i inni Panowie sami na ziemi?:)
                                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:42
                                                    ależ skąd!!!:)))))) ,...mówie ogólnie o babolach!!!:))
                                                    ..a babol wie że jest babolem ,..nie trza mu tego mówić!!!:))))
                                                  • tygrysek_ Re: Anka!!!!!..... 20.06.02, 10:46
                                                    ..nie miałem Was na myśli tylko babole!!!!:))
                                                    ..takie prawdziwe i straszne!!:)))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:46
                                                    znow sie Kocisko wykreca ogonem:)
                                                  • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:47
                                                    Jejku, a ja już się przestarszyłam, ze mnie na księżyc z ukochanego wrzosowiska
                                                    wyślą. A na księżycu trawy nie ma i gdzie bym konia pasła???? Buuuuuuuuuu...:(
                                                  • tygrysek_ Re: Ronka..... 20.06.02, 10:52
                                                    ...no coś Ty!!!! Was na ksieżyc??? NEVER!!!!!!!!!!:))
                                                    ..chyba że staniecie sie babolami ,...czego wam nie życzę!!!!:)))

...buuuuu...nie jestem kociskiem!!:))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:53
                                                    spoko Ronja juz Tygrys wszystko wyjasnil, chi, chi ,chi:)))
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 10:57
                                                    Tygrys nie bucz, Kocurku Ty nasz najmilejszy:)))
                                                  • laelia Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:00
                                                    a mi się chce uciec z miasta, może być księżyc :)
                                                  • anka1 Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:04
                                                    a ja musze sie na razie wylaczyc, buuuuu (((( pokadzcie troche Tygryskowi, bo
                                                    nam Kot posmutnial, az Mu paski zbladly na rudym futerku:)
                                                  • ronja Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09
                                                    Ania, a jak tam na Białostocczyźnie? Pewnie zielono, cieniście, chłodnawo,
                                                    wilgotno... mrr, jak ja ostatnio lubię te słowa...:)

Tygrysku, czy my kobiety zgromadzone wokół Ciebie i mruczące z zadowoloenia gdy
                                                    tylko się pojawisz, musimy Ci jeszcze kadzić?:)
                                                  • tygrysek_ Re: jeszcze o jedno Ronka..... 20.06.02, 11:09
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuu.....Ainia nie idź!!!!!:((((((
                                                  • tygrysek_ Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:23
                                                    ..wystarczy że jesteście!!!:))))
                                                  • anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:37
                                                    Tygrysek od czasu do czasu bede zagladac jak bede mogla.
                                                    Ronja na polach i w lasach pewnie tak, siano pachnie, ziemia, woda, ale upal
                                                    jest wsciekly i u nas. rano mialam na termometrze 41 stopni!
                                                  • saqqara Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:48
                                                    co tu sie dzieje? dlaczego Tygrys buczy???!!!:))
                                                    zrobilyscie mu kuku? nieladnie, nieladnie;)))
                                                  • anka1 Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:53
                                                    my? alez skad ! to byly tylko takie przekomarzania:)))
                                                  • ronja Re: nie musicie Ronka..... 20.06.02, 11:56
                                                    Ale fakt, jak Tygrysy buczą jak syreny okrętowe zamiast ryczeć jak dzikie
                                                    zwierzęta, to już jest bardzo źle...;)
                                                  • tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 11:59
                                                    ...moze troszkę mi smutno że Anka idzie ale nie bucze!!!!:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:25
                                                    No co Ty! Bucz! To się w ciufcie pobawimy:)))))
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:30
                                                    ja moge dosypywac koksu:)))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:34
                                                    Ja moge ciągnąć za chwościk od gwizdka i buczenia...:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:39
                                                    niektorzy na chwosciki inaczej mowia:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:40
                                                    Dobra, za kutasika będe ciagnęła - Saqqara, jak Ty lubisz rzecz po imieniu
                                                    nazywać:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:47
                                                    A Tygrys sie na to zgodzil???
                                                    teraz rozumiem te syrene w jego wykonaniu:))))
                                                  • tygrysek_ Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 12:49
                                                    ..tylko żebyś mi go nie wyrwała Ronka!!!!:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:03
                                                    Ja chce tylko ciągnąć w celu wydania dźwięku przez parowóz...:)
                                                  • saqqara Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:09
                                                    co za barbarzynskie zabawy!!!!:))
                                                    moge tez pociagnac?:))
                                                  • ronja Re: wcale nie bucze!!!!!!..... 20.06.02, 13:17
                                                    To ja koksu przez ten czas dorzucę:)
    • ronja Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:21
      Mnie tak nie wył:(
      • saqqara Re: Ale fajnie Ci wyje:) 20.06.02, 13:28
        Ty go wczesniej umeczylas, wiec juz nie ma sily:))
        • tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 13:44
          ..może zostawicie sobie cos na potem!!??:)))
          ,..bo go zamęczycie na amen!!:))
          • ronja Re: ej ! 20.06.02, 13:46
            Koniec zabawy?? Jęk zawoduuuuu...
            • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 13:47
              zaraz zaczne buczec!!! dlaczego te chwosciki sa takie nietrwale???:))
              • tygrysek_ Re: ej ! 20.06.02, 14:18
                są trwałe Saqqaruś!!!!:))),...tylko jak sie je tak ciągle ciągnie to sie męczą!
                • ronja Re: ej ! 20.06.02, 14:19
                  Popatrz, popatrz, jaki ten nasz Tygrysek w tematyce kolejowej obeznany:)
                  • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:06
                    zna sie chlopak na pociagach:)))
                    • Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:26
                      kurde ja tez chce sie pobawic a nie ciagle znikac i znikac jak sie Towarzystwo
                      rozkreca:)))
                      • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:27
                        Na razie zabawka jest zmęczona, ale myslę ze jutro bedzie wypoczęta:))))
                        Szkoda ze ni emożesz częsciej tu bywać:(
                        • saqqara Re: ej ! 20.06.02, 15:28
                          moze wymienimy bateryjki???;)) na duracelach pojedzie dluzej:))
                          • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                            Albo na XXL-ach...?:)
                      • aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                        ...no ładnie...Tygrysek tak się rozkręcił...że jutro na urlopie:)))) pewnie
                        będzie szlał...
                        ...już popołudnie, a deszczyku ani ani...:((((((((....idę już do domku...pod
                        lodowaty prysznic:)))))))...pa pa...
                      • aroska Re: ej ! 20.06.02, 15:29
                        ...oczywiście miało być: szalał...:)))))))) to pa...
                        • ronja Re: ej ! 20.06.02, 15:32
                          Cześć, Aroska! Do jutra!

A to się swintuch nawet z nami nie pożegnał...:(
                          • Gość: anka1 Re: ej ! IP: 212.33.74.* 20.06.02, 15:36
                            i nie powiedzial ze Go jutro nie bedzie((( pa Aroska!!!
    • ronja Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 07:52
      I chłodne pifffffffo...:))))))))))))
      • laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:11
        Ja proponuję wespół wzespół zawziąść się i przeciągnąć dęba nad brzeg jeziora.
        Dzisiaj muszę mieć wodę dookoła :)
        • ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:14
          Ale, Laelka, jezioro jest tuż obok, ciuchy w dziupli, co by wiatr ich nie
          zwiał, idę się kapać...
          Łaa, ta woda jest chłodniejsza niz myślałam, teraz albo szybko się zanurzę i
          popłynę na środek jeziora albo potrzeba mi kogoś do ochlapania się wzespół!
          Laelka już jesteś mokra!!!:)
          • laelia Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:29
            Jeeeeeeej jak przyjemnie, na jeziorze pływa sobie drewniana platforma, jakby
            nam się znudziło chlapanie można się poopalać. I mam piłkę dmuchaną :)))
            • ronja Re: Tygrysa nie ma, ciuchy won!:) 21.06.02, 08:33
              I pomyśleć, ze zasadniczo to mnie nudzi takie naprzemienne kąpanie się,
              wysychanie, leżenie na kocu i tak apiać. Ale dziś mogę tak w nieskończoność...
              Dopóki się nie upije tym piwem, bo pod wpływem robię sie w wodzie strasznie
              ostrozna:)))
              • saqqara plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:37
                ja nie plywam, fryz mnie sie zniszczy;))poleze na brzegu i porobie za foke;))
                dziendoberek:))
                • laelia Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:47
                  a ja w taki upał wolę zimne białe winko z lodem, aach. I na wodzie sobie
                  poleżeć :)))))))
                  • saqqara Re: plywanie??? odpada!!!! 21.06.02, 08:50
                    dychasz jeszcze??? podrzucic troche chlodnego powietrza z klimatyzatora?:))
                    to przesylam do Ciebie specjalna chlodna chmurke:)))
                  • ronja Ale przy brzegu się, foka, mozesz popluskać, nie? 21.06.02, 08:51
                    puste butelki grzecznie do skrzynki, co byśmy nie zrobiły takiej obory jak na
                    którejś tam imprezie...:)
                    • saqqara moge sie popluskac 21.06.02, 09:01
                      chociaz nieplywajaca foka jestem;))

ja nie smiecilam!! tylko wyrzucalam w krzaki:))
                      • ronja Re: moge sie popluskac 21.06.02, 09:28
                        No, na naszym wrzosowisku???? Bo ułanów zawezwę:)))
    • ronja A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 09:53
      Mogłybysmy kwiatów polnych nazbierać, wianki upleść, zgodnie z tradycją ogniska
      nad woda rozpalić i popląsać wokół nich, porzucać tymi wieńcami do wody, w
      nadziei, że "przejdzie ułan młody, nieprzeciętnej wręcz urody i wyciągnie
      wianek z wody"...:)))
      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:03
        czesc Dziewuszki!!! a kwiatu paproci poszukamy?!
        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:05
          Mhmmmmm... koniecznie - i to wespół, by nam wszystkim w najkrótszą noc
          oświetlił swym blaskiem zapatrzone gęby... I żeby marzenia się nam wtedy
          spełniły...
          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:10
            to co robimy nocke swietojanska przy kompach?:)
            • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:11
              Ale nocke-nocke czy teraz sie pobawimy?:)
              • Gość: Aroska Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 195.116.92.* 21.06.02, 10:17
                Cześć Dziewczyny!!!!!!!!:)))))))...Nocka Świętojańska...brzmi
                zachęcająco:))))...ale na razie mam trochę pracki:(((((((((
              • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:18
                prawdziwa z niedzieli na poniedzialek, schowamy sie w pracy pod biurkami i jak
                wszyscy pojda zaczniemy szalec:)
                • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:25
                  Ech... moze zwołam znajomych na prawdziwe ognisko z puszczaniem wianków, takie
                  w jakich co rok w moim klubie jeździeckim uczestniczyłam... Ze skokami przez
                  ogień, przyśpiewkami, świtem wstającym nad ujeżdżalnią...

To jak, robimy nockę świętojańską?:) Przecież wcale nie jest jasno, nie świeci
                  słońce, jest ciepła czerwcowa noc, księżyc w pełni wychyla się zza gałęzi dębu,
                  a nasze cienie długimi smugami kłada sie po plaży...
                  • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:29
                    robaczki swietojasnie zapalily latarenki, a w gaszczu paproci cos blyszczy.
                    • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:32
                      Uwielbiam robaczki świętojańskie, zawsze jak na początku lipca ruszam na
                      ukochane Roztocze to mnie noca w lesie witają...
                      A ja staram sie nie pamiętać, ze kiedyś wymyśliłam sobie grupę ludzi , a moze
                      nie ludzi... w szarcyh habitach z kapturami skrywającymi twarze w cieniu,
                      którzy w dłoniach złożonych właśnie małe latarenki trzymają...
                      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:33
                        Ronja nie strasz!:)
                        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:36
                          Nie chciałam!
                          Ja się sama tak nakręcam swoja porąbaną wyobraźnią.
                          Np. u nas w stodole w klubie jeździeckim światło zapalało się po przejsciu
                          przez całą stodołę na drugiej ścianie. Zawsze zastanawiałam się, co bym
                          zrobiła, gdybym zamiast na kontakt trafiła na czyjąś twarz...
                          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:39
                            jakby to byl przystojny dzokej to pewnie staloby sie, stalo:))))
                            • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:43
                              Anka, nasz klub leżał pod lasem, a w nocy wachty miało się często samej!!!
                              Dookoła żywej duszy nie powinno być, a Ty konie przecież musisz nakarmic!
                              Zajoba ze strachu dostawałam - każde skrzypnięcie czegokolwiek stawiało mnie na
                              równe nogi!
                              A jedna z dziewczyn opowiadała, że po takij samotnej nocce rano znalazła pod
                              drzwiami na sniegu ślady butów. A my tam bez żadnych zamków!!!
                              • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:45
                                i bez spluw? a konie przynajmniej mialyscie takie ze kopaly w razie czego?
                                • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:48
                                  Kopały, cholera jasna, swoich...:) Ale tyle dobrego ze ludzie którzy nie jezdzą
                                  konno, to sie ich boją:)))
                                  Tak po latach ten lęk dodaje tylko kolejnego pieprzyku tej przygodzie z
                                  końmi:))))

Gwiazda spadła, widziałaś?:)
                                  • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:49
                                    widzialam, zdazylas z zyczeniem?!
                                    a jak Ciebie kopaly to oddawalas?:)
                                    • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:51
                                      Mnie ze dwa razy sie zdarzyło, że koń mnie kopnął - jestem szybsza:) Potrafię
                                      odskoczyć w bezpieczne miejsce:))) Najczęstsza karą dla koni jest krzyknięcie -
                                      konie lubią cichy głos, więc krzyk je boli...
                                      • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:53
                                        boja sie tego bardziej niz bata?
                                        • ronja Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 10:56
                                          Na pewno nie:)
                                          Tylko nie każdy chce zawsze bata używać:)

Czy kwiat paproci spełniał marzenia czy co innego robił bo nie pamietam?
                                          • anka1 Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... 21.06.02, 11:01
                                            spelnial!
                                            macie pozdrowienia od Tygrysa! siedzi nad jeziorem i sie opala! alez Mu
                                            zazdroszcze!!!
                                            a ja znikam. na razie! i na wszelki wypadek milego weekendu!
                                      • Gość: laelia Re: A w ogóle to noc świętojańska się zbliża... IP: 212.244.106.* 21.06.02, 11:01
                                        Księżyc cudowny odbija się w jeziorze, świetliki latają jak maleńkie gwiazdki,
                                        a ja rozwieszam kolorowe chińskie lampiony i kadzie z winem otwieram, girlandy
                                        kwiecia zawieszam na dębie i małe elfy przywiodłam, które słodkim skrzypiec i
                                        fletów graniem do tańca nas powiodą. Bose stopy prawie frunął nad soczystą
                                        trawą połyskującą srebrnymi kroplami rosy a lejkki wiaterek rozwiewa włosy i
                                        zwiewne białe sukienki. Chodźcie zatańczyć :))))))))
                                        • ronja Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:05
                                          Trzy butelki po Żywcu leżą w skrzynce, ja tańczyć mogę:)))
                                          Ziemia tak zawirowała jak się podniosłam z piachu...
                                          I wiruje nadal, gdy się kręcę wyciągnąwszy ręce w bok...
                                          Wszystkie gwaizdy, roztoczańskie świetliki i kwiaty paproci zlały się w
                                          swietliste smugi krążace wokół mnie...
                                          • saqqara Re: Te Laelka, skąd te sukienki? Gołe byłyśmy...:))) 21.06.02, 11:09
                                            a ja sobie leze i sie leniuje:))
                                            Panie wybacza, ale moje odzienie nie nadaje sie do swawolenia na trawie;)))
                                            • anka1 hej! 21.06.02, 11:13
                                              • anka1 Re: hej! 21.06.02, 11:13
                                                a nie zrobilo na Was wrazenia to co o Tygrysie napisalam?:)))
                                                papa!!!!:)))
                                                • ronja Re: hej! 21.06.02, 11:27
                                                  Zrobiło, k... i to wielkie. Ale udajemy ze my jesteśmy ponad to:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:35
                                                    i co tu tak cicho?! konie pasiecie czy co?:)
                                                  • ronja Re: hej! 21.06.02, 14:54
                                                    Towarzystwo rozlazło się po wątkach:)
                                                    A ogniska sie palą:)))
                                                  • saqqara Re: hej! 21.06.02, 14:56
                                                    ja sie nie rozlaze:))
                                                    ogniska sa, ale kielbasek nie ma:((
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 14:58
                                                    a ja znikac musze i to do 18.00 ((( pa Dziewczyny! do poniedzialku!!!
                                                    szampanskiego weekendu i takiejz nocy swietojanskiej!!!!
                                                  • ronja Re: hej! 21.06.02, 15:13
                                                    Cześć, Aneczko!:)
                                                    Znalezienia kwiatu paproci:)
                                                  • Gość: Aroska Re: hej! IP: 195.116.92.* 21.06.02, 15:14
                                                    Nawzajem Aneczko i wszystkim również superanckiego weekendu i Tej Nocki...
                                                    Buziaczki!!...do poniedziałku...:))))))))
                                                  • saqqara Re: hej! 21.06.02, 15:17
                                                    milego weekendziku, ladnej pogody, wypoczynku:))
                                                    buzka
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 21.06.02, 18:05
                                                    a ja tu jutro i pojutrze zajrze jak bede mogla i kurcze zapomnialam napisac ze
                                                    Aroske Tygrysek kazal Aroske ucalowac!(((
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 22.06.02, 12:03
                                                    sobota. slonce swieci,jest chlodniej, siano pachnie,ptaszki spiewaja.
                                                    dlaczego ja w pracy musze siedziec w taki dzieeeeeeeeenn?!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: hej! IP: 212.33.74.* 23.06.02, 11:07
                                                    a dzis pochmurno i chlodniej, ale moze to dobrze, bo przynajmniej za oknami nie
                                                    bede miala takich rykow jak wczoraj. na wrzosowisku cisza, moje biedne uszy
                                                    moga odpoczac.
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:29
                                                    pniedzialek buuuuu (((((((((((((
                                                    witajcie!
                                                  • Gość: Ronja Re: hej! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 08:37
                                                    Ale jeszcze tylko 5 dni i urlopik!!!!:)
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:39
                                                    buuuuuuuuu((( 5 dni i kolejny pracujacy weekend (((((
                                                    a urlopik diabli wiedza kiedy w koncu((((((((
                                                  • laelia Re: hej! 24.06.02, 08:52
                                                    uuuuuuuuuuuu, praca jest beeeeeeee
                                                    ale już za 7 godzin fru do domku
                                                    cześć dziewuszki :)))))
                                                  • anka1 Re: hej! 24.06.02, 08:52
                                                    czesc Laelka !
                                                    buuuuuuuuuu, poniedzialek((((((((((
                                                  • saqqara a buuuuuuu 24.06.02, 09:00
                                                    jak ja nienawidze poniedzialku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    kto wymyslil ten dzien????????
                                                    dzien dobry!
                                                    i prosze nie mowic o urlopach! ja tez chce!!! a nie mam!!!!
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:04
                                                    chyba sie trzeba znieczulic!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:07
                                                    Dobra, czy ktoś mówił o jakimś urlopie?:) To były słowa jakiejś gościówy, która
                                                    siedziała przede mną dzisiaj w tramwaju, ze pięć dni i urlopik...
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:09
                                                    kto wpuscil tramwaj na wrzosowisko?!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:10
                                                    Oooups!
                                                    Wynocha stąd, swintuchu!
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:11
                                                    a kysz, a kysz! gdzie jest Tygrys, moze pazury by pokazal?
                                                  • Gość: Ronja Re: a buuuuuuu IP: 212.244.252.* 24.06.02, 09:25
                                                    Co się nie pokazuje!:(
                                                  • anka1 Re: a buuuuuuu 24.06.02, 09:29
                                                    aha pilnuje Aroski na innym watku:)
                                                  • Gość: Aroska Re: a buuuuuuu IP: 195.116.92.* 24.06.02, 09:37
                                                    Cześć Dziewczyny:)))))))))...Aroska na szczęście sama się pilnuje:))))))...a
                                                    Tygrysek faktycznie gdzieś zniknął...:(((((((
                                                    ...dołączam się do "nielubienia poniedziałków"...:))))
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:41
                                                    ..Tygrysek już wystawia pazurki!!:))),...dla was!!:))
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:)0 24.06.02, 09:43
                                                    witajcie. dobrzeze jestescie bo ja musze znikac na razie razem z tym tramwajem
                                                    co tu sie przyplatal, dzyn, dzyn, odjezdzamy!:)
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:06
                                                    ..kurde,...jak ja przyszłem to ty zaś idziesz!,..:((((
                                                    ..szlag mnie trafi zaraz!!!:)
                                                    ..a gdzie reszta???
                                                  • Gość: Aroska Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 195.116.92.* 24.06.02, 10:36
                                                    ...ja jestem:)))))))))))
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:50
                                                    a ja zagladam jak moge, a kuku!:)
                                                  • Gość: Ronja Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 10:52
                                                    A ja byłam na koncercie Kukiza w sobotę!!! I Lubelskiej Federacji Bardów!!!!
                                                  • anka1 Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 10:59
                                                    buuuuuuuuuuu((( a ja w pracy bylam buuuuuuuuu(((
                                                    ide na dyzur buuuuuuuuuuuu(((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:12
                                                    kurde,...dopiero teraz mogłem wejść !!!
                                                    ..Aroska jak jesteś to bierz kocyk prowiant i reszte dziewczyn i idziemy na
                                                    piknik!!!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:19
                                                    nie moge sie dzisiaj prawie wogole dostac na wrzosowisko, kto mi ciagle siada
                                                    na kablach co? ;)
                                                    przywitam sie, buzki dla wszystkich:))
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:36
                                                    mi też coś ciągle nawala ! cholerne poniedziałaki!!!
                                                  • saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 11:59
                                                    poniedzialki sa do tylka i juz!!!
                                                    Pregus, jak zdrowie? ostatnio cos szwankowales?
                                                  • tygrysek_ Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 12:25
                                                    a wiesz Saqqaruś,...cos mnie ostatnio gardło bolało!
                                                    ..to przez te przeiągi w Pekaesie!!:))
                                                    ..ale już jest ok!!:)))
                                                    ..a przez weekend dwa dni byłem nad jeziorem!!:)
                                                    ..i tak sie opaliłem ze aż mnie skóra piecze!!:))))
                                                    ..a co u ciebie???:)
                                                  • saqqara Re: witam moje Kochane dziewczynki!!:) 24.06.02, 12:41
                                                    a gdzies sie tak szwendal tymi pekaesami, co? nad to jeziorko??:)))
                                                    opaliles sie? hehehe, tak to jest jak sie futro na sloncu sciaga:))

u mnie wzgledny spokoj, jesli mozna to nazwac spokojem:))
    • ronja Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 12:26
      Słuchajcie nie moge przeczytać poprzednich postów a i ten nie wiem czy wyslę -
      wyleciałam dziś z gazety już kilkadziesiat razy. Zaraz szlag mnie trafi!!!!!!
      • saqqara Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 12:42
        gw dzis wywala to fakt, moze tez sie buntuje ze to poniedzialek?
        • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 13:08
          ..nieeee!!:))) to od jeżdzenia do Krakowa!!!:))
          ..jezioro mam niedaleko od domu!!:)))

..kurde mnie też dzisiaj raz wpuszcza, raz nie...:(((
          • Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 13:28
            a mnie wpuszcza normalnie tfu! odpukac!
            • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 24.06.02, 13:55
              to Ty sie masz dobrze!!!:)))
              • Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 13:56
                w pooooooooniedzialeeeeeeeeeek?:) yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!:)))
                • Gość: Ronja Re: heath............(you know 16) IP: 212.244.252.* 24.06.02, 14:09
                  I znów udało mi się wejść:)))) Hurej!
                  • Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 14:12
                    cos mi sie zdaje, ze awaria na laczach przelazla sobie ze mnie do WAs((((
                    • Gość: anka1 Re: heath............(you know 16) IP: 212.33.74.* 24.06.02, 15:48
                      niech sobie idzie na suche lasy, bo nie mam z kim pogadac na wrzosowisku(((
                      • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 07:29
                        cześc panienki!!:)))),..myslę że dzoisiaj będzie lepiej z łączami!!:))
                        • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:16
                          czesc Kocie! tez mam taka nadzieje!
                          • saqqara Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:28
                            dziendoberek!!!
                            a ja mam dobry humor, nie ma szefa, moge sie leniowac na calego:))))
                            aha, i lacza mi jeszcze ! dzialaja!
                          • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:28
                            ...musi być lepiej Ania!!! bo inaczej rozpierdole wszystko w mak!!!
                            ..rozpieprze wszystko!!! zdemoluje całe forum i tą popieprzoną GW!!!
                            • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:33
                              Tygrysek spokojnie, bo jak rozp... to nie bedziemy mieli gdzie gadac:) to tylko
                              przez net tak Ci poziom adrenaliny skoczyl czy cos jeszcze sie stanelo?
                              • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:38
                                ...a taki jeden mnie tu wkurwia!!!
                                ..nie chce byc niegrzeczny ale jak nie wytrzymam to mu chyba dokopie!!!
                                ..yyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:41
                                  ten ktory Ci Aroske chce poderwac?:)
                                  • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:46
                                    właśnie ten!!!!! kutas jeden!!!!!:)
                                    ...właśnie sie zastanawiam czy mu nie dopierdolić!!!
                                    ...ale chyba szkoda na niego pazurów!:))))
                                    • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:49
                                      zalatw to jakos tak zeby na Arosce zlego wrazenia nie zrobic, a Ty
                                      potrafisz,wierze w Ciebie!
                                    • laelia Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:51
                                      Tygrys, uspokój się, to nie ma sensu
                                      lepiej pobaw się z nami :)
                                      • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:53
                                        witaj Laelka! a niech sie wyladuje troche, bedzie Mu lzej:)
                                      • tygrysek_ Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 08:55
                                        yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeehhhhhhh!!!!!!!!! jak tu sioe uspokoić jak jestem
                                        wściekły jak Tygrys!!!!!:)
                                        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        ...trzymajcie mnie bo go zabije chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • anka1 Re: heath............(you know 16) 25.06.02, 09:02
                                          to sie robi niebezpieczne, Tygrys masz tu troche magnezy, zebys nie tarcil
                                          cennego pierwiastka w stresie i pilke zebys sobie Koreanczykom karne
                                          postrzelal! a ja znikam, bo sie boje!:)
                                          • tygrysek_ Re: Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!,.....Anka zostan!!!! 25.06.02, 09:05
                                            ...bo rozpierdziele to Forum!!!!!!!!!!
                                            ...taaaaaaaak , taaaaaaaaaaaaakkkk!!! rozpieprze , rozpieprze!!!!!!:))
                                            ...tylko twoje drapanie za uszkiem mnie uspokaja!:))))
                                        • Gość: Aroska Re: heath............(you know 16) IP: 195.116.92.* 25.06.02, 09:03
                                          Tygryseczku:))))))))))....

Cześć Dziewczyny!!!!!!!:)))
                                          • tygrysek_ Re: co misiu???????????????? 25.06.02, 09:08
                                            ...mam nie rozpierdalać forum i tego pedzia??????:))
                                            ..yyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! ale jestem zły!!!!!!!!!!!
                                            ...musze coś rozpieprzyć!!!!!!!!!!!!!:)
    • Gość: Ronja Wyrzuciło mnie do tych pór tylko 2 razy:) IP: 212.244.252.* 25.06.02, 09:49
      Nie jest źle:)))

Cześć wszystkim! Wielkie byczonko pod dębem nad brzegiem jeziorka, mrrrrrrrrr?:)
      • tygrysek_ Re: Wyrzuciło mnie do tych pór tylko 2 razy:) 25.06.02, 09:56
        ..nie ma byczenia!!!! jest rozpierdalanie Foruma!!!!!:)
        ..yyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Aroska Tygrysku... IP: 195.116.92.* 25.06.02, 10:05
          ...forum zostaw w spokoju...a jego możesz...tylko, że chyba już wczoraj się
          Ciebie przestraszył...:)))))))))))
          • Gość: anka1 Re: Tygrysku... IP: 212.33.74.* 25.06.02, 10:40
            Aroska Ty Go podrap za uszkiem, bo ja sie boje. dolacze do Ronji i pobyczymy
            sie pod debem:)
            • tygrysek_ Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 10:55
              ..nieco sie uspokoiłem...
              ..ale podrap mnie za uszkiem Arosko!:))
              ..zeby Tygrysek był juz całkiem spokojny!!:))
              • Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 11:07
                ..oki...bardzo chętnie...bo ja też to uwielbiam:)))))))))...
                ...ale jesteś mięciutki i milutki Tygryseczku...:))))))
                • tygrysek_ Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 12:17
                  ....mmmmmmmmmmmmmm...Kochanie! uwielbiam jak to robisz!!:)))))
                  • Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 12:37
                    nie ma to jak Aroski na Tygryski:)))
                  • laelia Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. 25.06.02, 12:38
                    widzę, że tygrys został spacyfikowany :)))
                    • Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 12:41
                      ...nie było trudno:))))...uwierzcie...:))))
                      • Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 12:50
                        Aroska dla Ciebie nie:))))
                        • Gość: anka1 Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 212.33.74.* 25.06.02, 15:35
                          i Aroska z Tygryskiem ,ktory sie juz zupelnie uspokoil, poszli wachac kwiaty,a
                          wrzosowisko opustoszalo i tylko komary brzecza:)
                          • Gość: Aroska Re: eeeehhhhhhhh.....już mi przeszło troche.. IP: 195.116.92.* 25.06.02, 15:40
                            ...nie...niestety nie tak...Tygrysek poszedł sam...ale Aroska za chwilkę do
                            niego dołączy...buziaczki i do jutra!!!
                            • tygrysek_ Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) 26.06.02, 07:39
                              ..te duże i te maleńkie!!!!!:))))
                              czyli: Aroska, Anka, Laelka, Ronja i Saqqarka...!:)))))))))
                              • Gość: Aroska Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) IP: 195.116.92.* 26.06.02, 08:04
                                Cześć Tygryseczku:)))))))))))))))
                                • laelia Re: cześć koooooobietkiiiiiii !!!!! : )))) 26.06.02, 08:12
                                  cześć kotku :)
                                  Aroska, dzień dobry :)
                                  • anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:21
                                    czesc Dziewczyny!!!! wybaczcie te kolejnosc!:)
                                    Tygrysek ktore z nas sa male a ktore duze?:)
                                    • saqqara Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:28
                                      witam wszystkich bardzo serdecznie:))
                                      wlasnie, tez bym to chciala wiedziec.....;))
                                      • anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:31
                                        wlasnie. Sakarka zauwazylas ze cos Panowie na forum klasyfikacje zaczeli? nawet
                                        nasz Pan wrzosowiskowy:) czy to wplyw spisu?:)
                                      • tygrysek_ Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:34
                                        no właśnie nie wiem, bo was jeszcze wszystkich nie widziałem!:)
                                        ..ale po wizycie w Wawie zweryfikuje swje dane i ułoże prawidłowa kolejność!
                                        ..na razie jest ona przypadkowa!!:)))))
                                        ...ale myślę że najwyższa z was jest Aroska...po niej...sadząć po głosie Anka...
                                        ...dalej Laelka ...Saqqarka i Ronja..:))))
                                        ...ciekawe czy to sie zgadza???:))))
                                        • anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:38
                                          chi chi chi, ale fajnie, Tygrysek ma ciekawy sposob klasyfikacji w zaleznosci
                                          od glosu:)
                                          • laelia Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:41
                                            taaaa, to ciekawe :)
                                            • saqqara Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:45
                                              to ja pewnie mam wzrost kurdupla, bo mnie Pregus jeszcze nie slyszal;)))
                                              • tygrysek_ Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:49
                                                ...ale wkrótce cie usłyszy Saqqaruś!!!:)))
                                                ..a Anka to ma głos!!!! jak tuba!!!!:))))))))))
                                                ..mogłaby nim mury kruszyć!!!!:)))))))
                                                • anka1 Re: cześć Mezczyzno !!!!! : )))) 26.06.02, 08:52
                                                  taak i 2 m wzrostu jak bin laden!:))))
    • Gość: Ronja Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 09:03
      Mówisz Tygrysku ze jestem najmniejsza...?;)
      • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:14
        ..nie wiem Ronka, ale tak mi sie kojarzy!!!:))))
        ..a małe jest piekne !!:))))))
      • laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:19
        Ania, nie chciałabyś pojechać na Mazury z forum?
        • Gość: Ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 09:29
          Ale ja się Tygrysku nie przejmuję, zwłaszcza że w dowodzie co innego
          napisali:)))))))))))
          • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:34
            Laelka kiedy bylby ten wyjazd?
            • laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:40
              20,21 lipca, ale trzeba się decydować szybciutko bo lezio rezerwuje pokoje i
              negocjuje ceny
              • saqqara Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:41
                ja mam w dowodzie "wysoki", hehe:))
                • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:46
                  Laelka ile mialabym czasu do namyslu? i czy ewentualna rezygnacja w ostatniej
                  chwili jest mozliwa bo u nas ciagle sa cyrki z przesuwaniem terminu urlopu
                  przez pewna lale.
                  • laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:51
                    szczegóły zna lezio i z nim będziesz się musiała skontaktować
                    leziox@poczta.gazeta.pl, lub gg 2497904, decydować się trzeba szybko, a z
                    wycofaniem może być problem, bo chyba będzie trzeba wpłacić zaliczkę w końcu to
                    Mazury w pełni sezonu :) ale najlepoiej napisz do niego, bo ja nawet nie wiem
                    gdzie w końcu jedziemy :)))
                • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:50
                  ..a ja "niziutki" !!:)))))))
                  • tygrysek_ Re: Annnka musisz jechać!!!!!!! 26.06.02, 09:57
                    ...bo ci oczy wydrapie!!!!!:)))))))
                  • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 09:57
                    a ja srednia, wbrew pozorom glosowym:))
                    Laelka pomysle jeszcze przez dzis, moze nie bedzie za pozno.
                    • Gość: Ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.244.252.* 26.06.02, 10:02
                      Ojejkujejkujeku:(((((((((((((((
                    • laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:04
                      w każdym razie nie zaszkodzi napisać do lezia, poda Ci więcej danych :)
                      • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:07
                        dobra, bede myslec intensywnie.Ronja czy Ty tez jestes zalamana?
                        • ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:24
                          Tak.
                          • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:28
                            czym jesteście załamane ???????????
                            • ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:32
                              Ja wieloma rzeczami, a Ty, Ania?
                              • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:37
                                ale jakimi????,..kurde...
                              • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:38
                                a ja tym ze ten zasr... sasiad kupil mieszkanie ktore do tej pory wynajmowal.
                                wczoraj myslalam ze sie wyprowadza, a dzis sie okazalo ze remont zaczal.
                                buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ((((((((((((((((((
                                • ronja Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:38
                                  Ten od imprez?
                                  • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:42
                                    to zacznij z nim imprezować!!!!!:))))))
                                    • maczolina Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 29.06.02, 14:29
                                      tygrysek_ napisał(a):

> to zacznij z nim imprezować!!!!!:))))))

• laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:43
                                  pomyśl poważnie o tych głuchych telefonach :)
                                  • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:45
                                    ten od imprez. nie zaczne z nim imprezowac bo sorry ,ale rzygam na jego widok.
                                    telefony bylyby niezle, ale nie moge Was przeciez na koszty narazac.
                                    • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:51
                                      Anka,...jak sie uchlejesz w trupa to nie będziesz na jego widok rzygać!!:))
                                      • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 10:53
                                        ale go wtedy moge zabic, a przez takiego sk... nie pojde siedziec!
                                        • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:04
                                          powiesz że wódka go zabiła,...albo rzygami sie udusił!!!!:))))
                                          • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:06
                                            chyba mu jakas flaszke ruskiej podrzuce:)
                                            • tygrysek_ Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:08
                                              albo denaturatu!!!!;)))
                                              • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:45
                                                potraktowanego wybielaczem:))))
                                                • laelia Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:51
                                                  najlepiej metylowy, tylko pamiętaj odcisnąć na butelce jego odciski palców
                                                  • anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) 26.06.02, 12:56
                                                    i szminki chi chi chi:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Cześć, stokrotki i Tygrysy:) IP: 212.33.74.* 26.06.02, 15:46
                                                    kurcze i zostalam sama ze swoja depresja((((
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 07:12
                                                    ..Ania jak tam depresion?????
                                                  • anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:18
                                                    dzien dobry!!!
                                                    troche mniejsza, ale jest. dzis zeby wyjsc z domu maski p/gaz potrzebowalam, bo
                                                    u dziada sciany burza i oddychac nie ma czym(((
                                                  • laelia Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:19
                                                    zabij drania, je Ci zapewnię alibi :)
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:25
                                                    ..a ja ukryje narzedzie zbrodni!!:)))
                                                  • saqqara Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:28
                                                    a ja znajde kogos, na kogo zwalimy wine, lista dluga, bedzie w czym wybierac:)
                                                    dzien dobry:))
                                                  • anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:32
                                                    dlaczego nie mieszkacie w bialym buuuuuuuuuuuuu((( przeniescie sie do mnie
                                                    please!!!!
                                                  • laelia Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:40
                                                    jedż z nami na Mazury, wszystko obgadamy :)))
                                                  • anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:42
                                                    Laelka nie wiem czy cos z tego wyjazdu w moim wykonaniu wyjdzie ((((
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 08:56
                                                    Anka !!!!!! ani nie wkurzaj ludzi że nie przyjedziesz!!!!!
                                                    ...masz byc i już!!!!!!:))

...Saqqaruś masz @!:))
                                                  • anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 09:00
                                                    nie zawsze to ode mnie zalezy Kocie!
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) 27.06.02, 09:06
                                                    Anka ! napewno da sie coś zrobic !
                                                    ..wierzymy w ciebie!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:08
                                                    Aniu
                                                    postaraj sie, naprawde nie dasz rady? :((

Tygrys
                                                    zaraz odpisze, ale jesli o to chodzi co wiesz, to nie ma problemu, dla Ciebie
                                                    nie ma:)))
                                                  • anka1 Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:11
                                                    moze dzis po poludniu cos sie wyklaruje, ale nie jestem pewna.
                                                    znikam na razie, bawcie sie dobrze!!!
                                                  • laelia Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:20
                                                    pa Aneczko
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 09:42
                                                    Aniu!!! postaraj sie żebyś mogła przyjechać!!!:)))
                                                    ...z Białego masz przeciez tak blisko!!!:)))

..Saqqaruś dzięki!!!:))),..już ci odpisałem!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek IP: 195.116.92.* 27.06.02, 09:51
                                                    Cześć Wszystkim:))))))))))...już się na Mazury umawiacie???:)))))))...fajnie
                                                    Wam:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 10:07
                                                    wiemy o tym!!:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek IP: 195.116.92.* 27.06.02, 10:12
                                                    ...dzięki uszczypliwy Tygrysku!!!!!!!!!!!:(((((((
                                                    ...zazdrośnik!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Cześć, dziołchy!!!:))) Anka i Tygrysek 27.06.02, 10:17
                                                    ja??? zazdrośnik???,..nigdy!:))))
                                                    ..i uszczypliwy tez nie jestem!!
                                                    ..poprostu napisałem że wiemy że będzie nam fajnie!:))))
                                                    ..oj misiu, misiu...
    • Gość: Ronja Re: heath............(you know 16) IP: 212.244.252.* 27.06.02, 10:21
      Cześć, wrzosowiskowcy:)
      • tygrysek_ Re: Ronka wróciła!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))) 27.06.02, 10:37
        ..Ronka.....z dalekiej podróży!!:))
        ..zaspiewam ci za to piosenke!!:)))
        .."..end AAAAAAAAAAAAAAjjjjj!!!!!.... will olłejs lov ju...!!!.." : )))
        • aroska T. 27.06.02, 10:43
          ...na pewno Wam będzie fajnie, a już szczególnie Tobie...zwłaszcza, że ja nie
          pojadę...:((((
          • tygrysek_ Re: A. 27.06.02, 11:01
            ..dlaczego nie ???,...jedziesz nad te morze ??

tygrysek...
            PS..ciekawe która opcja by mu odpowiadała?....chociaż przy jego rozumku to
            pewnie ta 4!,...he he...
            • aroska Re: A. 27.06.02, 12:10
              ...jeszcze nic nie wiem...na razie mam komplikacje z pracą:((((

...no i co???...nie jesteś uszczypliwy????...
              • tygrysek_ Re: A. 27.06.02, 12:25
                jakie komplikacje???,...zadzwoń to pogadamy....
                ..jak ja jestem uszczypliwy to ty złośliwa!!!

tygrysek...
                • Gość: anka1 Re: A. T. IP: 212.33.74.* 27.06.02, 13:19
                  nie kloccie sie!:)
                  • Gość: Aroska :))))) IP: 195.116.92.* 27.06.02, 13:30
                    ...my się nie kłócimy...to tylko wymiana poglądów:))))))
                    ...a propos...czy wiecie co to jest wymiana poglądów??????...odp.:...kiedy
                    wchodzisz do szefa z własnym poglądem, a wychodzisz z jego...ha ha:)))))))))

Ps...Tygrysku...nie ma sensu bym Ci teraz wszystko tłumaczyła...jak się coś
                    wyjaśni z tą moją pracą to wtedy Ci powiem...
                    • Gość: anka1 Re: :))))) IP: 212.33.74.* 27.06.02, 13:35
                      Aroska masz z ta praca podobnie przechlapane jak ja(((
                      z moim s-f pogladow sie wymienic nie da nawet w taki sposob:)
                  • tygrysek_ Re: A. T. 27.06.02, 13:35
                    ..a mam to gdzieś !!!!
                    • tygrysek_ Re: cześć babeczki kochane!!!!:))) 28.06.02, 07:42
                      • saqqara Re: cześć chlopaczku kochany!!!!:))) 28.06.02, 07:57
                        :)) buzka
                        • Gość: Ronja Re: cześć chlopaczku kochany!!!!:))) IP: 212.244.252.* 28.06.02, 08:00
                          heja:)
                          • aroska Re: :))))))))) 28.06.02, 08:02
                            Witajcie Moi Kochani:)))))))))
                            • tygrysek_ Re: :))))))))) 28.06.02, 08:05
                              widzę że wszyscy w komplecie!:)),...jeszcze tylko Ania!
                              ..to co???? impreza???....i chlanie!!!!!!!!!??
                              • saqqara Re: :))))))))) 28.06.02, 08:14
                                Laelii jeszcze nie ma, czy mi sie wydaje?
                                ja pojde wrzucic troche .... herbaty do zamrazalnika;)))
                                • aroska Re: :))))))))) 28.06.02, 08:20
                                  ...pewnie...czekamy na Anię i Laelkę i robimy imprezkę:))))...to ja też włożę
                                  coś do zamrażalki...:)))))
                                • anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:21
                                  czesc Dziewuszki i Chlopaczki ukochane moje!!! dzis paitek od samego rana, wiec
                                  milego weekendu!!! i tylko ja mam pracujacy ((((
                                  • ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:24
                                    Aneczko, ja Cię żegnam na 2 tygodnie:(((, bo na urlop idę!
                                    • anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:35
                                      Ronja ze wzgledu na Ciebie sie ciesze, ale ze wzgledu na nas to nie! smutno
                                      bedzie bez Ciebie! ale wypoczywaj i wracaj do nas usmiechnieta, zadowolona i
                                      cudowna jak zwykle!!!
                                      • ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:42
                                        No, z tym powrotem to będzie troche ponuro...
                                        Napisze Ci na priv...
                                        • anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:44
                                          napisz bede tam zagladac! o matko mam nadzieje ze to tylko nostalgia bedzie i
                                          nic wiecej.
                                          • ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:46
                                            Wysłałąm na konto gazety...
                                            Ale od razu Ci powiem, ze ja mam nadzieję, ze to będzie pozytywna zmiana w moim
                                            życiu, oby tylko się dobrze to wszystko skończyło...
                                            • anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:47
                                              ide zobaczyc czy juz jest! i trzymam kciuki!!!
                                      • tygrysek_ Re: :))))))))) 28.06.02, 08:50
                                        Ronja!! tylko przyjedź nad te mazury!!!!!:))
                                        • ronja Re: :))))))))) 28.06.02, 08:52
                                          Tygrysku, niestety, strasznie żałuję, ale raczej nie...:(((((((
                                          • saqqara kogos tu zatluke i to nie bede ja!!!! 28.06.02, 08:55
                                            Ronja, na Ciebie patrze i az mi sie palce rwa do Twej szyjki!!!
                                            co za narod!!!
                                            • ronja Re: kogos tu zatluke i to nie bede ja!!!! 28.06.02, 08:56
                                              Saqqarka, o ile wraz z zębami umieszczasz w szyi jakiś rozewselający jad, to
                                              poproszę:)...
                                          • anka1 Re: :))))))))) 28.06.02, 08:58
                                            Ronjeczko odpisalam! smutno mi ((((
                                            • saqqara Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:00
                                              owszem, srodki znieczulajace, moga byc?:)))
                                              • anka1 Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:02
                                                sluchajcie trzeba sie zastanowic jak Ronji pomoc!
                                                • ronja Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:17
                                                  Jak najbardziej mogę dać się znieczulić:)
                                                  Na razie muszę poczekać, az się rozstrzygnie, potem chce o tym zapomnieć na 2
                                                  tygodnie, a potem zacznę działać... Nie chce mi sie cholernie, ale bodziec w
                                                  dupe dostałam i dobrze:)
                                                  • anka1 Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:19
                                                    Ronjeczko przeczytalas? a moze na forum sprawe poruszyc?
                                                  • ronja Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:24
                                                    Przeczytałam:)
                                                    Nie poruszaj, proszę.
                                                    Ja nawet nie chciałam nikomu na razie o tym mówić. Ale w końcu wytłumaczyć się
                                                    z głupiego niedotrzymywania obietnic muszę...
                                                  • tygrysek_ Re: :)))))))))Ronja 28.06.02, 09:24
                                                    ..powiedz Ronka co się stało????,..może będziemy mogli jakos pomóc...
                                                    ..a przynajmiej pocieszyć...
                                                  • ronja Kochane misie!:) 28.06.02, 09:28
                                                    Nie ma na razie nad czym załamywać rąk, jeszcze nic się nie stało. Na razie
                                                    wybieram się na urlop i będę za Wami strasznie tęskniła!!! Ale mimo to
                                                    zamierzam się dobrze bawić!!!:)
                                                    Jak nie wytrzymam to za jakieś 1,5 tygodnia wybiore się do kafejki internetowej
                                                    i rzucę do was jakieś słówko!
                                                  • anka1 Re: Kochane misie!:) 28.06.02, 09:30
                                                    twoja wola Ronja! naprawde mi przykro ze tak sie stalo(((
                                                  • tygrysek_ Re: Kochane misie!:) 28.06.02, 09:36
                                                    ale co się stało no powiedz Ronka!!:))

..Aroska coś długo wkłada do lodówki te rzeczy...
                                                    ..może sie już zachlała???:))
                                                  • saqqara jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 10:45
                                                    co sie dzieje??? mam kogos utulac czy dac kopa na rozped??

co jest??
                                                  • anka1 Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 10:52
                                                    chyba jedno i drugie Sakarka...
                                                  • tygrysek_ Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 11:04
                                                    mnie kopnij a Ronkę utul!!!!!!:)))
                                                  • anka1 Re: jakies smutki na wrzosowisku??? 28.06.02, 11:09
                                                    to ja jestem druga w kolejce!
                                                  • anka1 Kochani 28.06.02, 12:45
                                                    ja zaraz musze znikac i jak dobrze pojdzie to zjawie sie dopiero po 15.00. moze
                                                    Was juz nie bedzie to chcialam sie juz teraz pozegnac. Ronjeczko udanego
                                                    urlopu, trzymaj sie i odzywaj jak tylko bedziesz mogla!!! jak nie masz numeru
                                                    mojej kom. popros Tygryska On Ci przekaze o co Go teraz prosze.
                                                    milego weekendu, trzymajcie sie !!!
                                                    tak mi smutno ze Ronji nie bedzie z nami w poniedzialek ((((
                                                  • tygrysek_ Re: Kochani 28.06.02, 12:49
                                                    mi też.....:(((,...a jeszcze bardziej że chyba jej nie będzie na Mazurach...
                                                    ..a może jednak się zjawi!!:)))
                                                  • ronja Re: Kochani 28.06.02, 12:53
                                                    Cześć, Aneczko, po 15 powinnam być, więc może jeszcze pogadamy:)
                                                    A na Mazurach będę już w przyszłym tygodniu, w Olsztynie rano w poniedziałek,
                                                    więc moge pozdrowić od Was Mazury:)))
                                                    Ania, Ty się streż, ja mam Twój adres, więc pocztówkę na pewno poślę:)))
                                                  • aroska Re: Kochani 28.06.02, 12:52
                                                    Pa Aneczko!!!!!!!...a Ronja wróci...znowu:))))))...tak myślę...bo chyba jednak
                                                    coś niedobrego się dzieje, tak???????:((((((
                                                  • ronja Re: Kochani 28.06.02, 12:54
                                                    Arosko! Jak na razie nie wiadomo, moze będzie dobrze:)
                                                  • tygrysek_ Re: Kochani 28.06.02, 13:03
                                                    Ronka powiedz wreszcie co albo wyslij maila bo umre!!!!!:)
                                                  • ronja Re: Kochani 28.06.02, 13:20
                                                    Tygrysku, przecież wysłałam Ci rano mejla!!! Nie doszedł???
                                                  • tygrysek_ Re: Kochani 28.06.02, 13:32
                                                    już odpisałem Ronka....odpisz też!!!
                                                  • Gość: anka1 jestem jeszcze IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:09
                                                    czy ktos tu zajrzy?
                                                  • aroska Re: jestem jeszcze 28.06.02, 15:14
                                                    ...ja Aneczko!!!!!!:))))))...ale też już idę...
                                                    Buziaczki dla Wszystkich...do poniedziałku!!!:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: jestem jeszcze IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:20
                                                    pa Aroseczko! do poniedzialku!milego weekendu!
                                                    zebym jeszcze tak Ronji mogla powiedziec, do zobaczenia po urlopie buuuuuuuuuuuu
                                                    ((((((
                                                  • Gość: anka1 Re: jestem jeszcze IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:27
                                                    kurcze zaraz mi chyba lacza padna, bo upsy piszcza, wiec jeszcze raz trzymajcie
                                                    sie i mam nadzieje ze sie zobaczymy w komplecie!
                                                  • saqqara milego weekendowania i urlopowania 28.06.02, 15:30
                                                    kazdemu zycze tego co sie mu nalezy:)) buziaczki i do zobaczyska!!
                                                  • Gość: anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:31
                                                    uff jeszcze nie padly, pa Sakkarus!
                                                  • ronja Re: milego weekendowania i urlopowania 28.06.02, 15:46
                                                    Buziak!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania IP: 212.33.74.* 28.06.02, 15:47
                                                    buuuuuuuuuuuuuu ((((((((((((
                                                  • anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania 29.06.02, 11:43
                                                    wrzosowisko ciche i smutne, juz teskni do Ronji...
                                                  • anka1 Re: milego weekendowania i urlopowania 30.06.02, 09:23
                                                    zajrzalam zeby posluchac jak szumi dab....
                                                  • tygrysek_ Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 07:30
                                                    ..Ronji nie ma ale Tygrys jest!!:)))
                                                  • anka1 Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 08:15
                                                    witaj Tygrysku!!!
                                                  • saqqara Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 08:20
                                                    witam w poniedzialek :))
                                                    czy u Was tez jest tak zimno???
                                                  • anka1 Re: cześć dziewuszki!!!:)))) 01.07.02, 08:21
                                                    witaj Sakarka! u mnie chlodno ale mozna wytrzymac.
                                                  • aroska Witajcie... 01.07.02, 08:26
                                                    ...Wszystkie Tygryski i Anie:))))
                                                  • aroska ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:28
                                                    ...jeszcze Saqqarki...:)))))))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:31
                                                    i rzecz jasna Aroski! i Ronje chociaz nie ma Ich z nami...
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:31
                                                    cześć kochani, jak weekend?
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:39
                                                    ...Cześć Laelka:))))))))...mój bardzo fajniutki:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:34
                                                    co dzisiaj robimy??:))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:38
                                                    witaj Laelka! weekend pracujacy ((((
                                                    moze sie schlamy na intencje Ronji?
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:40
                                                    przyłączam sie!!!:)))
                                                  • saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:44
                                                    ach, dziekuje bardzo za przywitanie, tez witam wszystkich serdecznie, tych
                                                    obecnych i tych, ktorych nie ma.

znowu picie??? watroba mi juz siada!!!:)
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:43
                                                    ...jestem za:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:46
                                                    to ja nalewam!:),..macie!
                                                    ..no to chlup!,..w ten gupi dziób!:)
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:49
                                                    to chlup! ale dlaczego zaraz w glupi?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:54
                                                    no bo głupi i już!!!:))))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:55
                                                    a tam Tygrys zaraz dostaniesz karniaka 1-litrowego za takie gadanie!:)
                                                  • saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:55
                                                    bo madry by tego nie wypil:)))
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 08:58
                                                    zupełnie Cię nie rozumiem, Drogi Panie, nie mam dzioba i jak na poniedziałkowy
                                                    poranek jestem zadziwiająco inteligentna.

:))))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:01
                                                    chi chi chi :)))))))))))))o!
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:03
                                                    mówiłem o sobie Laelko!!:))))))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:08
                                                    On naprawde chce karniaka zarobic:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:12
                                                    co??? czemu????:)
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:14
                                                    no, chyba że tak :)))))))
                                                  • anka1 Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:20
                                                    chcesz zarobic zeby wiecej wypic i dlatego tak mowisz Kocurku!:)
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:22
                                                    no co ty Ania!!!:),...ja to mówie samokrytycznie!:)
                                                    ..Aroska poświadczy że to prawda!:)
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:34
                                                    ...to oczywiście NIEPRAWDA:)))))))...a wiadomo o co Tygryskowi chodzi...;))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 09:37
                                                    jak to nie misiu!!!!!,...myslałem że przynajmniej na ciebie moge liczyć!:)
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:25
                                                    ...no właśnie!!!...możesz:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:28
                                                    co właśnie ?
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:36
                                                    ...no, że na mnie możesz liczyć!!!!!!!!!:)))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:38
                                                    no wlasnie, komplementow sie Kocisko domaga!:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:39
                                                    ..no chyba nie bardzo,...skoro nie potwierdziłaś że tamto to prawda!:))
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:46
                                                    ...nie potwierdziłam, bo to nieprawda, prawda????????:))))))))))))
                                                    ...masz buziczka!!!!!!...:))))

...a gdzie wszyscy tzn. wszystkie????????????????????
                                                  • Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:47
                                                    a jak zwykle pojawiaja sie i znikaja:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 10:53
                                                    ..latają po Forum w poszukiwaniu facetów!!:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 10:54
                                                    a ja wole jak mam czas posiedziec z Tygryskiem przy flaszce:)
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:19
                                                    ...tylko, że z samego siedzenia to nic nie będzie...:)))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:23
                                                    ..a skąd wiesz misiu??,...może cos z Anka wysiedzimy!!:)))
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:25
                                                    latam i szukam, ale pod dębem mam międzylądowania :))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 11:27
                                                    to dobrze bo bys sie nam zasapała!!!:))))
                                                  • aroska Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 13:00
                                                    ...i z imprezki nici...:((((((((
                                                  • Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:24
                                                    nici bo sz-fy jeszcze ciagle w pracy siedza zamiast na urlopy wybyc i dac
                                                    ludziom odetchnac!:)
                                                    Tygrysek ja bym chciala sobie domek z ogrodkiem wysiedziec a TY?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:41
                                                    też!!:)),..i do tego garaż i samochód!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: ...no i oczywiście... IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:48
                                                    i pokazne konto w banku:)
                                                    a ja sie zegnam Misiaczki! do jutra! bede pozniej chyba ok. 12.00! na razie!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:50
                                                    a wy tylko konto!!!!, kasa!!!,....a gdzie uczucia??,..gdzie miłość???!:)
                                                  • saqqara Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:49
                                                    a ja bym chciala sobie swiety sposkoj wysiedziec, zeby nikt ode mnie nic nie
                                                    chcial i zeby paru popieprzonych przyglupow sie ode mnie odwalilo!!!
                                                    da sie?? ;))
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:51
                                                    też chcę domek z ogródkiem, buuuuuuuu :(
                                                  • laelia Re: ...no i oczywiście... 01.07.02, 14:56
                                                    i miłość też by mi się przydała, ktoś musi skopać ogródek :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 07:28
                                                    ...nowe przysłowie!!!:))))): "jak kocha to skopie!" :)))
                                                    ..cześć wszystkim!!!:)))
                                                  • saqqara Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:00
                                                    haj:))
                                                    przyslowie na czasie;)) prosze o kopa, jestem niedobudzona:((
                                                  • tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:12
                                                    haj Saqqaruś!!!:)) masz kopa: czekaj............duuuup!!!!!!!!!!!:)))
                                                  • aroska Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:17
                                                    Cześć:))))))))))))))
                                                  • laelia Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:32
                                                    a ja proszę o kawkę na dzień dobry :)
                                                  • tygrysek_ Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:47
                                                    cześć aroska!!:))))
                                                    laelka masz kawke!!:)))
                                                  • laelia Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 08:53
                                                    ratujesz mi życie :)))
                                                  • saqqara Re: ...czyli mamy..... 02.07.02, 09:03
                                                    dzieki za kopa, wspomoglam kawa i cola, zaraz sie obudze i sie okaze, ze w
                                                    skrpetkach do biura przyjechalam:))
                                                    witam wszystkie wrzosowiskowe upiory:))
                                                  • tygrysek_ Re: ...ceremonia powitalna zakończona... 02.07.02, 09:33
                                                    ..a teraz pijemy !!!!!:))) i brykamy!!!:)))
                                                  • aroska Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 10:35
                                                    ...i co z imprezką??????...chyba jednak przeniesiemy ją do reala:)))))))))...
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:00
                                                    ...w realu będzie lepiej!!:))))))
                                                  • anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:55
                                                    witajcie Miski!:) mam dzis malo czasu bo wstepne, wiec wpadlam sie przywitac i
                                                    zaraz pewnie znikne(((
                                                    ale zajrze jak tylko bede mogla!
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy odpadli... 02.07.02, 11:59
                                                    oki Anka!!:))

Saqqaruś masz od rana @!!!:))
                                                    ..odpisz!
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:31
                                                    cos pustawo na wrzosowisku...
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:55
                                                    pustawo a ja sie zaraz zamykac musze ((((
                                                    to do jutra Wrzosowiskowcy!
                                                    ciekawe co u Ronji...
                                                  • Gość: Aroska Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 195.116.92.* 02.07.02, 15:02
                                                    ...pa pa...do jutra...a ja mam dużo pracki:((((((((((((
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy odpadli... IP: 212.33.74.* 02.07.02, 15:30
                                                    pa Arosko! ja juz pracke skonczylam i moge sie udac w domowe pielesze :)
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 07:57
                                                    ...bo Tygrys czeka!:))))
                                                  • anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:24
                                                    ja jestem, dzien dobry!
                                                  • saqqara Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:30
                                                    sa, sa, staraja sie wyciagnac zapalki spod powiek:))
                                                    dziendoberek:))
                                                  • laelia Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:42
                                                    ja tam właśnie wypiłam kawę i mogę z uśmiechem powitać nadchodzący dzień,
                                                    oczywiście tylko wtedy jeśli uda mi się nie zauważyć tej sterty papierów na
                                                    biurku :)
                                                    cześć
                                                  • anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:44
                                                    a ja bym sie cieszyla gdyby sz-f gdzies sie zawieruszyl na pare godzin:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:54
                                                    jestem już!!!:))...kurde,...sorry was ale musiałem iść sie pokochac z
                                                    sekretarką,....bo jakaś taka niedospana dzisiaj rano była!:))
                                                    ...ale juz jej lepiej!:))

..Anka!,...a mojego nie będzie 2 tygodnie!!:))
                                                    ..a potem mam urlop!:)
                                                    ..czyli przez miesiąc go nie zobacze!:))

..a była już tutaj Aroska???
                                                  • anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 08:57
                                                    Aroski nie bylo jeszcze, ale mam nadzieje ze bedzie!
                                                    alez Ci zazdroszcze szefa!!!!
                                                    a sekretarka zadowolona?:)))))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 09:06
                                                    strasznie!!!!:))),....domaga sie jeszcze!!
                                                    ...ciągle mnie teraz nachodzi!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 09:08
                                                    ...już jestem:)))))))))...dzień dobry...

...Tygrysku!!!!...o tej sekretarce pogadamy później!!!!!!!...:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 09:29
                                                    to już po mnie!!:(((,..
                                                  • Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 10:56
                                                    ...trzeba było najpierw pomyśleć...;))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:00
                                                    ale we mnie sie jakiś taki zew natury odezwał...:((((((((
                                                    ..misiu nie bądź zła!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:10
                                                    ech Kocury sa marcowe nawet w lipcu:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:15
                                                    a to dobrze czy źle ?????
                                                  • Gość: Aroska Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 195.116.92.* 03.07.02, 11:21
                                                    ...no jasne, że źle, chyba że ta sekretarka...już Ci kiedyś o tym mówiłam...:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 11:27
                                                    aaa ..wiem o co chodzi!!!!:))))
                                                    ..no całkiem możliwe,..całkiem, całkiem.....:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:42
                                                    zupelnie nie wiem co macie na mysli:))))
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 12:44
                                                    to że Aroska mogłaby być tą sekretarką!!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:48
                                                    a to co innego!:) juz poniala:)
                                                    tylko zaraz znikac musze a jak sie zjawie to Was nie bedzie pewnie((( to do
                                                    jutra!!!
                                                  • tygrysek_ Re: ...a wszyscy już są?????:))) 03.07.02, 12:52
                                                    Anka!!!!! a powiedz co z tymi Mazurami!!???
                                                    ..przyjedziesz!!!????,....musisz!!!!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: ...a wszyscy już są?????:))) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 15:47
                                                    oj Tygrysek chyba nic z tego nie bedzie ((((
                                                  • tygrysek_ Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 07:53
                                                    ..nie możesz nam tego zrobić!!!!!!,...musisz przyjechać!!!!
                                                    ...to jest tak blisko od Ciebie!!!!
                                                    ..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....:((
                                                  • anka1 Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 08:17
                                                    Tygrysku nie wiem czy juz nie za pozno, nie bucz prosze Cie! jeszcze sie
                                                    spotkamy,zobaczysz!
                                                    dzien dobry, milego dnia!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: ..cześć kobietki!!:))/ Anka!!!!!!! 04.07.02, 08:58
                                                    no coś Ty!!!,..musisz tam przyjechać!!!!,...choćby na jeden dzień!!!
                                                    ...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........chlip!,..
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witam... IP: 195.116.92.* 04.07.02, 09:28
                                                    ...Moi Kochani:)))))))))
                                                    Ania!!!!!!!!!!!! Pewnie, że musisz przyjechać!!!!!!!!! Pomyśl...jakbyś tak
                                                    miała jechać stąd co my:(((....a Ty MASZ PRZECIEŻ TAK BLISKO!!!!!!!!!
                                                  • saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 10:04
                                                    dziendoberek:)))
                                                    nie placzcie, lez nie lejcie, spotkania nadejdzie czas:)) nie dzis to jutro,
                                                    nie mazury to gory:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ..Witam... 04.07.02, 10:11
                                                    wiesz co Saqqaruś!!!!
                                                    ..zamiast ją nakłaniać!!!!...
                                                  • saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 10:46
                                                    alez ja to robilam!!! nie moge jednak nikomu wiercic dziury w brzuchu, za stara
                                                    jestem!!!przeciez gdyby mogla, to na pewno by przyjechala, prawda???
                                                  • tygrysek_ Re: ..Witam... 04.07.02, 11:06
                                                    nie wiedomo....:))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witam... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 11:26
                                                    wiadomo wiadomo!:)
                                                    cos insynuujesz Tiger!:)))
                                                  • saqqara Re: ..Witam... 04.07.02, 11:30
                                                    no i prosze. chialam dobrze i mi sie po lapach dostalo...:((((
                                                    a buuuuu, ide wyc do slonca!
                                                  • tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... 04.07.02, 11:56
                                                    ...Saqqaruś nie gniewaj sie!!,..nie chciałem!!!:))
                                                    ..pseplasam!!!:))))

..Anka masz jechać i już!!!!:)
                                                    ..bo sie wszyscy na cię obrazimy!!!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 13:39
                                                    a tylko! ja jestem w kontaktach z silami nadprzyrodzonymi radze uwazac:)))
                                                  • tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... 04.07.02, 13:44
                                                    dobra dobra!!,..nie strasz tylko przyjezdzaj!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Anka... IP: 212.33.74.* 04.07.02, 13:47
                                                    jak przyjade to dopiero przestrasze!:)))))))))))
                                                  • saqqara Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania 04.07.02, 14:00
                                                    nie ma za co pseplasac, ja sie nie gniewam:)
                                                    wiem tylko ze jesli Ania moglaby jechac to by pojechala, prawda? a moze
                                                    rzeczywiscie trzeba marudzic, zeby cos wydebnic?;)

Aniu
                                                    plizzzzzzzzzzzz, jedzzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzz, wywierce Ci dziureeeee,
                                                    plizzzzzzzzz:)))) noooooooo :)))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania IP: 212.33.74.* 04.07.02, 14:03
                                                    litosci nie wierc mi dziury bo jem!:)))
                                                    a w ogole to znikac musze na dzis ((((
                                                    trzymajcie sie Misie i do jutra! i Tych co sa smutni prosze o usmiech, na Ance
                                                    swiat sie nie konczy!
                                                  • tygrysek_ Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania 04.07.02, 14:17
                                                    Anka bo ci walne!!!!,...masz tak nie pisac rozumiesz!!!:))
                                                    ...masz przyjechac i już!!!!:))
                                                    ..czekam na Ciebie!!

..a jutro mnie nie ma,...więc miłego weekendu dziewczynki!!!!:))
                                                    ..nie zchlejcie się za bardzo!!!:))

całuski!!! - Tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witam.../Saqqaruś!!!!:))),..Tygrysek i Ania IP: 212.33.74.* 04.07.02, 15:36
                                                    buuuuuuuuuuuu Tygrysa nie bedzie! nie mogles wczesniej napisac to bym Ci
                                                    ognistego buziaka wycisnela na paskach a tak buuuuuuuuuuuuuu!!!
                                                    do jutra Dziewczyny!
                                                  • anka1 Re: ..Witajcie! 05.07.02, 08:27
                                                    zajrzy tu ktos oprocz mnie!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 09:23
                                                    Cześć Aneczko:))))))))...mam nadzieję, że już się zdecydowałaś:))))))...
                                                  • laelia Re: ..Witajcie! 05.07.02, 09:47
                                                    cześć dziewczynki :)
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 10:01
                                                    Cześć Laelka:)))))))))...namów Anię!!!!!!!!!!
                                                  • saqqara dzisiaj same kobitki na gospodarstwie??? 05.07.02, 10:44
                                                    to moze warto by cos zmajstrowac?;))

a wogole to dziendoberek:)))

Aniu, plizzzzzzzzz, wierce, wierce!!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 10:45
                                                    witajcie Dziewuszki!!! z wyjazdu chyba nic nie wyjdzie ((( ale to nic jeszcze
                                                    sie spotkamy, zobaczycie!
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 11:18
                                                    ...same, same...i co w związku z tym???:)))))...

Aniu........
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:54
                                                    Kobitki same, w zmniejszonym skladzie i chyba majace duzo roboty, bo slabo nam
                                                    idzie z iloscia postow (((
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 15:02
                                                    ...oj bardzo słabo:((((...a ja już też zaraz uciekam...jadę do
                                                    domku:)))))))...do rodziców:)))))))))
                                                    Aniu...masz pozdrowionka od Tygryska...dziewczyny też:)))))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:17
                                                    dziekuje bardzo! udanego weekendu Dziewuszki!!! ja w koncu tez mam wolny to
                                                    watek zostanie sam na 2 dni...
                                                  • Gość: Aroska Re: ..Witajcie! IP: 195.116.92.* 05.07.02, 15:25
                                                    ...a za dwa tygodnie pracujesz??????:((((

Buziaczki dla Was i miłego weekendziku:))))))) Pa!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: ..Witajcie! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:27
                                                    w weekendy juz nie.
                                                    do popisania Arosko!
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 07:18
                                                    ...Tygrys juz z wami jest!!!:)),...jesteście ??
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:15
                                                    witaj Tygrysku!
                                                    (((((((((((((((((((((
                                                  • laelia Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:17
                                                    ja jesteście :)
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:22
                                                    Ania ,..a czemu witasz sie z takim smutkiem????!!
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:23
                                                    czesc Laelko!!!
                                                    Tygrysku bo chodze zabeczana od soboty (((((((((((((((
                                                  • laelia Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:25
                                                    co się stało Aneczko?
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:26
                                                    a co sie stało!!!!!!!!!!!!??????
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:29
                                                    w sobote moj Kolega stracil trojke Przyjaciol. zgineli w wypadku. widze jak Mu
                                                    ciezko. tym bardziej ze nie ma pracy, a Przyjaciel pomagal Mu jak mogl.
                                                  • laelia Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:39
                                                    i co można powiedzieć w takim wypadku? Przykro mi, tak strasznie mi przykro
                                                    :(((((((
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:41
                                                    tez niewiele mowie Laelko, tylko becze (((((((
                                                  • Gość: Aroska Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 195.116.92.* 08.07.02, 08:44
                                                    ...mi również:((((((((((

Witam Wszystkich...
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 08:47
                                                    czesc Arosko
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 09:39
                                                    Anka,...moja przyjaciółkę też niedawno spotkało nieszczęście...
                                                    ..straciła dziecko,...jakoś pomogłem jej sie pozbierać...
                                                    ..Ty musisz pomóc swojemu koledze!!
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 09:52
                                                    staram sie jak moge Tygrysku ... ale czlowiek nawet jak ma kogos u boku to
                                                    cierpi sam ...
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 10:02
                                                    wiem Aniu!,...ale mimo to próbuj cały czas!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 212.33.74.* 08.07.02, 11:09
                                                    probuje Tygrysku, ale boje sie ze On sie juz zupelnie zalamie... Przyjaciel
                                                    wyciagal do do jakichs zajec, mobilizowal do ruszenia sie, do zajecia czyms a
                                                    ja nie wiem czy dam rade. jestes Mezczyzna wiesz dobrze jak z Wami jest.
                                                    chyba sie z Wami pozegnam na dzis. sama nie mam nastroju do rozmowy i zartow a
                                                    Wam nie chce psuc dnia.
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 11:47
                                                    pa Aniu ! i trzymaj się! jestesmy z Tobą!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) IP: 212.33.74.* 08.07.02, 11:49
                                                    dziekuje Tygrysku
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman!!!!:))) 08.07.02, 12:09
                                                    nie ma za co Ania! buźka!:))
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 07:29
                                                    ..cześć dziewczynki!!!:)),..widzicie co się stało!!!!????
                                                  • aroska Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:09
                                                    Cześć i tu Tygryseczku:))))))))

Cześć Dziewczyny:))))))
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:22
                                                    witajcie!
                                                    nie podoba mi sie ta nowa szata, ale pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic
                                                    ((((((((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:25
                                                    mi tez sie nie podoba!!!!!,...ale co zrobić,...
                                                    ..Ania a jak ten kumpel????
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:29
                                                    przygnebiony straszliwie ((((
                                                    dzis bedzie jeszcze gorzej, bo chyba przywioza Tych co zgineli (((((((((((
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 08:50
                                                    kurcze....naprawdę mi go żal....
                                                    ..wiesz co Ania,...jak chcesz pogadać to zadzwon do mnie do pracy...
                                                    ..tel. wyśle ci zaraz mailem!: )))))
                                                  • anka1 Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:07
                                                    dziekuje Tygrysku, ale chyba nie bede dzwonic bo jak tylko zaczynam o tym mowic
                                                    to zaraz becze i z rozmowy nic nie wychodzi, a przeciez nie bede Ci lala lez w
                                                    sluchawke
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:16
                                                    nie martw sie Anka!!! najwyżej ją wykręce!!!:))
                                                  • laelia Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:22
                                                    dzień dobry
                                                  • tygrysek_ Re: ..witam my beautyfull woman (2) !!!!:))) 09.07.02, 09:26
                                                    dzień dobry szanownej pani!!!:))
                                                    co podać ???
                                                  • saqqara witam wszyskich 09.07.02, 10:43
                                                    widze, ze smutno sie zrobilo... zastanawia mnie ten fakt, jak nasze zycie jest
                                                    ulotne... nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy, jestesmy a przeciez za chwile
                                                    moze nas nie byc... odkladamy tak wiele na potem, a przeciez tego "potem" moze
                                                    juz nie byc...przepraszam, moze nie powinnam do tego wracac, ale przeczytalam
                                                    wczorajsze wrzosowisko i tak mnie naszlo...

pozdrawiam wszystkich serdecznie i mocno sciskam
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 10:52
                                                    takie już jest to życie Saqqaruś....no cóż...
                                                    ..ja też cie mocno ściskam i całuje!!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: witam wszyskich IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:54
                                                    witaj Sakarka!
                                                    a ja sobie ciagle powtarzam wiersz Twardowskiego: spieszmy sie kochac ludzi i
                                                    znow zaczynam beczec
                                                    ide na dyzur, na razie
                                                    ps. Tygrysku dziekuje! odpisalam
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 11:05
                                                    Ania zadzwoń!,..plizzzzzzzzzzzz..!!!!: ))))
                                                  • Gość: anka1 Re: witam wszyskich IP: 212.33.74.* 09.07.02, 13:06
                                                    Tygrysku zadzwonie jak ochlone troche (((
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich 09.07.02, 13:16
                                                    byle jak najszybciej Ania!!!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: witam wszyskich IP: 212.33.74.* 09.07.02, 13:21
                                                    zobaczymy ...
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 07:37
                                                    bardzo chłodno i niemile.....:((
                                                  • Gość: Aroska Re: witam wszyskich............. IP: 195.116.92.* 10.07.02, 08:06
                                                    Cześć Wszystkim:))))))))...dlaczego tak smutno??????
                                                  • anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:19
                                                    witajcie Kochani!
                                                    Tygrysiu co sie stalo?
                                                  • saqqara Tygrys, co jest? 10.07.02, 08:22
                                                    co?
                                                    dzien dobry wszystkim!
                                                  • laelia Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:25

rozumiem, że chłodno, jestem za w taki upał. Ale czemu niemile? Cześć słonka :)
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:32
                                                    bo juz was nie lubie!!!!!!:)))))))))) hi hi...
                                                  • anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:34
                                                    no tak ((((
                                                  • Gość: Aroska Re: witam wszyskich............. IP: 195.116.92.* 10.07.02, 08:43
                                                    ...jak zwykle się nabija, a my się przejmujemy...DRAŃ!!!:)))))))))))
                                                  • laelia Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:44
                                                    też mi nowina, myślisz, że my Cię lubimy? :)))))))))))
                                                  • anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:49
                                                    Dziewuszki a jak On mowi serio? (((
                                                  • saqqara Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:50
                                                    TO MU ZROBIMY TAK, ZE PRZESTANIE GUPOTY GADAC:))
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:50
                                                    ale ja was bardziej!!!!!!!:)
                                                  • anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 08:56
                                                    co bardziej Tygrysiu?
                                                  • laelia Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:06

sam pewnie nie wie ;)
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:17
                                                    Laelka napisała że też mnie nie lubicie,..wiec napisałem że ja was bardziej!!!
                                                    hehe
                                                  • anka1 Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:23
                                                    a ide sobie stad jeszcze bardziej smutna ((((((((((((((
                                                    na razie
                                                  • tygrysek_ Re: witam wszyskich............. 10.07.02, 09:26
                                                    a Anki to nie lubie najbardziej!!!!!!,..bo miała zadzwonić!!: )))
                                                  • laelia NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 09:36

wydało się dziewczyny, więcej nie będziemy mu wciskać kitu, ile w końcu można.
                                                    :)))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 09:38
                                                    no jasne!!!, lepiej późno niż wcale!,...ja też was nigdy nie lubiłem!!
                                                    ..udawałem tylko!!:)))
                                                  • saqqara Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 12:48
                                                    fju fju, takie njusy... to ja tez WAS nie lubie!!! o!!!:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 13:07
                                                    i dobrze!!!!,..łachy bez!!!!!!!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 195.116.92.* 10.07.02, 13:18
                                                    ALE SUPER:)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 13:23
                                                    co cie tak cieszy!!!!!????
                                                  • Gość: Aroska Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 195.116.92.* 10.07.02, 13:40
                                                    ...już nic:((((((
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 10.07.02, 13:43
                                                    powiedz misiu!!:))),...nie bądź tajemnicza!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 10.07.02, 15:51
                                                    jakos dziwacznie zaczelo sie robic na wrzosowisku
                                                    to pewnie dlatego ze Ronji nie ma
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 07:09
                                                    co Ty wygadujesz Anka!!!,..to nie ma nic wspólnego z Ronją!:))
                                                    ..po prostu was nie lubie i tyle!!!!:))))

..a w ogóle to cześć!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 11.07.02, 12:07
                                                    wpadlam na chwile przywitac sie, dopiero teraz bo durny sasiad zrobil remont od
                                                    ktorego u mnie w mieszkaniu popekaly sciany. cholerna polska burorokracja zabiera
                                                    mnostwo czasu a z odszkodowania jak sie okazalo moga byc nici. mam serdecznie
                                                    dosc tego panstwa!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 12:13
                                                    nie denerwuj sie Ania!!!,...powiedz lepiej czy bedziesz w końcu na tych
                                                    Mazurach?????:)
                                                  • Gość: anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA IP: 212.33.74.* 11.07.02, 12:20
                                                    Tygrysku przykro mi ale nie bede. nie mam nastroju, wczoraj byl pogrzeb, a dzis
                                                    jeszcze ten gad, bede musiala remont zrobic bo wyglada to koszmarnie ((((
                                                    i na dodatek musze zniknac bo mam problemy z kompem, nie dziala mi word i poczta
                                                    sluzbowa (((
                                                    jak bede mogla to jeszcze zajrze, a jak nie to trzymaj sie, milego urlopu, caluje
                                                    Ciebie i Dziewczyny!
                                                  • tygrysek_ Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 12:32
                                                    buuu......chlip!,...

tygrysek...
                                                    PS..ale wiesz co Ania...jak mi sie uda to może przyjade Cię odwiedzić w
                                                    Niedziele!:))))
                                                  • laelia Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 12:29
                                                    zabić sąsiada :)
                                                  • anka1 Re: NIKT NIE LUBI TYGRYSA 11.07.02, 13:18
                                                    jezeli nie bedzie chcial wyplacic odszkodowania,bo wszystkie inne instytucje
                                                    lacznie z PZU umyly rece, a jak go znam to jest chamem nie z tej ziemi i nie
                                                    bedzie chcial wyplacic, to to jest jedyne wyjscie.
                                                  • Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 13:06
                                                    dzis na wrzosowisko, smutno sie zrobilo jeszcze bardziej mimo ladnej pogody
                                                  • saqqara Re: nikt nie zajrzal 12.07.02, 14:07
                                                    czesc Aniu
                                                    teraz wszystko jasne, przykro mi z powodu sasiada, niestety, tak bywa.

to na kiedy sie umawiamy na te harakiri?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 14:24
                                                    jak najszybciej Sakarka, bo jak bede czekac to mi sie dom zawali w koncu.
                                                  • saqqara Re: nikt nie zajrzal 12.07.02, 14:28
                                                    poczekaj, to moze na razie zamroze go telepatycznie w sopel lodu, przyjdziesz
                                                    do domu, wystarczy maly kopniak i bedzie po sprawie..:)
                                                  • Gość: Aroska Re: nikt nie zajrzal IP: 195.116.92.* 12.07.02, 14:45
                                                    Cześć Dziewczyny (na powitanie) i cześć (na pożegnanie)...miłego weekendziku...a
                                                    potem jeszcze tylko cztery dni i Mazury:))))))))))) Buziaczki!!!
                                                    Pozdrowienia od Tygryska:)))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 12.07.02, 15:03
                                                    milego weekendu Dziewczyny!
                                                    Sakarka dzialaj, kazda pomoc sie przyda, sil nadprzyrodzonych tez.
                                                  • Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 15.07.02, 09:23
                                                    zeby to tak na szlakach turystycznych pusto bylo jak na wrzosowisku....
                                                    dzien dobry
                                                  • aroska Re: nikt nie zajrzal 15.07.02, 10:16
                                                    Cześć Aneczko...a ja już marzę o weekendziku:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: nikt nie zajrzal IP: 212.33.74.* 15.07.02, 10:18
                                                    juz niedlugo Aroska
                                                    a ja mam po weekendziku urlopik
                                                  • Gość: anka1 LAELKA IP: 212.33.74.* 15.07.02, 10:19
                                                    dzieki za fajne rysunki!
                                                  • Gość: anka1 czesc ! IP: 212.33.74.* 16.07.02, 08:44
                                                    macie pozdrowienia od Ronji, teskni za Wami i wrzosowiskiem!
    • ronja cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))))))) 16.07.02, 09:09
      Czy mówiłam już że Was uwielbiam?????
      No to mówię:))))))))

I co do cholery zrobiono z tym forum????//
      • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 16.07.02, 09:18
        czesc Ronjus! my Ciebie tez!
        aha Tygrys siedzi na urlopie, a na nowe forum to juz sobie ponarzekalismy.
        takie sobie nie?
        • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:13
          dzis laduje sie nieco szybciej wiec dopoki moge to zwiedzam wrzosowisko.
          dzien dobry!
          • Gość: Aroska Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 195.116.92.* 17.07.02, 08:27
            Witaj Aneczko:)))))Cześć Dziewczyny:))))))))))...ja pomijam już fakt, że ładuje
            się pół godziny:(((((((((, ale ostatnio mam też niezłe zawirowania w pracy i
            nawet nie mam czasu, żeby sobie popisać....może po niedzieli już się wszystko
            unormuje i będzie oki:))))
            • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:32
              A ja proponuje założyć wątek zastępczy na którym można sobie pogadać, a jak
              Tygrys wróci to założy nowy wrzosowiskowy!
              • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:35
                eee od poniedzialku to ja juz na urlopie bede to sobie nie pogadamy Aroska (((
                Ronjus to moze na tym ktory zalozylas wczoraj ?
                • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:40
                  Oj, a długi urlop, Ania?
                  To sobie po kolei te urlopy bierzemy, śmieszne:)

To co? Tu się wykładamy pod dębem nad jeziorkiem czy szukamy innego drzewa na
                  razie?:)
                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:53
                    2 tygodnie
                    to wykladajcie sie nad jeziorkiem pod debem. a ja musze leciec popracowac (((
                    na razie!
                    • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 08:59
                      oj, to po pierwsze smutno, że Cię nie będzie, zwłaszcza że ze mną potem może
                      różnie być:((((((((
                      Po drugie taki długi wypoczynek fajna rzecz:)))))

To ryms pod dębik z piwerkiem w rączce:)
                      • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 12:48
                        ufff wreszcie moge sie rymsnac!
                        niby wakacje a roboty ciagle huk.
                        Ronja ale zajrzyj tu jeszcze jak mozesz!
                        • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:02
                          Zajrzałam:)
                          Leżę właśnie pod dębem, sącze piwko, w powietrzu przyjemne orzeźwienie po
                          niedawnym deszczu... Jeziorko szemrze falami o brzeg.. Łabądki tudzież kaczki
                          pluskają w sitowiu... Ale sielana!:)
                          • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:06
                            poleze zamoczyc nogi bo na tym kawalku gdzie siedze upal potworny, nawet psom
                            sie szczekac nie chce.
                            • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:22
                              o, jaka przyjemna trawka, jaka aksamitna, jaka chłodna...
                              To samo można powiedziec o piwku i wodzie w jeziorze;)
                              • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:24
                                wiesz ze wrzosy juz maja paki ?
                                • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:29
                                  Byłam na Roztoczu, ale raczej oddawałam się gankowaniu, sianokosom i słodkim
                                  malinom niz oglądaniu wrzosow... Mam nadzieje, ze jeszcze się w tym roku na
                                  wrzosy napatrzę...
                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 13:39
                                    a ja ze sie naslucham mruczenia pszczol i trzmieli nad nimi
                                    • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 17.07.02, 13:41
                                      i że weekendy tego lata będą długie, ciepłe, piękne, pełne wrażeń...:)
                                      • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 17.07.02, 15:28
                                        cieple, nie upalne...
                                        a ja jeszcze mam troche roboty wiec przepraszam ze rzadko odpowiadam.
                                        a teraz juz znikam do jutra!
                                        • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 09:12
                                          nadal upal, ale od czasu do czasu chmury zaslaniaja slonce. moze wreszcie
                                          popada i sie ochlodzi do normalnych temperatur?
                                          dzien dobry !
                                          • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 09:29
                                            A u nas od 2 dni pochmurno i parno na przemian z orzeźwiającym deszczem...
                                            W sumie fajnie:)
                                            • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 09:37
                                              a mnie taka pogoda wykancza, nawet jesc mi sie nie chce ...
                                              • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 10:33
                                                A mi się często jeść nie chce, byle mały sresik, przejęcie czymś i moge ni jeść
                                                całymi dniami:)
                                                • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 10:44
                                                  to masz dobrze:) bo ja zjem obiad i juz mysle co na niego jutro robic
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 11:20
                                                    Ale Ci fajnie przed urlopikiem!!!:)
                                                    Czekanie jest najfajniejsze!
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:23
                                                    juz niedlugo, juz pojutrze! i tylko smutno ze Was nie bedzie ze mna (((
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 13:40
                                                    ech,ech, zazdroszcze tego urlopiku!!! Ja bym sama poszla jeszcze raz:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:53
                                                    wcale Ci sie nie dziwie! ja sobie troche zostawilam moze jeszcze we wrzesniu
                                                    gdzies sie uda wyruszyc.
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 18.07.02, 13:58
                                                    Ja też, he he. Co z tego, jak w wrześniu akurat nie urlop będzie mnie
                                                    obchodził...
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:59
                                                    a co? ze zadam niedyskretne pytanie:)
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 07:52
                                                    A to że moge być na bezpłatnym długim urlopie...:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:20
                                                    witaj Ronjus! zycze Ci zebys byla na dlugim platnym urlopie! a ja sie bede dzis
                                                    powoli zegnac, bo od znikam na dwa tygodnie.
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 09:21
                                                    A kartkę dostałaś ode mnie?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:47
                                                    pewnie ze dostalam i to we wtorek jak juz wrocilas do nas! poczta polska dziala
                                                    tak samo szybko jak portal gazety ostatnio.
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 10:31
                                                    E, portal lepszy:), poczta sie jeszcze w granicach zmieściła:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:35
                                                    jedno i drugie rusza sie jak slimak w upaly, konna poczta dawniej wszystko
                                                    szybciej szlo
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 10:38
                                                    A u nas dziś przyjemny chłodek - przy takich samych skąpych ciuchach jak
                                                    wczoraj, to b. przyjemne uczucie:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 11:48
                                                    a u nas nadal potworny upal
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 11:50
                                                    No popatrz, ale różnice:)
                                                    A gdzie urlopik spędzasz, jesli można wiedzieć:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 11:53
                                                    ciagle nie wiem nie moge sie dogadac z ewentualnym towarzystwem co w koncu
                                                    bedziemy robic (((
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 11:57
                                                    oj, w kon cu najwazniejsze że dużo dużo wolnego:))
                                                    A plany między czym a czym oscylują?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 12:04
                                                    miedzy malym miasteczkiem, wsia, agroturystyka albo duzym miastem jako baza
                                                    wypadowa
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 12:19
                                                    oj, to ta wies tak kojąco brzmi:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 12:25
                                                    juz sam dzwiek tego slowa koi uszy, nie?
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 12:58
                                                    no:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:01
                                                    alez sie lakoniczna robisz:)
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:03
                                                    No bo co będę opisywać, jak mi się wiejskie klimaty podobają, ja wieśniara z
                                                    upodobania jestem:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:06
                                                    Ronja tak sie zastanawiam co my w takim razie robimy w tych dusznych molochach
                                                    Ty w Wa-wie a ja tu...
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:19
                                                    Słuchamy, k..., konieczności...
                                                    Wpatrując się w przyszłość, kiedy to wreszcie wyprowadzimy się tam gdzie
                                                    chcemy:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:31
                                                    ja powoli trace nadzieje ze to kiedys nastapi(((
                                                    Ronja sluchaj laduje mi sie tak tragicznie, ze ja na wszelki wypadek juz teraz
                                                    sie z Toba pozegnam czule, do popisania 5 sierpnia, sciskam Cie mocno! a Ty to
                                                    samo zrob w moim imieniu z reszta Wrzosowiskowcow.
                                                    ale bede jeszcze zagladac jak mi ta zakichana technika pozwoli!
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 13:36
                                                    To może ząłóżmy se głupie nowy wątek, prawie 600 postów i sie dziwimy:)
                                                    Cześć, Aneczko!:))))) Baw się dobrze, wypocznij i zapomnij zupełnie o pracy,
                                                    problemach jakiekolwiek miałaś:)
                                                    Mam nadzieję, ze jeszcze popiszemy na forum, a jeśli nie to będziemy się
                                                    listownie kontaktować;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:43
                                                    to kto zaklada?
                                                    dzieki Ronja! ja Ci zycze z calej sily,zebys znalazla to co potrzebne z
                                                    dostepem do netu i nadal z nami byla!
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 13:48
                                                    he he he szukam pracy z nieograniczonym dostepem do netu w celach
                                                    towarzyskich:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 13:51
                                                    jak taka jest to bierz z zamknietymi oczami!:)
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:02
                                                    :))))))
                                                    i jeszcze pare koleżanek skrzyknę, co by tez wzieły:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:04
                                                    ja tez sie chetnie dolacze:)
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:11
                                                    A iwesz co mi się marzy? Zamieszkanie kiedyś w takim skupisku przyjaciół i
                                                    rodziny, gdzieś pod miastem, pod lasem, osiedle domków, gospodarstw, wszysyc
                                                    których kocham... Po jakiego wała mam udawać ze jest mi dobrze gdy jednego
                                                    przyjaciela mam 300 km, drugiego 150, od siebie, a rodzinę jeszcze dalej:)
                                                    A jakie imprezy możnaby na trzy cztery urządzać, bez zjeżdżania się od
                                                    wielkiego dzwonu:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:13
                                                    ja rodzine mam blizej, z przyjaciolmi roznie, ale tez bym tak chciala!!!
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:16
                                                    Jak mam ochote wypić pół litra z kumpelą, to kurna, nie tak jak teraz 3
                                                    miesiące się umawiamy, zanim się zjedziemy, tylko kupuje i ide do niej albo
                                                    zapraszam do siebie...
                                                    Choć do cholery trudne by to było, część ludzi po Polsce i po świecie przy
                                                    koniach robi, trudno, zeby te wszystkie stadniny w jednym miejscu leżały:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:24
                                                    ale moze przynajmniej czesc Osob mialabys przy sobie a to juz duzo.
                                                  • ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) 19.07.02, 14:26
                                                    Pewnie że tak:)))
                                                    I bracia żeby blisko mnie mieszkali:)
                                                  • Gość: anka1 Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:59
                                                    jestes bardzo rodzinna Osoba. ja od swoich troche odstalam(((
                                                  • Gość: Ronja Re: cześć, szkarady i potwory!!!!!!!!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.07.02, 15:10
                                                    E tam rodzinna, z niektórymi jestem zżyta i lubię przebywac, z innymi nie:)
                                                    Coraz większe trudności z tym wątkiem.
                                                    Buziak, Aniu, baw się dobrze:)
                                                  • Gość: anka1 DO ZOBACZENIA IP: 212.33.74.* 19.07.02, 15:16
                                                    do zobaczenia Ronjus! trzymam za Ciebie kciuki!!!
                                                    sciskam Was wszystkich i znikam!
                                                    papatki!!!!
                                                  • Gość: Ronja A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj znać! IP: 212.244.252.* 19.07.02, 15:19
                                                    Się spotkamy. Wyslę Ci nr tel na pocztę!
                                                  • tygrysek_ Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 22.07.02, 13:34
                                                    cześć moje kobietki!!:)))),..Tygrys zajrzał na chwilkę do was!!:))
                                                    ....Ronka dzisiaj sie widzimy i trzeźwa nie wyjdziesz!!!:)))
                                                  • laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:22
                                                    wrzosowisko spadło na drugą stronę, to niedopuszczalne!!! :)
                                                    buziaki dla wszystkich, Tygrys, wiesz że gadałam przez gg z Twoim kolesiem
                                                    myśląc, że to Ty?
                                                  • saqqara Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:28
                                                    dzien dobry i buzialki!:))
                                                    dawno mnie nie bylo, ale tu sie strasznie trudno dostac!!!
                                                    moze by ktos w koncu (patrze na Tigera) zalozyl nowe wrzosowisko? co???
                                                  • ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:31
                                                    A Tygrys już w pracy czy na urlopie?:)
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:42
                                                    ...na urlopie...do końca tygodnia...
                                                    ...wiesz Ronja...dzisiaj już mi chyba troszkę lepiej:))))))))))
                                                  • ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:47
                                                    To super!:)
                                                    Bywają, chorera jasna takie dni przgnebione...
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:40
                                                    ...to ja też się dołączę...buziaczki dla Was Wszystkich Kochani:)))))))))))))))
                                                    ...a Tygrysek założy nowe wrzosy, ale pewnie dopiero w poniedziałek...a swoją
                                                    drogą jeszcze nigdy nie mieliśmy tak długiego wątku...:)))))))))))
                                                  • ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:44
                                                    Oj, nie pamietam dobrze, ale na którychś z pierwszych wrzosowisk dochodzilismy
                                                    do takiej liczby postów:))))
                                                    Byle do poniedziałku:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 09:50
                                                    ...z tego co pamiętam jak je czytałam to było chyba jednak mniej postów niż na
                                                    tym:)))))...
                                                  • laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 09:50
                                                    odpukać, ale mi się na razie otwiera :)
                                                    Aroska, po czym doszłaś do siebie???
                                                  • ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 10:00
                                                    Może pomyliło mi się ze Szklana Górą albo Wątkiem militarnym z lipca zeszłego
                                                    roku:))))
                                                    Mi się też otwiera, ale jednak chwile na to musze czekać...
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 10:09
                                                    ...jeszcze nie jest tak źle i faktycznie dość szybko sie otwiera, ale przydałby
                                                    się nowy...jak Tygrys wróci zrobimy imprezkę na nowym:))))))))))
                                                    ...doszłam do siebie po tym wyjeździe...tzn. wróciłam już mniej więcej do
                                                    rzeczywistości, chociaż i tak jest mi dalej smutno....:(((((((((((((
                                                  • laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 24.07.02, 10:28
                                                    jednym słowem powoli otrząsasz się z szoku :)
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 24.07.02, 10:35
                                                    ...nie z szoku...tylko z bajki:))))))))))
                                                  • laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 08:36
                                                    Dzień dobry, wstawać śpiochy :)
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 25.07.02, 08:56
                                                    Witaj Laelka:))))))...ja już od dawna nie śpię...
                                                  • laelia Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 09:16
                                                    nie śpisz, bo: jak dobrze wstać skoro świt, czy: budzikom śmierć? :)
                                                  • Gość: Ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 212.244.252.* 25.07.02, 09:35
                                                    Cześć, dziewuchy:)
                                                    jakieś typowo babskie tematy poruszymy?:)
                                                  • tygrysek_ Re: cześć baby!!!:)) 25.07.02, 10:30
                                                  • tygrysek_ Re: cześć baby!!!:)) 25.07.02, 10:31
                                                    ...co u was?????,...chcecie nowy wątek???:))
                                                  • ronja Re: cześć baby!!!:)) 25.07.02, 10:39
                                                    Pytanie!!!!!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z IP: 195.116.92.* 25.07.02, 10:34
                                                    ...raczej budzikim śmierć:(((((((

...a babskie tematy...owszem:))))...ale nie na tym wątku...to czekanie na
                                                    otwarcie mnie dobija:(((((
                                                  • tygrysek_ Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 10:44
                                                    oki baby!! zakładam nową część!!!!:))
                                                    ..spadajcie stąd!!!!
                                                  • ronja Re: A jak będziesz przejazdem Warszawie, to daj z 25.07.02, 10:46
                                                    To ja się krnąbrnie na koniec wpisze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka