Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 17:13 Tylko się przyznać co Wam wyszło :-) www.yonkis.com/mediaflash/gay_test.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margoo Re: Test IP: *.autocom.pl 26.11.04, 18:07 ...mnie tez... peteen,to chyba dobrze nam wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Test 26.11.04, 19:05 Przejdźcie na prawdziwie wolne forum: www.korea-dpr.com/cgi-bin/simpleforum.cgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL to SEBASTIAN wymyslal ten test IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 23:15 specjalnie dla mnie, piszcie szpiro@gazeta.pl , szczegolnie ladni chlopcy jak sabbina albo morfinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: to SEBASTIAN wymyslal ten test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:44 sprawdzam czy forum dziala Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Test 27.11.04, 13:02 Gość portalu: mtq napisał(a): > Tylko się przyznać co Wam wyszło :-) > www.yonkis.com/mediaflash/gay_test.htm Jak bym nie wciskał wychodzi mi,że jestem gejem:)).W związku z powyższym przerzucam sie na chłopców(Płeć przeciwna mnie zaczyna olewać:))) Odpowiedz Link Zgłoś