Dodaj do ulubionych

Wróżka - Kraków.

IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:35
Czy wiecie moze gdzie w Krakowie jest dobra wróżka? Tzn nie oszustka i której
słowa są wiarygodne i się sprawdzają. Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • hauabaua Re: Wróżka - Kraków. 23.04.05, 18:38
      > Tzn nie oszustka i której
      > słowa są wiarygodne i się sprawdzają.

Obawiam się, że takich wróżek w ogóle nie ma.
      Więc w Kraku też może być kłopot. :-)
      .
    • Gość: tash Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:13
      hej,
      polecam p.miron która przyjmuje w cudzie w czartki a także ma swój gabinet na
      botanicznej. totalny profesjonalizm.
      • Gość: giga Re: Wróżka - Kraków. IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:32
        Byłeś(aś) kiedyś może? Czy to co mówiła się sprawdziło? Masz może jakieś naiary
        np numer telefonu.
    • Gość: misiek w dupie u Murzyna, katoliczko IP: *.chello.pl 23.04.05, 19:40
      bo pewnie nia jesteś, ale to nie przeszkadza chodzić do wróżek

pewnie JPII to dla ciebie mega gigantyczny autorytet, ale to nie przeszkadza
      chodzić do wróżek

fantasyczna POSTAWA
    • Gość: norek jasnowidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:30
      Idzie gość do jasnowidza, przyszedł i puka do drzwi. Zza drzwi pada pytanie -
      „kto tam”? No to on się puknął w czoło, odwrócił i poszedł do domu.
      • Gość: verte Baby ależ wy potraficie być durne aż mózg staje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:03
        Niby to wiem ale ciągle potraficie czymś zaskoczyć.
    • plusaktiv1 Re: wróżka 24.04.05, 17:40
      Ona jest cholernie pobieżna. Poza tym co to za wróżka, która wrózy tylko z
      jednych kart.
    • Gość: red Re: Wróżka - Kraków. IP: *.zax.pl 24.04.05, 18:03
      Nie wiem, gdzie jest dobra wróżka, ale wiem, gdzie jest zła :P jeśli Cię to
      ineteresuje...
    • mrug Re: Wróżka - Kraków. 24.04.05, 18:23
      Ja mogę Wam powróżyć.
      Nawet za pół ceny.
      • Gość: norek Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:19
        a z czego wróżysz?
        • mrug Re: Wróżka - Kraków. 25.04.05, 18:28
          Z koniunkcji Jowisza względem opalenizny A.L.
          • Gość: norek Re: Wróżka - Kraków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:46
            Bez sensu, żeby była taka koniunkcja, to oba ciała muszą być niebieskie.
    • beberet99 Re: Wróżka - Kraków. 03.09.16, 12:16
      Jako lekarz Jestem osobą racjonalnie podchodzącą do życia, jednak kilka razy korzystałam z usług Pani Alicji. , pierwszy raz j w formie pisemnej, a potem potem jeszcze dwukrotnie odwiedzałam ją osobiście w Krakowie . Za każdym razem był to strzał w dziesiątkę; oceny, sugestie i rady pani Alicji jej oceny były niezwykle trafne. Myślę ze to jedna z najlepszych tarocistek w Polsce.
    • koter55 Re: Wróżka - Kraków. 26.04.26, 12:33
      Tarocistka Na Stokach Kraków to zwykłe ściemy. Kobieta się nie zna nie ma wiedzy , absolutnie nie ma wiedzy. Jedna tali karty , zwykła ściema . Nie szukajcie nikogo kto jest polecany , bo to jest nieprawdziwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka