peteen seks inaczej? hasło z krzyżówki? to nie wiem... 04.10.05, 12:20 a kluby w Krakowie są np. po obu stronach błoń, na Suchych Stawach... Odpowiedz Link Zgłoś
gj3 Re: seks inaczej? hasło z krzyżówki? to nie wiem. 04.10.05, 12:46 chodzi o kluby dla panów Odpowiedz Link Zgłoś
synnex6 Re: seks inaczej? hasło z krzyżówki? to nie wiem. 04.10.05, 13:05 cisnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gj3 Re: seks inaczej? hasło z krzyżówki? to nie wiem. 04.10.05, 13:33 nie ciśnie lecz ciekawość jak sie tam zachowuja panowie i co robią nie wiem czy bym to robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furiat Re: sproszę IP: 80.48.38.* 04.10.05, 13:36 proszę, prosze jaki peteen oblatany! Odpowiedz Link Zgłoś
gj3 Re: seks inaczej? hasło z krzyżówki? to nie wiem. 04.10.05, 13:42 Każdy facet chciałby to zobaczyc na własne oczy i na żywo a może i brać udział z pewną granicą rozsątku. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kazdy, jak słusznie zauważasz 04.10.05, 14:23 i z tym rozsądkiem jakos zrecznie opowiadasz...ale musisz sie zdecydować, bo albo seks albo rozsadek....no chyba, ze jesteś wyrachowany jak mało kto znaczy nie kazdy...i tu się zapętla wszystko...łacznie z tymi patrzacymi oczami i udziałem...w granicach. Jeśli chcesz inaczej to sadziłem ze chcesz bez granic...taki kosmopolita seksualnya to dopuszczalne i nie zasługuje na kontynuację...młody człowieku, w przciwieństwie do seksu który zasługuje w tym samym stopniu na kontynuację co repetycje. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen się było na wisełce parę razy... 04.10.05, 15:17 teraz się na cracovię wybieram, skoro to kluby dla panów... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: się było na wisełce parę razy... 04.10.05, 15:21 Wkrótce będziesz miał mozliwość dwu w jednym...jakby mało było wszystkim i wszystkiego...)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: się było na wisełce parę razy... 04.10.05, 15:24 Jasne. Murawa podgrzewana. Komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Przejęzyczenie, to niekoniecznie inaczej 04.10.05, 15:19 zielonki napisał: > może się przejęzyczyłeś? Nie jest nadzwyczajna innością przejęzyczenie w przypadku form jedynie nieco rozbudowanych. Nazwałbym to nawet właśnie tak a nie inaczej jesli sytuacja pozwalała na tego rodzaju intensyfikacje doznań. Jednak i tu mozna łatwo ulec złudnemu wrażeniu iż istotą jest przejęzyczenie lub własnie jego niewystępowanie. Precyzja być moze jest tu wskazana jednak i miejsce i pora pozwalają jedynie na zabawy jezykowe...zgoła nie lingwistyczne. trudny Skks zas jak mniemam jest zwolennikiem i dopuszcza formy nawet najżywiej rozbudowywane... Odpowiedz Link Zgłoś