Dodaj do ulubionych

Protest przeciwko min. Giertychowi

21.06.06, 15:32
www.zolto.tk/
i notatka prasowa:
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3427832.html
tych, którzy nie akceptują urzędującego ministra proszę o przekazanie dalej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec_Polak Re: Protest przeciwko min. Giertychowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:53
      przypnę, żeby moje i wasze dzieci nie uczyły się o teorii ewolucji na tajnych
      kompletach
      • zielonki Re: Anarchia i relatywizm! 21.06.06, 16:24
        Do konta z grochem taką dzieciarnię bym wysłał. W szkołach już nawet porządnych
        woźnych nie ma.
      • xxx131 Re: Protest przeciwko min. Giertychowi 21.06.06, 17:36

Jak widac - ciemny i czerwony lud da sobie niezle manipulowac:) Nalezy rozrozniac katolicyzm od protestantyzmu.

KK jest przeciez zwolennikiem teorii ewolucji.

"Niekiedy ewolucjonizm jest łączony z ateizmem, a więc poglądem uznającym nieistnienie Boga. Istnieje jednak także pogląd zwany ewolucjonizmem teistycznym, głoszący, że ewolucja była metodą stwarzania świata przez Boga. Zwolennicy tego poglądu wykluczają istnienie jakiejkolwiek sprzeczności między religią a teorią ewolucji. Do takiego stanowiska przychyla się ostatnio Kościół Katolicki."
        www.ewolucja.org/d3/d310-2a.html
        "Przypinasz" czy nie? :)
    • Gość: "z-mielony" Re: Protest przeciwko min. Giertychowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:25
      Popieram protest, chociażby z tego powodu, że minister edukacji "misiuje".
      • zielonki Re: Misia ! 21.06.06, 16:26
        Misia na oczy nie widziałeś!
        • Gość: "z-mielony" Re: Misia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:34
          Ja nie o misiu tylko o misiowaniu.
          • Gość: nulka Re: Misia ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:43
            jak zobaczcie średnio stara babę z żółtą wstążeczką to pewnie będę to ja:)
            Popieram protest uczniów w całej jego rozciągłości, nie może byc tak, ze o
            sprawach szkoły decyduje ktoś, kto nie ma zielonego pojęcia o tym jak ona
            faktycznie wygląda (nie wspominając już nawet o tym, jakie poglądy "minister"
            głosi).
            • zielonki Re: Misia ! 21.06.06, 16:48
              A Ty masz pojęcie, że chcesz mieć na szkołe wpływ?
              • Gość: nulka Re: Misia ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:00
                Oczywiście, że chcę mieć wpływ na szkołę! Mam dziecko, nie chcę,żeby wpajano mu
                homofobię i nacjonalizm. Zresztą sama zajmuję się dydaktyką, więc sprawy
                edukacji sa mi bliskie :).
                • zielonki Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:09
                  Musisz zatem zadać sobie pytanie tej treści:
                  - Czy szkoła musi być obowiązkowa?
                  • Gość: nulka Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:25
                    Znowu? Nie mam juz gdzie stawiać tych tosterów.
                    > - Czy szkoła musi być obowiązkowa?

Szkoła musi byc obowiązkowa, przynajmniej w zakresie podstawowym. Natomiast
                    szkoła nie może kształtować postaw opartych na braku tolerancji i poszanowania
                    dla drugiego człowieka; nie może propagować nacjonalizmu i homofobii. Powinna
                    uczyć samodzielności, kreatywności oraz dokonywania wyborów i ponoszenia za nie
                    odpowiedzialności - poglądy Giertycha gwarantują odwrotny kierunek działań
                    wychowawczych.
                    • zielonki Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:30
                      No, bo jak by była nie obowiązkowa, to mogłabyś wpajać dziezcku co chcesz i do
                      tego w sposób ciągły, a nie w rytm wyborczy. Mogłaby to też robić jakaś
                      guwernantka, lub nawet nauczyciel zaufany. Wtedy w pełni realizowałabys swoje
                      idee pedagogiczne. Dziecko mogłoby chodzić na lekcje całe w kokarkach, nawet.
                    • bluetab70 Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:40
                      zgadzam się z Nulką w całej rozciągłości;
                      i jeszcze dopiszę, że gdyby Giertych wprowadził wszystkie swoje chore pomysły w
                      życie, zabroniłabym swojemu dziecku chodzenia do państwowej szkoły
                      • zielonki Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:42
                        To byś pewnie siedziała. Zrób to. Będziesz wielka!
                        • bluetab70 Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:43
                          zielonki napisał:

> To byś pewnie siedziała. Zrób to. Będziesz wielka!

są jeszcze szkoły prywatne...tym Pan Minister może skoczyć na ...lewy pedał!
                          • zielonki Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:45
                            nie do końca na lewy. Program zatwierdza minister.
                            • bluetab70 Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:46
                              zielonki napisał:

> nie do końca na lewy. Program zatwierdza minister.

o programach autorskich słyszałeś?
                              • zielonki Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:48
                                nie.
                            • nie_ma.ze.boli Re: Gratulacje Nulka, wygrałaś toster! 21.06.06, 17:46
                              No i dlaczego macie takie niecne, niecnoty, mysli?
                              Przecież każdy może błądzić, dajcie Mu, Vice Premierowi szansę.
                              On się stara, On chce.
                              Może, jutro bedzie lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka