reeeyo 30.03.03, 00:22 Waszego miasta, a zwłaszcza farbowanych blondynek siedzących na kocyku na murku, czy też kucających w zatoczce autobusowej, tudzież sterczących bezczelnie ponętnie oparte lewą stópką o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pscola Re: Jestem pod wrażeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:24 a my cieszymy sie, ze znalazles cos dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.03, 03:00 Będziesz pod większym, jak którąś z tych "nieziemskich" a raczej niepolskich istot zobaczysz w świetle dziennym.... A jak już ta istota zmyje z siebie mazidła, zdejmie przypinane włoski oraz rzęsy i zejdzie z wysokich obcasów to będziesz pod wstrząsającym wrażeniem ;-)))))) A gdybyś jednak poczuł nieodpartą chęć obcowania z taką kosmitką, to polecam kajdankami się przypiąć do jakiegoś stałego elementu pokoju - wtedy możesz mieć pewność, że nie zmarnujesz zapłaconej na wstępie kasy i nie uciekniesz gdy stanie się jasność .... No chyba, że sobie rękę odgryziesz ......... Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Jestem pod wrażeniem 30.03.03, 03:04 Już myślałem, że mi się film na godzinkę urwał gdy pisałem odpowiedź ...... A to tylko zmiana czasu...... UFFFFFFFFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Jestem pod wrażeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 04:25 mialam dokladnie to samo, tylko nie tutaj, niezla rzecz taka zmiana Odpowiedz Link Zgłoś