przemkowa.bi 23.08.09, 00:32 Witajcie mam pytanie jak wygląda zachowanie adminów forum Kraków czy sprawują sie należycie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: Forum Kraków zachowanie adminów 23.08.09, 00:53 kurde mój nick został tu zalogowany 7 lat temu !!!!!!!! nie narzekam na moderów, wywalają, tylko te wpisy, w których piszę o Giełdzie Papierów Wartościowych, po za tym jest o.key, przy czym dodaję, ze nie mam pojęcia kto jest ADMINEM POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit złodziej przemkowa.bi 23.08.09, 01:07 czy waszym zdaniem, jako złodziej nicków jest gorszy od kikuta, czy tylko tak samo denny? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi Re: złodziej przemkowa.bi 27.08.09, 23:02 Zgadza zdarzało sie wielu podszywaczy którzy chcieli mieć nicka jak Forum Wolnego Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Forum Kraków zachowanie adminów 23.08.09, 08:48 a to nie twoj przemek jest adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: barrinowie 24.08.09, 08:04 macie rację:) nie wiadomo kto wycina a kto się zacina hehehehe bawimy się dalej:P Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat_z_fioletowym_nosem Forum Kraków zachowanie adminów 24.08.09, 10:01 Pracuja dzielnie na chalwe i wielkosc naszego Kosciola ! Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo towarzystwo wzajemnej adoracji 28.08.09, 07:22 miało swoje forum,czyżby się rozpadło ? Grupa trzymająca władzę na krakforum, to takie 'marysio-gowiny' Widać,rajcuje ich dokuczanie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Forum Kraków zachowanie adminów 28.08.09, 17:36 Są najlepsi po tej stronie globu i na wszystkich polsko języcznych portalach - 3+ Odpowiedz Link Zgłoś