Dodaj do ulubionych

nauki weekendowe w Konstancinie

02.03.05, 09:45
czy ktoś z was wybiera się w weekend 11-13 marca na nauki do Konstancina,
jeśli tak to pewnie się spotkamywink
Obserwuj wątek
    • Gość: MB Re: nauki weekendowe w Konstancinie IP: 212.160.172.* 02.03.05, 10:14
      Wiesz co ja właśnie szukam jakiś nauk weekendowych w W-Wie. Możesz mi coś
      więcej napisać na ten temat?? np: ile godzin trwają , czy są z poradnią , i ile
      kosztują i czy trzeba jakos dużo wcześniej się zapisać, a może jakieś namiary??
      Bo ja tego mojego narzeczonego do 9 godzinnych spotkani nie moge przekonać,
      weekendowe prędzej.. wink

pozdrawiam
      • navajo1 Re: nauki weekendowe w Konstancinie 02.03.05, 10:26
        chyba już jest za późno na zapisy, ale nie szkodzi się zapytać, mail
        ampilius@plusnet.pl, a wszystkie potrzebne info są na stronie www.mateusz.pl.
        Są to nauki od piątu do niedzieli, spotkania, wykłady z noclegiem. Ja nas
        zapisałam w styczniu, ale może jeszcze mają wolne miejsca, pozatym organizują
        te spotkania jakoś cyklicznie i w miarę często. Koszt to chyba jakieś 150 od
        osoby ze wszystkim (jedzenie spanie itp)
        Pozdrawiam
        • Gość: pinki Re: nauki weekendowe w Konstancinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 16:50
          a gdzie jest to info w mateuszu ? mam problemy zeby znalezc...
          • Gość: yskyerka Re: nauki weekendowe w Konstancinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:14
            www.mateusz.pl/goscie/spotkaniamalzenskie/terminy.html
            • navajo1 Re: nauki weekendowe w Konstancinie 03.03.05, 17:36
              o dzięki yskyerka za podesłanie dziewczynom linku, a ty moze się wybierasz
              teraz na te nauki??
              • Gość: yskyerka Re: nauki weekendowe w Konstancinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:54
                Nie, ja byłam w styczniu w Kaliszu. smile
                Ale było naprawdę genialnie i wszystkim je polecam.
                • navajo1 Re: nauki weekendowe w Konstancinie 03.03.05, 18:26
                  no to ok, chociaż myślałam że ktoś z tego forum się jednak wybiera, czy bywasz
                  na gg wieczorami, bo jakoś nie widziałam żebyś była aktywna, chyba ze sie
                  ukrywaszwink
                  • Gość: yskyerka Re: nauki weekendowe w Konstancinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:30
                    Zwykle jestem do północy, czasem dłużej, ale ostatnio mam tyle roboty, że się
                    ukrywam. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka