Dodaj do ulubionych

sukienka z linea raffaelli?- pare pytan

06.02.06, 15:18
Witam!
Znalazlam sukienke, która bardzo mi się podoba. Niestety nie stac mnie na
nia. Moze ktoras z was ma taka do sprzedania? Czy myslicie,ze moznaby taka
uszyc? Jak to jest z tym szyciem wg projektu sukienki? Wychodza podobne? Boje
sie ryzyka sad
Podoba Wam sią taka sukienka:
slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=1147&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2
Obserwuj wątek
    • paolka25 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 17:07
      Sukienka jest naprawde sliczna i mi tez bardzo sie podoba!Juz niedługo wybiore
      sie aby ja zmierzyc.Wiem tylko,ze nie nalezy do tanich sukienek a co do szycia
      to nie mam zdania na ten temat i trzeba miec chyba doskonała krawcową.
      Pozdrawiamsmile
      • lilimarlene78 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 17:46
        Paolka smile ja potrzebuje tej sukienki na 1. lipca, gdybys ja kupila i zgralyby
        sie termniy to ja chetnie odkupie! wink napisz jak po przymiarkach?!
        • paolka25 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 18:12
          Ja niestety mam slub dopiero we wrzesniusmilewiec moze odkupilabym ja od Ciebie?
    • malgoszac Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 17:08
      mierzylam te sukienke - calkiem fajna, tylko slabo trzyma w talii - wiec dla
      mnei odpada, cena chyba 3300. To nowa kolekcja wiec moze byc trudno kupic
      uzywana juz teraz.
      • nika1006 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 19:08
        HEj, ja ją mam już smile) w sensie zamówiona, zakładam ją 10. 06. 2006 (jest
        przepiękna i układa się w każdym miejscu super - przynajmniej na mnie). Będzie
        do sprzedania po ślubie. Nie wiem tylko czy będzie pasowac na którąś z Was, ja
        mam 174 cm wzrostu (będe do iej miała buty na płaskim obcasie) i jestem
        chuda...ale z tego co wiem, to można ją jeszcze będzie i odrobinę zwęzić i
        powiększyć. Oryginalna cena to 3400 bez groszy, nie wiem jeszcze za ile ją bedę
        sprzedawać, bo w sumie dopiero ją zamówiłam i kwestia "co po?" mało mnie
        jeszcze zajmowała smile)))
        • lilimarlene78 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 06.02.06, 20:25
          No to zazdroszcze!Ja tak długo nie mogę czekać! Moj slub jest 1 lipca, wiec
          malo czasu, aby ewentualnie zmienic Twoja sukienke. ja jestem mniejsza, wiec na
          100% bylayb taka potrzeba smileAle juy znalazlam inne typy, w tym tygodniu pojde
          do salonow, niestety nie jestem z Warszawy, wiec tej nie zmierze sad ale moze
          zglosi sie jeszcze ktos kto ja kupi ciut wczesniej przed moim Dniem! Pozdrawiam
          i zycze udanego wesela!
          • chenoa1 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.02.06, 12:15
            czy ta sukienka jest bez problemu do zmierzenia w salonie tylko ona na
            nowolipiu? jakie sa rozmiary? czy wiecie moze czy sa tez inne sukienki z tej
            kolekcji do zmierzenia?
        • urszula1234 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 17.04.06, 23:22
          Proszę pomóż mi!!! Jak długo czeka się na tą suknię, bo ja mam ślub 3 czerwca i
          aż boję się pytać w salonie czy zdążę, a strasznie mi się one podobają!!!
        • polnykwiatek Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.04.06, 20:09
          Ja tez jestem zakochana w tym modelu!!!!!!!
          Będe chciała taką uszyć, myślicie że się uda????
    • kinia336 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.02.06, 12:25
      sukienka jest śliczna,oryginalna
      • gosia827 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.02.06, 13:33
        i mnie się bardzo podoba....jest cudna
        • chenoa1 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 01.04.06, 15:47
          jest super i super sie w niej wyglada, dzis mierzylam, ale zakochalam sie w
          innej tez z linea raffaelli... tyle ze drozsza wiec musze pomyslec...
          • urszula1234 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 17.04.06, 23:20
            Proszę jeśli możesz to odpowiedz mi na kilka pytań: jak długo czeka się na te
            suknie, bo ja mam ślub 3 czerwca i obawiam się czy zdążę a strasznie mi się
            podobają. A jak z cenami i modelami? Jest większość tych co w nowej kolekcji na
            ich stronie? Bardzo byłabym wdzięczna za odpowiedź!!!
            • karolin-k Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.04.06, 12:42
              hej,
              czeka sie 8-10 tygodni, dzwoniłam w piatek do salonu. Ceny sa wszystkich
              podobne, czyli 3000-4000 zł, niestety
    • kaluha Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 18.04.06, 20:55
      baaardzo mi się podoba ta suknia. kurcze, bardziej niż moja! muszę przestać na
      nią patrzeć! hahaha
    • kb77 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 25.04.06, 22:20
      hej,
      ja mam do sprzedania suknie linea raffaelli z poprzedniej kolekcji ale w stylu
      taka sama. Link tutaj:
      www.allegro.pl/item99520370_inna_niz_wszystkie_suknia_slubna_linea_raffaelli.html
      ale tez chetnie przesle dodatkowe zdjecia i odpowiem na pytania. Bardzo dobrze
      sie w niej czulam, jest lekka i wygodna. I na prawde wszystkim sie szczerze
      podobala - bo jest elegancka i prosta ale z pomyslem.
      pozdrawiam
      Kaska
    • mamamikusa Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 29.04.06, 21:52
      Witam,
      po 3 czerwca mam do sprzedania właśnie tę sukienkę. Odbieram ją po 20 maja,
      rozmiar 38 ,na wzrost 167 plus 7 cm obcas.

Ps. Doradzie mi proszę jaki bukiecik do tej sukieneczki smile))

Pozdrawiam
      • lideq1 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 30.04.06, 23:24
        mamamikusa,
        a ile bedziesz chcoala za ta sukienke?
        p.s. widzialabym do niej jakies tulipanki smile
        • mamamikusa Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 01.05.06, 22:05
          lideq1,
          mysle, ze bede chciala za nia wziac 2500 pln.
          • lideq1 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 02.05.06, 11:49
            przyznam szczerze, ze troche duzo, jak na sukienke 'z drugiej reki'...
            a moglabys podac dokladniejsze wymiary sukienki? czy do niej potrzebna jest
            jeszcze halka? pozdrawiam serdecznie
      • julien.ska Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 28.05.06, 13:31
        Witam,
        Jestem zainteresowna ta sukienka, mozeszm i dac do siebie telefon w celu
        pezposreniego skontaktowania sie. Ja mam slub pod koniec wrzesnia wiec chetnie
        ja odkupie jesli tylko rozmiar bedzie pasowal.
        porsze o kontakt na mail : julien.ska@wp.pl
        pozdrawiam
        • sylwia_ziel Do odsprzedania po 8 lipca 24.06.06, 23:43
          Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Po 8 lipca będę miała do odsprzedania
          suknię z kolekcji linea raffaelli:
          Suknia jest nie do opisania słowami, zupełnie inna niż wszystkie - przede
          wszystkim lekka i delikatna, lżejsza i wygodniejsza niż codzienne ubranie.

Rozmiar 36, wzrost 160 + obcas 7,5 cm. Jest duża mozliwość dokonania poprawek,
          gdyż długość była regulowana od środka. Lokalizacja - Warszawa.

Jeżeli byłybyście zainteresowane proszę o kontakt sylwia_ziel@gazeta.pl

• bi23 Re: Do odsprzedania po 8 lipca 10.07.06, 12:53
            cześć!
            prześlij mi zdjątka....i jak możesz to po uszkodzieniu też.....i podaj cenę????
            jak będzie zadawalająca i do poprawienia......to może obejdziemy to jakoś....

pozdrawiam
            Beata Kraków
    • aganwi Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 02.05.06, 13:35
      Sukienka śliczna- ale jeśli chodzi o samodzielne uszycie to trzeba mieć
      naprawdę super krawcową!!!
    • agusia9611 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 13.05.06, 15:26
      witaj. suknia jest piekna tez bardzo chcialam ja miec. niestety po przymiarce
      nie wygladala tak rewelacyjnie jak na modelce. moja siostra oraz przyjaciolka
      tez przymierzaly i niestety nic z tego. ja wybralam te rozowa . piekna.
      pozdrawiam
      • justa1812 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 15.05.06, 15:20
        Agusia9611 jetem zainteresowana odkupieniem od ciebie sukienki. Proszę o
        kontakt na jpielasa@op.pl.
        • nowazona1 Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 17.05.06, 22:25
          Czesc Dziweczyny, ja juz jestem po slubie i suknia ze zdjecia:
          jest w tej chwili do kupienia, przymierzenia i obejrzenia w Warszawie/Łodzi/
          Płocku. Moj wzrost 168cm + obcas 4cm + 4 cm do popuszczenia; rozmiar sukni 38/40.
          Prezentowala sie cudownie - jesli ktos ma ochote - chetnie przesle zdjecia.
          Suknia kupiona w salonie w Warszawie(paragon do wgladu) - cena jest do
          uzgodnienia. Jesli ktos bedzie zainteresowany prosze o kontakt: martamenc@wp.pl
          Pozdrawiam serdecznie!
          Marta
          • nowazona1 Re: Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 17.05.06, 22:42
            nowazona1 napisała:
            zapomnialam dodać, ze suknia jest w kolorze ecru. Do sukni dodam rowniez welon -
            z obszytego tiulu - 2 metrowy - idealnie pasowal do tej sukienki.
            Marta

> Czesc Dziweczyny, ja juz jestem po slubie i suknia ze zdjecia:
            > <a
            href="slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=1147&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2"
            target="_blank">slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=1147&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2</a>
            > jest w tej chwili do kupienia, przymierzenia i obejrzenia w Warszawie/Łodzi/
            > Płocku. Moj wzrost 168cm + obcas 4cm + 4 cm do popuszczenia; rozmiar sukni 38/4
            > 0.
            > Prezentowala sie cudownie - jesli ktos ma ochote - chetnie przesle zdjecia.
            > Suknia kupiona w salonie w Warszawie(paragon do wgladu) - cena jest do
            > uzgodnienia. Jesli ktos bedzie zainteresowany prosze o kontakt: martamenc@wp.pl
            > Pozdrawiam serdecznie!
            > Marta
            • nika1006 Re: Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 17.05.06, 23:40
              Hej a mogę poprosić o Twoje zdjęcia ( na figa_all@go2.pl) - jeśli oczywiście
              nie masz nic przeciwko - chciałabym zobaczyć jak się przezntuje w
              rzeczywistości i w akcji wink)))
              Pozdrawiamsmile
            • gosiksz1 Re: Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 18.05.06, 00:03
              I ja także poprosze na gazetowego!
          • paolka25 Re: Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 18.05.06, 07:25
            Moge prosić o zdjęcia na maila gazetowego?Pozdrawiam.
            • nowazona1 Zdjęcia zostały wysłane 19.05.06, 19:15
              Pozdrawiam,
              Marta
          • juzti Re: Sprzedam sukienke Linea Raffaelli 23.05.06, 15:45
            Ja też poproszę zdjęcia na maila gazetowego?Pozdrowienia.
    • monikaa13 Re: sukienka z linea raffaelli?- pare pytan 23.05.06, 16:03
      sukienka jest bardzo ładna, napewno można uszyć przynajmniej podobną i to
      pewnie o wiele taniej, tylko tzreba znaleźć dobrą krawcową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka