Dodaj do ulubionych

Lublin - fryzjer + wizażysta

14.02.06, 23:19
Witam. Czy znacie może dobrego fryzjera i dobrego wizażystę w Lublinie? Mam
ślub w kwietniu i zupełnie nie wiem do jakiego salonu się udać. Chodzi mi o
wizażystę z naprawdę dobrymi kosmetykami i fryzjera który nie zrobi mi na
głowie standardowego koka tylko bardziej naturalną fryzurę. Bardzo proszę o
rady!!!
Obserwuj wątek
    • niemamloginu2 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 15.02.06, 10:56
      hmm.. to może pani Anna Chołota na ul Burszytnowej - salon Anna. Ona czesze
      panienki do wyborów miss. To jeżeli chodzi o fryzjera. Wizażysta - nie znam, ja
      się wybieram do mojej sprawdzonej kosmetyczki smile
    • inez_22 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 15.02.06, 11:45
      Witam
      Podobno dobry fryzjer i wizażystka jest w galerii Olimp. Moja koleżanka tam sie
      czesała i malowała. Wyglądała bardzo ładnie, pomimo tego, że nie miała próbnego
      makijażu.
      • rrudi Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 15.02.06, 19:20
        Dziękuję za rady, jestem umówiona do salonu na Bursztynowej! Ale w dalszym
        ciągu zastanawiam się co z wizażystą. Mieszkam na Porębie i najlepiej byłoby
        gdyby znalazł się jakiś naprawdę dobry na Czubach. Dzięki jeszcze raz, a może
        ktoś jeszcze coś doda?
        • neska777 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 23.02.06, 14:45
          Hej,mam taki sam problem,fryzjera jeszcze nie mam, a i z makijazem kiepsko:
          (Wybieram sie na zwiady na Sikorskiego do Studio21, bo dostalam namiary ze
          ladnie czesza i maluja.Jak dotre tam i czegos sie dowiem to dam znac.A kiedy
          Wasz slub?Ja juz w kwietniu,wiec juz coraz mniej czasu,ale na pewno wszystko
          sie udasmileOby pogoda dopisalasmile
          • inez_22 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 24.02.06, 10:44
            Hej, mój ślub 2 wrzesnia, więc mam troche wiecej czasu od Ciebiesmile Na razie mam
            tylko fryzjera, a wizazystke chyba te z Olimpu odwiedzesmile Pozdrawiam
            • neska777 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 24.02.06, 14:25
              Chyba tez wybiore sie na zwiady do Olimpu,moze akurat spodoba mi sie jak czesza
              i maluja.Dzieki za podpowiedzsmile
    • styska5 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 24.02.06, 14:34
      w parkingu jest swietny.
      • neska777 Re: Lublin - fryzjer + wizażysta 24.02.06, 14:46
        W parkingu - to znaczy budynek Olimpu, wejscie od parkingu?,bo sa jeszcze
        jakies male budki obok i tam tez jest fryzjer,wiec zebym sie nie pogubila
        (sierotka jestemsmile ) i nie poszla nie w to miejsce, to czy moglabys mi
        dokladniej wytlumaczyc,albo podac nazwe salonu?Z gory wielkie dziekismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka