elit33 22.09.06, 12:36 Czarny, w paski,a może inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka05052007 Re: Garnitur dla młodego. 22.09.06, 12:38 my planujemy kilka opcji: - brązowy gładki - brązowy w paski (kolor nieznany) - szary w jasne lub różowe paseczki - jakiś jasny: beżowy lub nawet biały Wciąż szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
anuka77 Re: Garnitur dla młodego. 22.09.06, 13:25 Witam! Mój mąż miał garnitur w kolorze ciemnego brązu w leciutkie prążki i wygladał ok Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: Garnitur dla młodego. 22.09.06, 16:41 moim zdaniem wszystko tylko nie czarny, dobre na pogrzeb ale nie slub.... Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Garnitur dla młodego. 22.09.06, 16:43 czarny może nie, ale znakomicie, szczególnie z białą suknią, wygląda ciemny grafit, może w delikatne prążki o ton jaśniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Garnitur dla młodego. 22.09.06, 20:23 czekoladowy w paski ecri jak mojego miska Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka_r Re: Garnitur dla młodego. 23.09.06, 07:34 Mój M. będzie miał ciemny garnitur, w sumie to taki ciemno szary, prawie czarny z tego co kojarzę (miał go na sobie raz czy dwa, teraz wisi sobie w szafie). Oczywiście pod warunkiem, że nie schudnie/przytyje jakoś drastycznie przez najbliższych 10 miesięcy. Nie będzie miał "musznika" tylko zwykły krawat+kamizelka (szara od garniutru). Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Garnitur dla młodego. 24.09.06, 13:45 my kupiliśmy beżowy Pronuptia, to musi byc ich udany model, bo nadal jest we Fr. katalogach......ślub był kilka lat temu (nadal mam kamizelkę do odsprzedania - piękna, gobelinowa; 5 lat temu kosztowała ok 700zł) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Garnitur dla młodego. 23.09.06, 11:10 Ja jestem za ciemnymi, wyglądają najbardziej elegancko - czerń, grafit, granat, czekolada. Mogą być w delikatny prążek, ale nie mocno błyszczący. Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: Garnitur dla młodego. 23.09.06, 18:01 jak jesteś z warszawy to wejdz to salonu jak dobrze pamiętam tylko on na nowolipiu czy nowolipki. Tam jest duży wybór i ceny tez ładne, osttnio widzial dosć ladny garnitur uszyty przez Eldorado za 680 zł były różne kolory i w paski Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Garnitur dla młodego. 24.09.06, 14:07 mój mąż był chyba jedynym na tym forum panem młodym, który w kościele wystąpił w innym stroju i na weselu w innym w kościele miał elegancki surdut, z laseczką i cylindrem (oczywiście zdjął), a na weselu (rozpoczęło się o 20) przebrał się w smoking. Zwykły garnitur w ogóle nie wchodził w grę jako strój zbyt pospolity i codzienny strój. Odpowiedz Link Zgłoś