Dodaj do ulubionych

sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybnika

09.10.06, 15:05
Przygotowując się do ślubu często korzystałam z porad i doświadczeń
forumowiczek a teraz i ja chciałabym pomóc. Gorąco polecam lokal w którym
mieliśmy wesele. Rewelacyjne dekoracje, pyszne jedzonko i miła, fachowa
obsługa. Od niedawna mają swoją stronkę
www.contra-przyjecia.pl/
Co do fotografa i kamerzysty to pracowało się z nimi znakomicie ale na efekty
pracy nadal czekamy i nie chcę zapeszać... smile
Obserwuj wątek
    • monikaitomcio Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 09.10.06, 15:52
      Hey,

A czy mogłabyś polecić swój zespół muzyczny. Z góry serdecznie dziękuje
    • kisia81 pytanko?? 09.10.06, 16:30
      Witaj Milusia
      piękna sala smile
      mam pytanie - jaki jest koszt za osobę?? i czy mieliście swobodne miejsce do
      tańczenia?
      z tego co widać na zdjęciach miejsca miedzy stołami a barkiem nie ma za wiele

pozdrowienia smile
      • stolberg Contra 09.10.06, 16:45
        Witam bardzo serdecznie

Bylam tam na weselu 3 lata temu .sala naprawde rewelacyjna....(ale szukajac
        sali na nasze wesele nie bralismy jej w ogole pod uwage)ale to tylko taka moja
        uwaga.
        ale sala naprawde fajna
    • qwe77 Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 09.10.06, 17:28
      tak sala godna polecenia miałam tam wesele rok temu goście zachwycenie i
      oczarowani mnóstwo zdjęć można zrobic przed salą, dodatkowe atuty z którymi się
      nie spotkałam kiedy oglądałam sale, to takie że za dzieci chyba do 3 lub 4 lat
      nie pamiętam dokładnie to się wcale nie płaci a do 6 lat połowę ceny, (a miałam
      takich dzieci 10 więc ok 1000 zł zaoczszędzone)za kamerzystę i za fotografa też
      połowę ceny płaciłam. Wszystko naprawdę wszystko zapięte na ostatni guzik, z
      tyłu za stołami jest dużo miejsca, i tam właśnie chodzą kelnerki żeby nie
      chodzić między gościami po sali, kelnerki wychodzą w jakichś określonych
      odstępach czasu z kuchni (tak to szefowa sali tłumaczyła mojej mamie) żeby nie
      szły na raz żeby nie było wrażenia że tylko chodzą i patrzą. Rogi stołów są
      zaokrąglone widać to w galerii i to jest też bardzo fajne bo sie siedzi tak
      jakby w jednym dużym stole. Kwiaty do dekoracji są żywe bardzo fajnie
      fantazyjnie ułożone naprawdę fajna sala. Ja płaciłam rok temu 110 zł od osoby
      za wszystkim na piwerszy dzień miałam napoje na drugi dzień 60 zł ale napoje
      musieliśmy sobie kupić. Nie wiem jak jest teraz.
    • milusia261 Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 10.10.06, 09:24
      Mieliśmy wesele jednodniowe w sobotę, koszt od osoby 130 zł w cenie napoje,
      ciasta, pyszne kruche ciasteczka i torty. We własnym zakresie trzeba było
      zakupić jedynie alkohol. W tygodniu wesele z tym samym menu kosztuje 120 zł od
      osoby.
    • milusia261 Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 10.10.06, 09:59
      Jeśli chodzi o salę do tańczenia to mieliśmy ponad 90 gości weselnych i miejsca
      było w sam raz a do tego grał świetny zespół i goście non stop się bawili.

Grał u nas zespół Delta - rewelacja!!!! 5 osób w zespole, perkusja, gitary,
      skrzypce, puzon i piękne głosy. Grali największe hiciory, bez obciachowych
      weselnych przyśpiewek. Na pierwszy taniec zaproponowali nam Stinga w wersji
      instrumentalnej - wyszło pięknie. Są dosyć drodzy ale warto było bo goście
      wspominając dziś nasze wesele zawsze dodają, że mieliśmy świetny
      zespół.Polecam!!! (nr telefonu mogę przesłać zainteresowanym)
      • stolberg Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 10.10.06, 10:02
        Hey aczy ten zespol ma moze stronke internetowa
        • milusia261 Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 10.10.06, 10:09
          Próbowałam odszukać ich w googlach ale nie zanlazłam, później miałam zapytać
          ale niestety zapomniałam i nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie.
          • monikaitomcio Re: sprawdzony lokal godny polecenia okolice Rybn 10.10.06, 11:21
            Hey

Prosze przeslij mi na gazetowy nr tel zespołu Delta , z góry serdecznie Ci dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka