kajcik3 29.10.06, 14:30 hej! czy ktos zna jakas fajna firme z krakowa ktora pomaga przy organizacji slubu? ale jakas konkretna, a nie naciagaczy. Moze ktos korzystal z takich uslug. Ile takie firmy biora prowizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka1980 Re: wedding planer kraków 29.10.06, 23:07 witam, jestem juz po i takze w krakowie - moge doradzic ale dokladnie musze wiedziec o co chodzi - jesli zdjecia to polecam super fotografke (jednak nie wiem czy moge podawac tak na forum oficjalnie jej strone) w razie czego sluze pomoca. My jestesmy bardzo zadowoleni. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kajcik3 Re: wedding planer kraków 30.10.06, 07:10 moge prosic o wiecej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: wedding planer kraków 31.10.06, 19:16 kasiu podaj jednak jakies namiary na ta super fotografkę. Jesli ma stronę www to moze podaj tą stronę. Tego rodzaju strony sa zazwyczaj ogólno dostępne i jesli ktoś sobie takąstronę tworzy to raczej nie po to żeby się ukrywać. A myslę, że tej super fotografce przyda sie kilka kilentów więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: wedding planer kraków 31.10.06, 23:03 Polecam p. Dorotkę z Studio IMAGE z Wieliczki. www.image.wieliczka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kajcik3 Re: wedding planer kraków 04.11.06, 11:30 videobeta napisał: > Polecam p. Dorotkę z Studio IMAGE z Wieliczki. > > www.image.wieliczka.pl/ a cenowo sa drodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: wedding planer kraków 01.11.06, 09:21 ja tez sie zastanawialam początkowo, żeby skorzystac z uslug jakiejs firmy organizującej przyjecia weselne, ale po wyliczeniach okazalo sie, ze bedzie mnie to slono wiecej kosztowac niz jak zorganizuje wszystko sama. no i ta radosc przygotowan! Ona jest bezcenna!!!! I tak mam wokol siebie pelno takich co mi chcą "organizowac" bezplatnie, nie musze jeszcze za to doplacac )) Odpowiedz Link Zgłoś
koval1234 Re: wedding planer kraków 01.11.06, 18:12 firma CELEBRATION, jest w internecie, graliśmy dla nich w warszawie, zawodowe i niebanalne podejscie do slubu i wesela, widac to juz po klimacie na stronie www, przemila osoba, maja chyba filie w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
kajcik3 Re: wedding planer kraków 04.11.06, 11:24 pytajnik55 robiles cos przez nich?? moge os wiecej na ich temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
kajcik3 Re: wedding planer kraków 04.11.06, 11:25 koval1234 napisał: > firma CELEBRATION, jest w internecie, graliśmy dla nich w warszawie, zawodowe i > niebanalne podejscie do slubu i wesela, widac to juz po klimacie na stronie www > , > przemila osoba, maja chyba filie w krakowie koval moge prosic o wiecej nformacj, albo jakes lnk do fotek wesela ktoeoni zorganzowali Odpowiedz Link Zgłoś
koval1234 Re: wedding planer kraków 04.11.06, 12:13 nie mam, mysmy tylko grali www.celebration.pl, ale zchyba jest w remoncie, gdzies mam numer pogrzebie napisz na priv jacekkowalski@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik55 Re: wedding planer kraków 15.11.06, 19:41 Przepraszam, nie zaglądałam tutaj przez dłuższy czas Kiedy ja brałam ślub, nie było jeszcze - niestety - takich udogodnień Ale przyjaciele korzystali z tej firmy i są bardzo zadowoleni. Jako gość również uważam, że wszystko było zapięte na ostatni guzik I może nawet szkoda, bo po latach najmilej wspomina się różne gafy )) Odpowiedz Link Zgłoś