zurawinaa 02.05.07, 12:00 JAK WAM SIE PODOBA MOJA SUKNIA www.bestbridalprices.com/images/divinasposa/spring07/large/doha.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatk_michta Re: MOJA SUKNIA :) 02.05.07, 12:13 mi sie podoba, bardzo ładny kolorek, delikatne zdobienia i drapowania; a najważniejsze aby tobie się podobała i abyś czuła się w niej pięknie w tym ważnym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: MOJA SUKNIA :) 02.05.07, 12:33 Bardzo ladna! Mi sie powinna podobac bo troche podobna do mijej A moze masz jakies swoje zdjecia w niej? Odpowiedz Link Zgłoś
zurawinaa Re: MOJA SUKNIA :) 02.05.07, 12:38 nie niestety nie mam swojego foto w niej ale dodam jeszcze ze ta suknia ma piekny zdobiony tren Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: MOJA SUKNIA :) 02.05.07, 13:02 To juz zamowiona? Super - na pewno bedziesz w niej slicznie wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: MOJA SUKNIA :) 02.05.07, 15:58 naszyjnik super suknia ładna, ale przeciętna Odpowiedz Link Zgłoś
zurawinaa Re: MOJA SUKNIA :) 09.05.07, 10:09 JAK WAM SIE PODOBA MOJA SUKNIA www.bestbridalprices.com/images/divinasposa/spring07/large/doha.html Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: MOJA SUKNIA :) 09.05.07, 10:38 Suknia ok ale ta chuda modelka mnie drażni. Mam nadzieję, że masz bardziej kobiece kształty)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda7710 Re: MOJA SUKNIA :) 09.05.07, 13:53 bardzo ładna skromna ale ma w sobie elegancję i klasę a to lubię najbardziej piękno tkwi w szczegółach a ona ma ten szczegół i to coś dla mnie jak najbardziej ok! Odpowiedz Link Zgłoś
zurawinaa Re: wasze opinie i pomysły - MOJA SUKNIA :) 10.05.07, 21:45 jak wam sie podoba moja suknia,- dodam ze to kolor perłowy, ma piękny długi tren; a mój wybrany ma garnitur koloru gorzkiej czekolady- mam pytanie z jakich kwiatów pasuje do niej wiązanka jesli to mozliwe to prosze o jakies foto wiązanek prosze o wasze pomysły a wiem za na forum ich nie brakuje! www.bestbridalprices.com/images/divinasposa/spring07/large/doha.html Odpowiedz Link Zgłoś