szonik1 04.10.08, 18:43 W końcu dostaliśmy fotki plenerowe od fotografa.Przedstawiam i polecam www.wozaczynski.com/proof/plener_090908/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamilka Re: plener - fotki 04.10.08, 18:52 Podoba mi się Twoja sukienka. Ale nie podoba mi się kamizelka i musznik męża. Taki strój kojarzy mi się powiedzeniem "wystroił się jak stróż w boże ciało" Zdjęcia - nudno się ogląda 20 takich samych zdjęć przy kutrze, kolejnych identycznych w wodzie... Za dużo ujęć w tych samych miejscach. Ale sukienka naprawdę mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: plener - fotki 04.10.08, 20:28 suknia jest śliczna-rękawy super ma, nie jest jakaś przekombinowana w kroju, nie jest przewalona ozdobami jednym słowem z klasą i na miejscu ,a Twoja druga połówka podoba mi się, że pojawiły się u niego złote spinki,bo zdaje się na sukni masz złote te wyszycia? , pozdrawiam i życzę dobrego na nowej drodze życia . Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: plener - fotki 04.10.08, 21:03 Zgadza sie,wyszycia i spinki są złote. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: plener - fotki 05.10.08, 01:12 Urok sesji po ślubie - juz po była prawda? Gratuluje wyboru fotografa, zdjęcia sa cudowne, sceneria idealna, po prostu rewelka, aż miło się ogląda Zazdroszczę...ale... jest jedna rzecz do której chciałabym sie przyczepić. Mam wrażenie, że na zdjęciach jest pokazane wiecej przestrzeni, scenerii niż was, tzn. zbliżeń, twarzy, emocji - tego mi na tych fotkach brakuje, ale tak to idealna pamiatka Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: plener - fotki 05.10.08, 10:12 Zdjęcia wprost rewelacyjne. Witać że fotograf to profesjonalista. Ślicznie wyglądacie. Odpowiedz Link Zgłoś