Gość: pika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.09, 11:17 stomatolog marek kiełtyka proszę jakieś opinie? będę mieć u niego usuwane ósemki może ktoś też usuwał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzastaw Re: dr marek kiełtyka 22.04.10, 12:11 ten lekarz przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej, mogę polecić sam leczę u niego zęby i zawsze wszystko dokładnie mam zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
zawistow1966 Re: dr marek kiełtyka 23.04.10, 07:36 u tego lekarza leczę zęby od roku i mimo wielu moich ubytków udało się opanować dr Kiełtyce mój problem, jestem bardzo zadowolony z efektów mimo ze kosztowało mnie to niemałą sumkę ale za opiekę takiego dobrego specjalisty warto płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzndrn2 Re: dr marek kiełtyka 23.04.10, 09:50 polecam tez dr Kiełtykę, leczę zęby u paru lekarzy ale ten zdecydowanie jest najdokładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
latoroslanka Re: dr marek kiełtyka 28.04.10, 14:11 polecam pana dr Kiełtykę, leczyłam też u niego ząbki i nie mam problemu nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: dr marek kiełtyka 02.08.10, 12:44 bardzo fajny dentysta, mam założonych parę plomb przez pana dr i wygląda to estetycznie, z efektu jestem zadowolona a problem miałam na przednich ścianach jedynek Odpowiedz Link Zgłoś
bonifikatka Re: dr marek kiełtyka 19.08.10, 13:12 korzystałam z usług pana dr Kiełtyki i tez jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś