Dodaj do ulubionych

Forum wrzące bzdetami

IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:08
Niedawno na stronach gazety jawiła się nam ikonka panienki kojarząca się na
pierwszy rzut oka z zaproszeniem na strony erotyczne.
Jako jedyny na forum krytykowałem jej obecność. Innym nie przeszkadzała i
mają takie prawo. A mi owszem...Więc się piekliłem. Wreszcie zniknęła i może
nie wróci...
Teraz dla odmiany rzuca nam się hasło „na forum wrze”, a w nim pytania w
rodzaju: „zdradziłam, pomóżcie”, lub „co mężczyźni lubią w seksie
najbardziej”.
Oba pytania powinny być skierowane do seksuologa, a nie czytelników.
Ale pomijając to niedopatrzenie myślę, że lepiej byłoby nie podążać śladem
niektórych szmatławców zarabiających mamonę na ogłoszeniach związanych z
seksem i tracących dzięki temu czytelników lecz serwować informacje z
pominięciem „tych spraw” w wydaniu podobnym wspomnianemu tu „wrzącemu forum”
Drodzy Redaktorzy - ze sprawami seksu poradzimy sobie sami...
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.lublin.mm.pl 03.02.04, 15:27
      No wiesz Clavis, jedyne co może poruszyc do głębi pogrążone w marazmie dusze
      POlaków to albo jakieś słowo związane pośrednio lub bezpośrednio z seksem albo
      złowo " żyd" ( niezależnie od kontekstu). Więc co sie dziwisz...
      A swoja droga mnie tez wkurzała ta reklama ale nie z powodu panienki tylko tego
      czerwonego co sie nachalnie majtało....
      • empi Re: Forum wrzące bzdetami 03.02.04, 16:06
        tak, tak. Ten dzyndzelek to było kuszenie. Vlavis, czy Ty czasem nie jestę
        obłudny?. W życiu bym za tego dzyndzelka nie pociągnął ale przeczytałem Twego
        posta. Cały ten post to było jedno kuszenie... no i pociągnąłem, teraz będę
        szukał tych wypowiedzi na forum o których wspominałeś.
        Ryża masz rację, Żydów i seks połączyliśmy my Polacy już dawno w jedno hasło,
        może jednak nie wszyscy Polacy. Tylko dlaczego tamci Polacy uważają, że mają
        wyłączność na polskość?. Jeżeli ja się godzę, że oni muszą żyć to niech i mnie
        dadzą żyć z moimi poglądami i nie odmawiają mi prawa do polskości.
        pzdr.
        • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:38
          Nie byłem taki szybki w bawieniu się owym jak go nazywasz "dzyndzelkiem".
          Zresztą sam poczytaj.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=10144806&a=10144806
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=10144806&a=10170384
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=10144806&a=10192842
        • ryza_malpa1 Re: Forum wrzące bzdetami 03.02.04, 20:10
          No tak a propos żydów to sie wytłumacze czemu się tak wzburzyłam.
          Zdarzyłomi się napisac i opublikowac pochwalna recenzję pewnej książki pisarza
          żydowskiego pochodzenia. Recenzja ta trafiła w miejsce , gdzie pod spodem było
          ogólnodostepne forum. Prwadoopodobnie żadna z opublikowanych tam kiedykolwiek
          recenzji nie wywołał tylku komentarzy z raz , z czego trzy napisane byly przez
          osoby, które książkę przeczytały i miały coś na ten temat do powiedzenia ,
          pozostałe 30 komentarzy to były " jedynie słuszne poglądy na żydów" bez
          jakiegokolwiek odniesienia do autora, treści czy formy książki którą
          recenzowąłam ( a więc od rozpijania chłopów po wojne na bliskim wschodzie) -
          (jak ci ludzie trafili na moja recenzje - nie wiem.)
          Stąd mój pogląd, że nie ma bardziej wywołyującego agresje hasła niz słowo żyd.
          Napisz " Żyd" gdziekolwiek ( bez żadnego innego słowa czy kontekstu ) a
          rozpętasz piekło na czele z poglądem , że " biedni zydzi skarżą się na
          antysemityzm , którego nie ma".
          Dziwny kraj :(
          • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:26
            Aby jakoś połączyć mój temat zawarty w tytule wątku z twoim - znalazłem iście
            salomonowe wyjście.
            Napiszę tak: "to Żydzi podesłali nam ową tańczącą na erotycznej ikonce pokusę
            którą usiłowałem wytępić".
            No i zobaczmy teraz czy twój osąd umieszczony w końcówce postu się potwierdzi?
            • ryza_malpa1 Re: Forum wrzące bzdetami 03.02.04, 21:07
              JA bym zmieniła tytuł wątku na " jak sprowokowac gawiedź" :)))
              • rozczochrany_leb faktycznie nie ma o czym na tym forum rozprawiać 03.02.04, 21:32
                Jedna wielka fobia sld-sowsko-zydowsko-masonsko-pruszkowsko-miloszowa o
                zabarwieniu erotycznym.
                • lucy_z Re: faktycznie nie ma o czym na tym forum rozpraw 03.02.04, 21:34
                  rozczochrany_leb napisał:

> Jedna wielka fobia sld-sowsko-zydowsko-masonsko-pruszkowsko-miloszowa o
                  > zabarwieniu erotycznym.

O cyklistach zapomniałeś ;)
                  • ryza_malpa1 Re: faktycznie nie ma o czym na tym forum rozpraw 03.02.04, 21:36
                    No i o "nieudolnej redakcji" :}, która zamiast pisać gazete powinna śledzic
                    wszytkie wątki na forum :]
      • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:05
        Czy twoim zdaniem można zrobić coś by te pogrążone w marazmie polskie dusze
        pocieszyć bez uciekania się do prostackich chwytów, grania na namiętnościach i
        podrzucaniu zastępczych tematów?
        Przed nami Unia, z jej pukania do polskich drzwi coraz mniej osób się cieszy -
        poziom marazmu wzrośnie?
        • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:11
          Sorry, że znów się wcinam. Moja poprzednia wypowiedź skierowana była do Ryża
          Małpa, ale nie została odpowiednio "przekierunkowana", choć odpowiadałem na
          komentarz numer dwa na tej liście.
          Widocznie "warszawka" znów myli "podpięcia"...
        • ryza_malpa1 Re: Forum wrzące bzdetami 04.02.04, 13:19
          Hm, a propos pocieszenia dusz w marazmie to dzis przeczytałam budujący czat z
          Toamszem Lisem ( dodam dla spokoju sumienia, ze nie jestem do PAna Tomasza
          jakoś specjalnie ustosunkowana):
          rozmowy.onet.pl/2,artykul.html?ITEM=1142256&OS=51998
          Poza tym z doświadczenia wiem,że nic tak nie dodaje skrzydeł i huzarskiej
          fantazji jak zastrzyk z kasy badź też realna możliwość jej zarobienia.
          A na to na skalę masową niestety sie nie zanosi :(((
          • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:28
            Zanim poczytam przesłany mi link zaspokójże na miły Bóg mą ciekawość i wyjaw
            jesteś - tą samą Ryżą Małpą co ryża_małpa1 czy też zupełnie inną?
            Mam z tu pewną niejasność...
            • ryza_malpa1 Re: Forum wrzące bzdetami 04.02.04, 13:33
              Jestem ta samą małpą.Zalezy od tego czy jestem zalogowan czy nie. A ryza_malpa1
              jest dlatego,z e dla ryzej_malpy ( bez jednyki) zapomniałam hasła :]
              • rena_gd Re: Forum wrzące bzdetami 04.02.04, 13:47
                ryza_malpa1 napisała:

> dla ryzej_malpy ( bez jednyki) zapomniałam hasła :]

to napisz maila na adres gazetowy, podany na glownej strony wejscia na poczte z
                prosba o zwrot;)) (powaznie mowie choc z usmiechem:))
                • Gość: Clavis Re: Forum wrzące bzdetami IP: *.unitron.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:44
                  Wrzące forum atakuje frontalnie w całym kraju prowokując do odpowiedzi
                  na pytania związane ze sprawami życia codziennego, nierzadko prywatnymi
                  i intymnymi.
                  Czy jego celem jest badanie co sądzą Polacy na zadany temat?
                  Czy na podstawie tych wypowiedzi psycholodzy spróbują określić jacy jesteśmy?
                  Albo jak skuteczniej zareklamować nam określone produkty, w jakie ideały i
                  ideologie skłonni jesteśmy uwierzyć, a których nam się wcisnąć nie da, albo
                  jak nas „rozpracować” byśmy byli bardziej sterowalni?
                  Jeśli tak to i ja do zestawu pytań dorzucę jedno - pozornie nie związane z
                  seksem: „Czy podchorąży zawsze zdąży”?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka