grudzien_marek 26.01.10, 08:19 moja siostra robiła biopsję w Luxmedzie chyba u dr Madej-Czerwonki, w miarę szybko dostała wyniki i rozpoczęła leczenie, lekarka zajęła się nią profesjonalnie i bardzo jestem jej za to wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rademenes_h Re: biopsja w Lublinie 26.01.10, 13:30 Moja żona również, świetny lekarz, biobsja pod kontrolą USG, wynik w miarę szybko a to wazne bo cholernie stresujace. 150zł w Luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
majas_83 Re: biopsja w Lublinie 27.01.10, 13:22 U mojej mamy stwierdzono guzki w tarczycy, polecono mi Madej-Czerwonkę, trochę musiała poczekać, ale wszystko odbyło się bardzo sprawnie. W badaniach na szczęście nic złego nie było. Mama wcześniej robiła biobsję na fundusz i nie miała mówi, że nie ma czego porównywać, Madej-Czerwonka jest bezkonkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: biopsja w Lublinie 17.02.10, 18:23 ja tez mogę ja polecić dobra specjalistka:) Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: biopsja w Lublinie 17.02.10, 18:12 polecam dr Wakowicz, wykonywała mi zarówno usg piersi jak i biopsje, w miarę szybko się można do niej dostać i niedługo czeka się na wyniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pardoszka80 Re: biopsja w Lublinie 31.03.10, 14:12 polecam biopsje u dr Madej, to sympatyczna kobieta z podejściem do pacjentów dużym doświadczeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: biopsja w Lublinie 11.09.10, 14:02 Witam serdecznie ,,ja wlasnie sie zapisalam na biopsie do pani dr. Madej i mam do Panstwa pytanie ? Tz ,ja niedawno robilam biopsie na NFZ mialam miec pobrane wycinki z obu platow ,, Niestety wynik okazal sie bez znaczenia ,,,bo podobno nie pobrano komorek tarczycy ?? I mam powtorzyc biopsie ,,, Postanowilam Biopsie zrobic prywatnie u pani dr. czytalam bardzo dobre opinie . ,, Tylko chcialam zapytac- za kwote 150 zl ,,to jest tylko jedno pobranie probki ??? czy moze oba platy mozna zbadac ? w jednym placie mam jeden guzek ,w drugim dwa ,,,,? pozdrawiam i prosze napiszcie jak to wyglada ,, basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: biopsja w Lublinie IP: 148.81.26.* 15.09.10, 12:43 Może pan Marek_Grudzień siostrę zapyta, chociaż obawiam się, że to kolejny typowo reklamowy wątek założony przez pracowników Luxmedu:( Ja robiłam biopsję w Luxmedzie, ale u innego lekarza. Za parę próbek zapłaciłam jedną cenę, ale do tej sumy dolicz wizytę lekarską. Wtedy to było 70 zł. Tak więc razem zapłaciłam 220 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbar-a1968 Re: biopsja w Lublinie 16.09.10, 17:53 Dziekuje za odpowiedz , juz jestem po biopsji ,,,mialam we wtorek ,, Jestem zadowolona i potwierdzam dobra opinie o pani dr.Madej Bylam bardzo zestresowana przed biopsjia ,niedawno 3 miesiace temu mialam jedna ,,po ktorej mialam ogromnego krwiaka i bol calej szyji ,,,, a wynik -niczego nie wniosl ,,, trzeba bylo powtorzyc biopsie ,,, Teraz mam nadzieje ze pani dr.pobrala juz odpowiedni material ,,, Pani dr.dokladnie ocenila tarczyce i wybrala jeden guzek ,,i pobrala dwie probki ,,,, dostalam nawet usg ,,, koszt biopsji to 150 zl.. Jestem naprawde zadowolona ,czulam ze pani dr. jest odpowiednia osoba ,na odpowiednim miejscu ....Dziekuje ,teraz czekam na wynik ,, Zycze wszystkim zdrowia basia Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: biopsja w Lublinie 24.09.10, 10:16 również mam dobre zdanie o biopsji w Luxmedzie, nie uważam za reklamę czegoś co pokazuje ze w danej placówce coś można zrobić dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś