Dodaj do ulubionych

Masaż relaksacyjny w Lublinie

28.01.10, 16:10
Gdzie w Lublinie można skorzystać z masażu relaksacyjnego? Nie chodzi mi o
masaż w domu.
Obserwuj wątek
    • nikitinka Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 28.01.10, 16:20
      Koleżanko, nie idź na relaksacyjny tylko antycelulitowy - też cię odpręży i
      dodatkowo rozbije ci tłuszczyk w strategicznych miejscach:)
      • grulaska Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 29.01.10, 16:07
        zapisałam się na taki masaż do luxmedu na królewską, zaczęli robić od tego
        roku:) mam nadzieje że będzie warto..
        • bogusz980 Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 22.02.10, 09:28
          ja tez byłem na tym masażu w tej placówce i jestem zadowolony, masują tam dwaj
          panowie
    • monika-ragoneska85 Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 24.03.10, 11:46
      od tygodnia korzystam z masażu relaksacyjnego w Luxmedzie, bardzo mi pomaga i
      mogę polecić tych masażystów.
    • bronkabiedronka_1985 Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 31.03.10, 13:41
      polecam masaże u mgr Chruściela w Luxmedzie, bardzo fajny facet i masaż jest
      bardzo relaksacyjny:) polecam
    • marysienkalatynoska Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 06.04.10, 10:59
      jestem zapisana dzisiaj na taki masaż w Luxmedzie, chodziłam tam już wcześniej i
      jestem bardzo zadowolona z tych zabiegów, przynoszą mi dużą ulgę i bardzo polecam:)
    • zolzata90 Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 15.04.10, 11:46
      korzystam z masażu w Luxmedzie, jest fanie bo np. jednego dnia mogę zrobić masaż
      antycellulitowy następnego relaksacyjny, można dostosować godz. do siebie, polecam
      • red-gotan Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 20.04.10, 11:18
        OK, dzwoniłam do luxmedu, tam dwóch masażystów jest , do którego polecacie iść,
        ceny mają przystępne, więc się wybieram.

zolzata90 napisała:

> korzystam z masażu w Luxmedzie, jest fanie bo np. jednego dnia mogę zrobić masa
        > ż
        > antycellulitowy następnego relaksacyjny, można dostosować godz. do siebie, pole
        > cam
    • monis_czubacka Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 23.04.10, 09:06
      ja chodzę na taki masaż do Chruściela w Luxmedzie, bardzo fajnie robi masaże i
      do tego zawsze miło się rozmawia, polecam
      • martika1981 [...] 20.06.10, 12:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • wombaciczka Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 26.07.10, 09:33
      korzystałam z masażu relaksacyjnego tez w luxmedzie i mimo ceny dla mnie rewelacja:)
      • spahikari Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 21.04.13, 16:13
        Zapraszamy na masaż relaksacyjny do Spa Hikari - jesteśmy w Hotelu Europa, w samym centrum Lublina. Jeśli będzie to Państwa pierwsza wizyta w naszym Spa to za masaż zapłacicie Państwo połowę ceny.

Przy okazji zapraszamy na Tydzień bańki chińskiej w Spa Hikari. Od 22 do 27 kwietnia masaż bańką chińską kosztuje jedyne 20zł! Polecamy :)
        • Gość: Alek Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 09.07.14, 16:43
          I obowiązkowe papierowe gacie na tyłek - klient sam nie może wybrać czy chce być przykryty tylko ręcznikiem czy też woli być masowany w papierze.
          Tragedia a nie profesjonalizm
          • saguarro Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 29.07.14, 13:33
            no to to faktycznie jakies jajca. Mi warunki, jakie panuja chociazby w PRzychodni/Gabinecie Jach bardzo odpowiadaja. Kiedys jeszcze probowalem probowac z prywatnych masazystow, ale dwa razy zdarzylo mi sie, ze przyjechal jakis pseudo rehabilitant czy masazysta. Wiec wolalem pojsc do profesjonalnej przychodzi, z polecenia poszedlem do Jacha i tam naprawde dobrze masuja. Zero krepacji, mile zachowanie, no i naprawde profesjonalny masaz.
    • Gość: Karol_32 Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie IP: *.nplay.net.pl 18.02.14, 21:12
      Chodzę na relaksacyjny do agitu, ich fizjoterapeutka czyni prawdziwe cuda ;) z tego, co wiem, to mają różne rodzaje masażu, także dla osób z chorym kręgosłupem.
      • alenfkk Re: Masaż relaksacyjny w Lublinie 28.04.15, 17:05
        Potwierdzam W Agicie masaże to bajka natomiast w Jach mnie oszukano i więcej tam nie pójdę.
        A papierowe gacie mają zwolenników (wśród moherów) i przeciwników ale o tym powinni informować na swoich stronach masażyści. Teoretycznie dyplomowana masażystka-ta wie jak postępować z nagim ciałem podczas swojej pracy(jak okryć kiedy wyjść itd). Natomiast jeżeli z góry ktoś narzuca wam zakładanie bielizny do masażu całego ciała to wykazuje brak profesjonalizmu i należałoby taki gabinet omijać. Masowanie pośladków poprzez wpychanie ręki pod papierowe gatki jest co najmniej nienormalne.
        To osoba która płaci powinna się czuć dobrze podczas masażu a nie masażysta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka