malutki0 Re: Zespoły weselne 05.02.10, 22:19 Więcej, to chodzi jakie zespoły polecacie na wesele ,studniówkę , firmówkę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: Zespoły weselne 10.02.10, 13:43 Polecamy dobre zespoły: www.bialskislub.pl/index.php/ogloszenia/szukaj/0/20/1 malin Odpowiedz Link Zgłoś
lal-a27 Re: Zespoły weselne 12.02.10, 22:10 Ja polecam zespól VIVAT.Zastanawialiśmy się nad paroma zespołami takimi jak Gryf, DSM, Galaxy i jeszcze innymi i wybraliśmy właśnie VIVAT czego nie żałujemy.Grali u mnie na weselu w Parczewie i wszyscy goście byli zachwyceni, jeszcze do dzisiaj wspominają ten zespół. Naprawdę mogę ich polecić z czystym sumieniem.Mają różnorodny repertuar,świetnie prowadzą całe wesele i naprawdę wiedzą co robią.Grają długo, robią bardzo krótkie przerwy i są od początku do końca trzeźwi!Co myślę,że jest najważniejsze,żeby zespół się nie napił,bo nie za to chyba płacimy tyle pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zespoły weselne 19.02.10, 22:44 Jak oni dają radę tam o suchym pysku i z krótkimi przerwami? Odpowiedz Link Zgłoś