barakudas1983 22.02.10, 10:49 czy z takim problemem iść do dermatologa?? zauważyłem że wypada mi coraz więcej włosów i zaczynają tworzyć się zakola...pomocy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monis_czubacka Re: wypadanie włosów 02.03.10, 15:45 najlepiej do dermatologa z tym problemem, może dr Przyszlak-Szabała zajęłaby się tym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-kamyk986 Re: wypadanie włosów 04.03.10, 16:11 ja bym bardziej polecił dr Miturska Renate w tym temacie, myślę że to byłby najlepszy wybór w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik123456 Re: wypadanie włosów 04.03.10, 16:43 kiedyś ten problem spotkał i mnie, polecono mi wtedy de Kardyni-Wiejak i pomogła, należy spróbować u niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_pat Re: wypadanie włosów 09.03.10, 11:33 polecam dr Przyszlak-Szabałę, leczyłam u niej zarówno problem wypadania włosów jak i trądziku i bardzo mi pomogła, obecnie nie mam już z tym żadnych problemów i jestem zadowolona z leczenia u Pani dr:) Odpowiedz Link Zgłoś
groteska89 Re: wypadanie włosów 31.03.10, 13:36 czy ktoś z was chodziła z tym problemem do dr Przyszlak-Szabały i możecie polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś
zolzata90 Re: wypadanie włosów 15.04.10, 11:15 jak miałam kiedyś problem z nadmiernym wypadaniem włosów to konsultowała mnie dr Przyszlak-Szabała, bardzo mi pomogła dostosowała leczenie do moich potrzeb polecam Panią dr gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełło Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:03 Ja byłem u dr Miturskiej Renaty na badaniu Trichogramu => Badanie i przygotowanie Badanie śmieszne, ale wynik i dalsze leczenie trwało kilka ładnych miesięcy. Zakola się pomniejszyły. Dobre leki to nie wszystko, musisz znaleźć lekarza, który Cię poprowadzi. Dr Przyszlak-Szabała nie powiem też cieszy się dobra opinią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35-latek Re: wypadanie włosów IP: *.chello.pl 20.04.10, 10:07 Nie oszukujmy się!!!,nikt nie wyleczy zakoli.Wydałem mnostwo pieniędzy na rozne badania i leki.Byłem te w USA.Tam dermatolog od razu mowi szczerze jakie sa perspektywy i proponuje przeszczep.Zreszta w Polsce już tez.Straciłem pare lat i pare tysiecy-zbieram na przeszczep. Odpowiedz Link Zgłoś
milanevka66 Re: wypadanie włosów 22.04.10, 10:46 z dermatologów zajmujących się wypadaniem włosów mogę polecić dr Szymańska, to podobno jeden z najlepszych dermatologów jeżeli chodzi o ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusz980 Re: wypadanie włosów 07.06.10, 12:45 z wypadaniem włosów byłem u dr Nowińskiej, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michalineczkija Re: wypadanie włosów 09.06.10, 10:02 mój znajomy miał problem z łysieniem plackowatym, konsultował się w tej sprawie z dr Nowińska i był bardzo zadowolony z efektów leczenia, był u niej prywatnie w Luxmedzie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 23:52 podnoszę wątek - czy ktoś może polecić dobrego lekarza na łysienie? Odpowiedz Link Zgłoś