zolzata90 31.03.10, 15:24 gdzie jest wykonywane takie EEG, czy trzeba się zapisywać i czy wie ktoś ile może kosztować takie badanie? a i jeszcze czy wcześniej trzeba umawiać się z jakimś lekarzem na skonsultowanie się przed badaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mentalista Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.10, 10:17 trening biofeedback np. tutaj www.eeg_ks.ebox.lublin.pl/BFB.htm , koszt badania eeg chyba 60zł a cena jednego treningu bfb chyba 40zł. Nie trzeba sie umawiać z żadnym lekarzem. Poczytaj trochę w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry pacjent Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:24 Dobrze badanie EEG wykonasz w Luxmedzie i też za 40zł. Nie ma problemu z zapisem:) Kliknij tutaj i sprawdź sam Odpowiedz Link Zgłoś
manday82 Re: eeg Biofeedback-Lublin? 23.04.10, 08:13 polecam to badanie w Luxmedzie, fajnie tam mają bo można zarejestrować się online pod tym linkiem www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp5a&bad=1641 polecam chodzę na ten trening z moim dzieckiem i jestem zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_pat Re: eeg Biofeedback-Lublin? 28.04.10, 13:52 takie badanie jest wykonywane u mgr Orzechowskiej, znam ją bo swojego czasu tez potrzebowałam takiej terapii bo naprawdę przynosi wspaniałe efekty, mogę przesłać linka co i jak z tym badaniem jest: luxmedlublin.pl/index.php?item=402 Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: eeg Biofeedback-Lublin? 29.04.10, 14:12 ja chodziłam na takie badanie w Luxmedzie, kosztowało 40zł i jest wykonywane również w wieczornych porach co najbardziej mi odpowiada, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
loretta0 Re: eeg Biofeedback-Lublin? 12.05.10, 13:45 chodzę sobie na takie badanie do Luxmedu i uważam że to bardzo dobra metoda leczenia np. stresu www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp5a&bad=1641 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajan Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.uni.lodz.pl 18.05.10, 13:08 Znalazłem ostatnio na stronie informację o tej metodzie: EEG Biofeedback Odpowiedz Link Zgłoś
bemko80 Re: eeg Biofeedback-Lublin? 21.09.10, 14:33 metoda fajna ale trzeba dużo czasu zanim przyniesie efekty, podobno jednak warto z tym ze tak naprawdę im dłużej się w niej uczestniczy tym bardziej denerwuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.chello.pl 04.10.10, 18:55 Polecam Gabinet EEG BIOFEEDBACK - PSYCHOLOG KLINICZNY (PANI) MOJA CÓRKA BOI SIĘ LUDZI A JA TRAKTUJE JAK CIOCIĘ NO I SĄ EFEKTY - KOBIETA WIDAĆ SIĘ STARA. jEST SKRUPULATNA I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE ODBIERA TELEFONÓW PODCZAS PRACY Z DZIECKIEM - NAPRAWDE POLECAM. WWW.BIOFEEDBACK.LUBLIN.PL TO JEJ STRONKA.PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krynia42 Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 15:39 Hej, polecam www.biofeedback.lublin.pl - solidni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasolka Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: 91.222.150.* 30.08.11, 21:10 Moje dziecko chodzi na EEG Biofeedback do Ośrodka Terapii Dysleksji "DYS - LEKCJA" w Lublinie przy al. Witosa 3. Co prawda chodzi tam też na terapię dysleksji, ale z tego co wiem, to przyjmują na biofeedback nie tylko dyslektyków. Mój syn ma i dysleksję i ADD. Bardzo jestem w każdym bądź razie zadowolona z tego ośrodka. A mają tanio, bo tylko 45 zł płacę za 45 minut. Ich strona internetowa to: www.dys-lekcja.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.lublin.eu 19.10.11, 13:16 EEG Biofeedback-rewelacja... polecam serdecznie/ za darmo w Lublinie tylko w Poradnia dl Rodzin, ul.Popiełuszki 28E/ genialna terapeutka..i nie trzeba płacic jak wszedzie indziej...a metoda-rewelacja..moje dziecko zachwycone,my tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho-child Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 22:20 Witam wszystkich użytkowników.do tej pory nie szukałam informacji o biofeedbacku gdyby nie mój pacjent, który w lublinie trafił do państwa Tomczak(ul.Nowy Świat 5).Zaangażowani, z dużą wiedzą i na rynku podobno dość długo.Rodzice mojego pacjenta byli zachwyceni(tiki zniknęły, zacząl lepiej funkcjonować).Mają dużo różnych przypadków, też neurologicznych.polecam z czystym sumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: eeg Biofeedback-Lublin? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.15, 17:31 witam wszystkich serdecznie ..czy ktoś korzystał z biofedbecku u Państw Tomczaków?w Lublinie ?Mój syn zmaga się od pewnego czasu z tikami ...Prosze o szczere wypowiedzi dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś