Dodaj do ulubionych

GW kłamie!!!

20.04.10, 13:28
No cóż,rzetelności brakuje w GW,to zauważyłem dawno.
Proszę spojrzeć na zdjęcie z pikiety po domem Palikota.Ja naliczyłem 19
osób(chyba dwudziesta jest w tle schowana za jedną z uczestniczek i baner),a w
artykule bezczelnie "dziennikarz" pisze,iż jest 10(tylko) osób.Panie
"dziennikarzu",czy "dziennikarko", obrażacie mój zmysł spostrzegawczości i
inteligencję.Dlatego mam prawo powiedzieć;GW kłamie!!
I aby nie zasłaniać się nickiem,
Zbigniew Łazarewicz
Obserwuj wątek
    • Gość: pogi Re: GW kłamie!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.04.10, 15:20
      Panie zbigniewie
      pozostale dziewiec osob, ktore pan naliczyl to dziennikarze.
      pozdr.
      • zubelz Re: GW kłamie!!! 20.04.10, 15:38
        W takim razie to i protestujących i dziennikarzy było mniej,dlatego że
        protestującym nie byłem a dziennikarzem nie jestem a tylko przechodniem. Ale
        prawda! Gazety kłamią!
        • Gość: pogarda Re: GW kłamie!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.04.10, 15:41
          przechodziles w czasie protestu obok domu palikota?
          to juz nie ma ladniejszych miejsc w lublinie? :)
          pozdr
          • Gość: JB Re: GW kłamie!!! IP: *.lublin.mm.pl 20.04.10, 15:47
            Temat na dzisiaj jak znalazl...
          • zubelz Re: GW kłamie!!! 20.04.10, 15:52
            Gość portalu: pogarda napisał(a):

> przechodziles w czasie protestu obok domu palikota?
            > to juz nie ma ladniejszych miejsc w lublinie? :)
            > pozdr
            Tak się składa że muszę czasem przejść obok ratusza bo mam bliżej.
            Ładniejsze miejsca w Lublinie? jak dla mnie to środek Dąbrowy i zalewu
            • Gość: Lublinianin Re: GW kłamie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:29
              Oczywiście, że kłamie. I mam pretensję do Małgosi Bieleckiej-
              matematyczki, teraz redaktorki, że tam pracuje. Małgosiu! Bierzesz
              udział w zatruwaniu ludzi. Ale widzę troszkę poprawy: gdy "salon"
              kupuje GW to proszą cichutko: "poproszę z mojej teczki". Czy Wy-
              normalni ludzie wiecie, że wróciły teczki do sklepów i kiosków,
              znane z czasów komuny, gdy brakowało gazet? Tylko, że teraz łatwiej
              powiedzieć: "poproszę z mojej teczki" niż na cały sklep
              głosić: "poproszę GW". WSTYD by uniwersytecka tzw. inteligencja
              czytała tę tendencyjną gazetę.
              • Gość: JB Bez idiotyzmów! IP: *.lublin.mm.pl 26.04.10, 00:42
                Lublinianin,nie gadaj głupot. Jakie teczki? A jesli już ,to wstydem
                jest kupowac "Nasz Dziennik" czy "Gazete (tzw.) Polską..."
                • Gość: agh Re: Bez idiotyzmów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:49
                  Chyba sobie jaja robisz. W wielu województwach trwa oddolna kampania
                  pt. "Nie czytam GW". Tylko Lublin jak zwykle ciemnogród i zacofanie.
                  • pogarda Re: Bez idiotyzmów! 26.04.10, 12:00
                    Agh w jakich wojewodztwach trwa ta kampania? Jakos nie slyszalem, a
                    bywaly ze mnie czytacz :)
                    Typowa retoryka spiskowcow: "Jak sie nieoficjalnie
                    dowiedzielismy", "w wielu miejscach" itp... Dezinformacja
                    informacyjna.
                    • tajnos.agentos Re: Bez idiotyzmów! 26.04.10, 12:39
                      Ja też słyszałem o ogólnopolskiej oddolnej inicjatywie nieczytania "Naszego
                      Dziennika". Ja ją stosuję od zawsze, bo ten szmatławiec strasznie kłamie. Nie
                      czytam również "Faktu", "Superekspressu" i w ogóle kolorowych pisemek.:)
                    • Gość: agh Re: Bez idiotyzmów! IP: *.static.vip-net.pl 27.04.10, 22:49
                      jakbys chłopcze wychylił czubek swojego nosa poza lubelską wieś to bys wiedział. jak nie możesz masz internet, masz wyszukiwarki. Aż takie to skomlikowane? Zresztą akcja głośna, choć fakt nie w gazwybie....
                      • Gość: Lublinianin Bez GW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 00:37
                        Od 10-ciu lat żyję , dużo czytam ale bez GW. Przeciez widzę, że
                        nawet "salon" czuje, że kupowanie GW to "obciach". Stąd te teczki w
                        sklepach. Jakie to nędzne, jak tępi są ci ludzie , którzy trują się
                        treściami w GW. GW moze sobie istnieć, mamy podobno wolność prasy
                        iTV. Z tą TV to nie wiadomo, co będzie, bo już słyszę
                        głosy "salonu": tak dalej być nie może ! itd. Boję się, że z TVP
                        zniknie najpierw Pośpieszalski, potem Wildstein; zostanie tylko w
                        TVN M. Olejnik z nieskrywanymi sympatiami, co ją dyskwalifikuje jako
                        dziennikarza, który powinien obiektywnie relacjonować a u niej "ani
                        dudu".
                        • dociek Boję się 28.04.10, 01:03
                          że panowie Pospieszalski i Wildstein będą ogłupiać nadal ciemne,
                          otumanione owieczki. Zaś ten Twój "Saloon", to o ile wiem jest nazwą
                          podrzędnych mordowni na "dzikim zachodzie" (vide filmy kategorii
                          western). Tak czy inaczej, obaj szeryfowie wyżej wymienieni, zgodnie
                          z klasyką filmową, najpierw strzelają, a potem mocno udają, że myślą.
                          • wampir-wampir Nie denerwuj się... 28.04.10, 01:16
                            ... Doćku. Napisał wszak, że żyje od 10-ciu lat. Nie wymagaj zbyt
                            wiele od człowieczka w takim wieku. Ma prawo myśleć westernami -
                            taki etap rozwoju ;D
                        • tajnos.agentos Re: Bez GW. 28.04.10, 07:29
                          Gość portalu: Lublinianin napisał(a):

> Boję się, że z TVP
                          > zniknie najpierw Pośpieszalski, potem Wildstein;

...I bardzo dobrze. Normalni ludzie wariatów nie oglądają/czytają/słuchają.
                          • joannabarska Zgroza z TVPiS 28.04.10, 11:34
                            1 program TVPiS przestałam oglądac,ale nagrano mi
                            poniedzialkowy "dokument" Pospieszalskiego i jakiejs tam. Piekna
                            robota w stalinowskim stylu! Zgroza,ze rozpoczynając kampanie
                            wyborcza J.Kacz. wykorzystuje sie szczegolnie dopierane, czesto
                            obledne wypowiedzi ludzi z dni załoby.
                            • Gość: joannabarska Re: Zgroza z TVPiS IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 12:22
                              "Dotychczasowe doświadczenia wskazują, że wszystko było zaplanowane.
                              KGB to są poważni ludzie, oni nie puszczają farby" - mówi Janowi
                              Pospieszalskiemu przez łzy w filmie TVP mężczyzna pod Pałacem
                              Prezydenckim, po katastrofie Tu-154. Okazuje się, że był to aktor...
                              W poniedziałek telewizja publiczna wyemitowała dokument "Solidarni
                              2010". Reportaż przygotowany przez Ewę Stankiewicz i Jana
                              Pospieszalskiego wzbudził wiele kontrowersji. Obok treści, które
                              przypominały fenomen wydarzeń, jakie miały miejsce w trakcie żałoby
                              narodowej, po tragicznej śmierci prezydenta pojawiły się bowiem
                              wypowiedzi atakujące Rosjan, media czy polityków niezwiązanych z
                              obozem Lecha Kaczyńskiego. Dyskusję podgrzewa fakt, że jednym z
                              głównych bohaterów dokumentu jest aktor - Mariusz Bulski. W ciągu
                              pierwszych 20 minut filmu pojawia się on na ekranie sześć razy. W
                              rozmowie z "DGP" zapewnił, że jego udział w tej produkcji ma
                              charakter prywatny. Nie chciał natomiast odpowiedzieć na pytanie,
                              czy poinformował twórców reportażu o swojej profesji. I czy za
                              występ przed kamerą zainkasował gażę. === Nawet "Dziennik" jest
                              krytyczny? No,no...

• pogarda Re: Zgroza z TVPiS 28.04.10, 12:37
                                Na Facebooku pojawily sie dwie akcje - kampanie spoleczne. Pierwsza
                                to "Nie ogladam TVPiS" i druga to "Zrobimy wszystko, aby PiS nie
                                wrócił już do władzy!".
                                Kazdy uzytkownik Facebook'a moze sie przylaczyc, a nawet wysylac
                                zaproszenia do znajomych.
                                Z drugiej strony nie sadze, zeby PiS czy Jaro sie tym przejeli. Oba
                                podmioty srednio orientuja sie coz to takiego ten internet, co
                                dopiero mowic o Facebook'u czy innych portalach spolecznosciowych.
                                pzdr.
                            • Gość: slawek Re: Zgroza z TVPiS IP: *.opera-mini.net 28.04.10, 12:22
                              spokojnie,to jeszcze bylo nic-to dopiero poczatek ;)
                      • pogarda Re: Bez idiotyzmów! 28.04.10, 12:41
                        Napisalem przeciez, ze bywaly ze mnie czytacz. W Lublinie juz nie
                        mieszkam od 9 lat, mieszkam za to za granica, gdzie media obserwuja
                        z wyraznym rozbawieniem ten kaczokatolizm, podparty populizmem
                        TVTrwam i TVPiS.
                        O oddolnej akcji polakow mozesz przeczytac ponizej, gdzie
                        wspomnialem dwie z nich.
                        pzdr.
                        • Gość: Lublinianin Do tow. JB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 00:36
                          Zauważcie: piszę rzeczy ważne a tow. JB odpowiada w stylu: "a
                          właśnie że nie" i tu widzę triumfalny z pozoru gest: zyg-zyg na
                          palcu w moją stronę, tyle, że paznokieć ogryziony ze złości no i
                          lakier podstarzały coś jakby.
    • Gość: ot Re: GW kłamie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 09:59
      www.youtube.com/watch?v=MbvVjRcXiGY
      • Gość: to Re: GW kłamie!!! IP: 89.167.6.* 09.05.10, 10:07
        www.youtube.com/watch?v=OhNr-vlQZW4&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka